نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

dr saahaar

New member
vaghean dostan age khodayi nakarde nomre nadadan ,rizesh bod, pas nashodim, mikhayd hichi nagid? chon nemikhayd nomre gedayi konid? chon be nazaretun bi faydas? injori ke ma a daste khodemun alave bar khodemun dorehaye badiro ham bichare mikonim. mage ina har sazi zadan ma bayad bahash beraghsim?

jojo

New member
یواش یواش داره بهت استرس وارد میشه؟من نصف روده هام تو دهنمه!!خووووووبییییییییییی شما؟

mohamad sadegh

New member
vaghean dostan age khodayi nakarde nomre nadadan ,rizesh bod, pas nashodim, mikhayd hichi nagid? chon nemikhayd nomre gedayi konid? chon be nazaretun bi faydas? injori ke ma a daste khodemun alave bar khodemun dorehaye badiro ham bichare mikonim. mage ina har sazi zadan ma bayad bahash beraghsim?
دقیقا به کدوم سازشون نرقصیدیم؟
این همه روز ما رفتیم وزارت کی اومد؟بازم نمیان

par

New member

saahaar jan azizam, mido0ni moshkel kojast!!!? hamin alan chand nafarim darim chat mikonim? foghesh 7-8 nafar farz kon harkodo0m be 10nafaram begim o o0nam 6tasho0n bian .... mishim nahayatesh60-70nafar!!! che fayde dare?? ma az shahrivare parsal bayad tedademo0n bishtar bashe....:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

آدم باید برای گرفتن حق پایمال شده اعتراض کنه
به عبارتی فقط همون سوالایی که غلظ زدن جای اعتراض داشته که بهش رسیدگی نکردن و دیگه خودشون میدونن و وجدانشون
اما نمره گرفتن از بقیه سوالا وظیفه ی خودمون بوده که....... :(

jojo

New member
صد رجمت به بچه های نود چقد بی خیالین شماها...می افتیم جوونیمون آبرومون همکلاسامون همه عوض میشه...

dr saahaar

New member
khodayi manteghi nis. akhe nemishe ke. ma zahmat keshidim. ma tahsil kardeyim. nemishe haki ba har siyasati dos dare biyad to ye dore ye ede khaso badbakht kone. esfande 92 hala bebinid age base bar nagasht sare jash. bar migarde. badam miyan migan didim tarhe azmayeshi khob nabod. bar gardondim. nnnnnnnnnnnn sale pish ebtedayi 6 sal bod. alan bade in hame modat fahmidan hamun behtar bode.in niz bogzarad. va ma bichareha 6 mah az zendegiyeman be betalat bogzarad

بالا