نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
سلام..

التماس دعا... امتحانم 5 اردیبهشته.........................................دعا کنین با سربلندی از ازمون دستیاری بر بیام.............................................................
...............................................................................................................................
................................قبول بشم تو ازمون دستیاری

سلام مدیکال من بهت قول میدم قبولی ولی واقعا فرصت باقی مونده روازدست نده! ب امیدخدا قبولی وسربلند

ali.esf

New member
شیلا وسارا! کسی ک میره افق دیگه صندلی بش نمیدن!

افسوس
اگر مذکر بودندی، میتوانستندمی که اصرار ورزوی بر ایشان که خود را مجدد نشانندمی! لاکن اینان مونثینندی و خارج از ادب بودندی که خواستار رخ نمایی مجددشان به نظاره بنشینمی!!!!
باشد که رستگار شویمندی!

dr ari

New member
بعلههه...در صفحه 1019 بود که گرامیداشت سرکار علیه رو دیدیم و بسی شادمانی نمودیم که به یادمان هستید:)ممنووووووون:)
سوغاتی غیر از عطر خوش شما دوستان در افق چیزی نیاوردم که حس کنید! اما دوست دارم که دستان خالی مرا با افق بی حدتان بپذیرید!:دی

حرفای قشنگ که واسه ماسوغات نمیشه.....ولی ازآنجایی ک دختریم واحساساتی باشههههه :65d6a5d6s:میبذیریم!

miis.s

New member
بعلههه...در صفحه 1019 بود که گرامیداشت سرکار علیه رو دیدیم و بسی شادمانی نمودیم که به یادمان هستید:)ممنووووووون:)
سوغاتی غیر از عطر خوش شما دوستان در افق چیزی نیاوردم که حس کنید! اما دوست دارم که دستان خالی مرا با افق بی حدتان بپذیرید!:دی

اصلا قطرات معرفت و مرام بود که در صفحه 1019 میچکید :دی
بسیار خوب عطر هم چیز خوبی ست.. برندش چیست؟ اورجینال است دیگر؟

dr ari

New member
افسوس
اگر مذکر بودندی، میتوانستندمی که اصرار ورزوی بر ایشان که خود را مجدد نشانندمی! لاکن اینان مونثینندی و خارج از ادب بودندی که خواستار رخ نمایی مجددشان به نظاره بنشینمی!!!!
باشد که رستگار شویمندی!

:sarma::thanks::thanks:احسنت به مردان باکی جون شما!

miis.s

New member
افسوس
باشد که رستگار شویمندی!

البته سوغاتی اگه بدی دستشون، به احتمال زیاد از فرط خوشحالی مجددا رخ بنمایند!
عجب رخهایی هم داشتند..! با مینیاتور مو نمیزدند

miis.s

New member
سلام..

التماس دعا... امتحانم 5 اردیبهشته.........................................دعا کنین با سربلندی از ازمون دستیاری بر بیام.............................................................
...............................................................................................................................
................................قبول بشم تو ازمون دستیاری

به امید خدا:rose:

simon

New member
سلام
داشتم تو مجله پزشکی میخوندم که مغز زنها بزرگتر از مرداست ولی کارای مغز مردا 2 برابر مغز زنهاست:ad54ad:

simon

New member
علی جان سلام
من دوست اصفهانی دارم هفته اول عید ناپدید میشن( شوخی بود)
سال خوبی رو برای شما ارزو میکنم

ali.esf

New member
اصلا قطرات معرفت و مرام بود که در صفحه 1019 میچکید :دی
بسیار خوب عطر هم چیز خوبی ست.. برندش چیست؟ اورجینال است دیگر؟

:دیی
از پاساژهای معروف افق که در پیاده روهای افق پلاس هستند خرید کردم، آن فروشنده هی مارو گول میخواست بزند که برندش مشهدی است؛ اما مگرما گول میخوریم؟!خودم بااینکه عطر را در استوانه ای 2سانتی ریخته بود و میخواست به عنوان عطر فاخر مشهدی بهمان بندازد،فهمیدم که برندش چیزی جز"جورجیو آرمانی آکوا" نمیباشد....ولی فقط همین رو توانشتم پیشکش حضور گرم دوستان بکنم!باشد که مورد قبول واقع شوم=))

آخرین ویرایش:

ali.esf

New member
علی جان سلام
من دوست اصفهانی دارم هفته اول عید ناپدید میشن( شوخی بود)
سال خوبی رو برای شما ارزو میکنم

سلام آقا پیام بزرگوار:)
ما از ترس هجوم خصمانه ی مهمانان نوروزی؛ این دوروز در افق سیر میکردیم!:دی
خیلی ممنون، سال نوی شماهم فرخنده باد:)

simon

New member
سلام مجله معتبرنیس :motat:بطور یقین

هیچ میدونید با این سیگار کشیدنهای جدیدتون که شروع کردید اگه حتی مجله معتبری نباشه با یه گزارش رو شما میتونه معتبر بشه .پس ترک کنید خانوم محترم .(بخاطر داداش محمد)

miis.s

New member
:دیی
از پاساژهای معروف افق که در پیاده روهای افق پلاس هستند خرید کردم، آن فروشنده هی مارو گول میخواست بزند که برندش مشهدی است؛ اما مگرما گول میخوریم؟!خودم بااینکه عطر را در استوانه ای 1سانتی ریخته بود و میخواست به عنوان عطر فاخر مشهدی بهمان بندازد،فهمیدم که برندش چیزی جز"جورجیو آرمانی آکوا" نمیباشد....ولی فقط همین رو توانشتم پیشکش حضور گرم دوستان بکنم!باشد که مورد قبول واقع شدم=))

=))
اگر عطر عربستان بود باز یک چیزی ولی من هیچ گاه از این عطرهای ارزان قیمت و تقلبی وگمنام چون جورجیو آرمانی استفاده نمیکنم.. شاید افقی که شما رفته ای از آن افق های چینی ست که به تازگی وارد بازار کرده اند!

miis.s

New member
البته متذکر میشم خانومهای خاص مث شما که..... خودتون میدونید:whistle: .توش نبود واسه همه زنهای کره زمین بود ب جز ...

اگر نشریه، بطور صریح این چنین بانوان را مستثنی کرده، من شکی در صحت مقاله چاپ شده ندارم :))

dr ari

New member
هیچ میدونید با این سیگار کشیدنهای جدیدتون که شروع کردید اگه حتی مجله معتبری نباشه با یه گزارش رو شما میتونه معتبر بشه .پس ترک کنید خانوم محترم .(بخاطر داداش محمد)

ای بابا کسایی ک اون مجله رونوشتن هم آدمایی بودن مثه شمادیگه! همینجوری نگاه خصمانه...:14:نمیکشم دیگر...اما هوش وذکاوت ما با این مواردزیرسوال نخواهدرفت!:riz277:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا