نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
:دیی
از پاساژهای معروف افق که در پیاده روهای افق پلاس هستند خرید کردم، آن فروشنده هی مارو گول میخواست بزند که برندش مشهدی است؛ اما مگرما گول میخوریم؟!خودم بااینکه عطر را در استوانه ای 2سانتی ریخته بود و میخواست به عنوان عطر فاخر مشهدی بهمان بندازد،فهمیدم که برندش چیزی جز"جورجیو آرمانی آکوا" نمیباشد....ولی فقط همین رو توانشتم پیشکش حضور گرم دوستان بکنم!باشد که مورد قبول واقع شوم=))

علی جان در منطقه ما مکانی هست بنهم شاهزادهمحمد عطرایش را من با خودم بردم اونطرف که از شر حیوانات خونگی خلاص شم .ولی الان اونجا گل کرده اصن الان تو کار ترانزیتش زدم به اروپا . راستش جوی باریک زندگیم که قبلا جریانی نداشت.الان به اقیانوس تبدیل شده .میخان یه نمیندگی بدم بهتون تو اصفهان

miis.s

New member
شروع جنگ نرمممممممممممممممممممممممم:j58r36j3gcr4suxymup:14:

123 مبارزه..!
این تاپیک با حضور دو عدد بانو و دو عدد آقا به تعادل رسیده.. زین پس هر آقایی قصد ورود داشت، مجوزش آوردن بانویی به همرا خودش است تا تعادل محفوظ بماند

simon

New member
اگر نشریه، بطور صریح این چنین بانوان را مستثنی کرده، من شکی در صحت مقاله چاپ شده ندارم :))

اگر ان مجله بخواد زنهای ... را وارد امار کنه مردان ... کاری خواهند کرد که به جای چاپ مجله روزنامه کیهان ورزشی بفروشند.شما که میدونید

miis.s

New member
اگر ان مجله بخواد زنهای ... را وارد امار کنه مردان ... کاری خواهند کرد که به جای چاپ مجله روزنامه کیهان ورزشی بفروشند.شما که میدونید

بلی در جریان تعصب مردان هستم و جای بسی خشنودی ست..

ali.esf

New member
=))
اگر عطر عربستان بود باز یک چیزی ولی من هیچ گاه از این عطرهای ارزان قیمت و تقلبی وگمنام چون جورجیو آرمانی استفاده نمیکنم.. شاید افقی که شما رفته ای از آن افق های چینی ست که به تازگی وارد بازار کرده اند!

میدانم؛ ولی اسب پیشکشی که دندان شمردن نمیخواهد!همین عطر ارزان و 99%الکلی را از بنده ی سرتاپا تقصیر بابت 2روز غیبتم پذیرا باشید:دی
اتفاقا دیدم که چشمانشان خطی بیش نبود! اما فکر میکردم از توهمات افق است!!!چقدر ما گول خوردیم آنجا!
باشد که در آینده که به افق سری میزنم با عطر عربستانی عینک خوزستانی و گز اصفهانی و نیز با خشتکی پاره قدم بر آن دیار بنهم که همگی این عوامل مصونیتی است در برابر هجمه های فریبنده ی افق؛ همچون صدفی برای مروارید(اصلا اشاره ای به تمثیل حجاب برای بانوان نداشتا!!:دی)!!!باشد که به افق اصل فراخوانده شویم! و منه التویق!=))

simon

New member
ای بابا کسایی ک اون مجله رونوشتن هم آدمایی بودن مثه شمادیگه! همینجوری نگاه خصمانه...:14:نمیکشم دیگر...اما هوش وذکاوت ما با این مواردزیرسوال نخواهدرفت!:riz277:

پس شما الان یک مسافر هستید
نجات یک شخص نجات یک جامعه است. پس اب را گل نکنیم

ali.esf

New member
علی جان در منطقه ما مکانی هست بنهم شاهزادهمحمد عطرایش را من با خودم بردم اونطرف که از شر حیوانات خونگی خلاص شم .ولی الان اونجا گل کرده اصن الان تو کار ترانزیتش زدم به اروپا . راستش جوی باریک زندگیم که قبلا جریانی نداشت.الان به اقیانوس تبدیل شده .میخان یه نمیندگی بدم بهتون تو اصفهان

:riz481:
این لطف بی کرانتان را هیچوقت فراموش نمیکنم...باشد که با فروش تعدادی چند از عطرای مشهدی آکوا؛ بتوانم یکدانه عطر شاهزاده محمد جورجیو بخرم که مقدمه ای باشد بر اقیانوس جیب خشک شده ام!:دی

miis.s

New member
میدانم؛ ولی اسب پیشکشی که دندان شمردن نمیخواهد!همین عطر ارزان و 99%الکلی را از بنده ی سرتاپا تقصیر بابت 2روز غیبتم پذیرا باشید:دی
اتفاقا دیدم که چشمانشان خطی بیش نبود! اما فکر میکردم از توهمات افق است!!!چقدر ما گول خوردیم آنجا!
باشد که در آینده که به افق سری میزنم با عطر عربستانی عینک خوزستانی و گز اصفهانی و نیز با خشتکی پاره قدم بر آن دیار بنهم که همگی این عوامل مصونیتی است در برابر هجمه های فریبنده ی افق؛ همچون صدفی برای مروارید(اصلا اشاره ای به تمثیل حجاب برای بانوان نداشتا!!:دی)!!!باشد که به افق اصل فراخوانده شویم! و منه التویق!=))

والا با این همه تقلب و گول زدنها و تفاسیر شما، من فکر نمیکنم افق رفته باشد، بیشتر شبیه آن است که به عمود رفته باشید :))
امید است بین آن سوغاتی های ریز و درشت، lcd بانه یادتان نرود از افق بیاورید:))
باشد که افق واقعی همه ما حاجتمندان را بطلبد..

dr ari

New member
مرد جماعت با ضعیفه نبرد نمیکنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

اگرقصدش را نداشتید آن بست تشنجزا رانمیگذاشتید درضمن مثه اینکه هنوووووووووز دختران این تابیک را نشناختین؟؟!!!میسسسسسسسسسسسسسسسس!نظرت چیه؟:p7977cujr38iyymsu8::New (6):

miis.s

New member
آری سیمات باز اتصالی داد صدات قطعه الان.. چند دفعه بهت گفتم خودت رو وایرلس کن دخی:sarma:

simon

New member
:riz481:
این لطف بی کرانتان را هیچوقت فراموش نمیکنم...باشد که با فروش تعدادی چند از عطرای مشهدی آکوا؛ بتوانم یکدانه عطر شاهزاده محمد جورجیو بخرم که مقدمه ای باشد بر اقیانوس جیب خشک شده ام!:دی

منتظر یاری بنفش من باشید:riz304:

miis.s

New member
اگرقصدش را نداشتید آن بست تشنجزا رانمیگذاشتید درضمن مثه اینکه هنوووووووووز دختران این تابیک را نشناختین؟؟!!!میسسسسسسسسسسسسسسسس!نظرت چیه؟:p7977cujr38iyymsu8::New (6):

آری من همیشه با تو موافقم ولی سیمون رگی دارد در مغزش که مردان عادی ندارند! اگر بزند به آن رگ همه ما را در مشت خود له میکند.. پس بیا تسلیمش شویم و به حال زار خود گریه کنیم :|

ali.esf

New member
والا با این همه تقلب و گول زدنها و تفاسیر شما، من فکر نمیکنم افق رفته باشد، بیشتر شبیه آن است که به عمود رفته باشید :))
امید است بین آن سوغاتی های ریز و درشت، lcd بانه یادتان نرود از افق بیاورید:))
باشد که افق واقعی همه ما حاجتمندان را بطلبد..

اا!!! پس بگو چرا در آنجا تنی چنر از بچه های سراسری تبریز را دیدما!!!هیچ جا این تقلبات دست از سر درحال کچل ما برنمیدارد!!:))
lcdمیخواهید برای جهیزیه ی شوهرتان!؟بگذارید خودش بگیرد، وظیفه ی اوست!:دی

simon

New member

چماق شما بانوان عزیز ضعیفه برای ما شکلات است .ما را از شکلات خود بی نصیب نکنید

dr ari

New member
آری من همیشه با تو موافقم ولی سیمون رگی دارد در مغزش که مردان عادی ندارند! اگر بزند به آن رگ همه ما را در مشت خود له میکند.. پس بیا تسلیمش شویم و به حال زار خود گریه کنیم :|

عمرااااااا! خودم یک اکسترنال جوگولاری دارم بیا وببین! عمرا تسلیم شوم!:sdasdasd::sarma:

simon

New member

میس ... من که مهربونم اون رگم واسه ضعیفه جماعت خونرسانی نمیکنه

miis.s

New member
اا!!! پس بگو چرا در آنجا تنی چنر از بچه های سراسری تبریز را دیدما!!!هیچ جا این تقلبات دست از سر درحال کچل ما برنمیدارد!!:))
lcdمیخواهید برای جهیزیه ی شوهرتان!؟بگذارید خودش بگیرد، وظیفه ی اوست!:دی

خیر، lcd برای استفاده در منزل منظورم نیست، از آن lcd ها که راحت هم از جیب درمیآید.. میخواهم همیشه در جیبم داشته باشم برای وقتی که به افق سفر میکنم، در راه سرگرم شوم با آن..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا