نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
میخواد اون پونصد صفه ای که نبوده رو بخونه :))
علی آغا سوغاتی ما رو بده بعد هر چقد خواستی بخون :|

dr ari

New member
میخواد اون پونصد صفه ای که نبوده رو بخونه :))
علی آغا سوغاتی ما رو بده بعد هر چقد خواستی بخون :|

راس میگه میس واسه من یه چیزی بده ک تاآخر عیددلم بازشه لطفا! راسی میس شدی باسخگو وراهنمااااا:smilies-azardl (113

miis.s

New member
حتما واسه تو یه جین چادر در انواع و اقسام رنگ آورده :)) ولی سوغاتی خودم رو نمیدونم
آخ جون.. :4d564ad6: هر سوالی داشتی بگو پاسخگو باشم و هر مشکلی داشتی بگو راهنمایی کنم!

dr ari

New member
حتما واسه تو یه جین چادر در انواع و اقسام رنگ آورده :)) ولی سوغاتی خودم رو نمیدونم
آخ جون.. :4d564ad6: هر سوالی داشتی بگو پاسخگو باشم و هر مشکلی داشتی بگو راهنمایی کنم!
آخخخخخخ جون چادر!ازامشب چادرخوشمل میبوشم!
ببخشید میشه بگیدبچها کی میان؟و اگه نمیان خودتون نقش همه رو واسم بازی میکنین لطفا؟؟

dr ari

New member
آخخخخخخ جون چادر!ازامشب چادرخوشمل میبوشم!
ببخشید میشه بگیدبچها کی میان؟و اگه نمیان خودتون نقش همه رو واسم بازی میکنین لطفا؟؟
واسه تو هم یه ست آب رنگ و یه دست چماق اورده!:4d564ad6:

dr ari

New member
گیتی که مرده:دی دیگه نمیتونه بخونه آری
شاید منظورت از آلبوم جدید گیتی، صدای روح بانو گینی از آن ور افق بوده!

آره دیگه ازافق خونده داده بایین واسه علاقمندا علی آقاهم آورده:smilies-azardl (113

ali.esf

New member
به به! میبینم ک از افق مهمون دارییییییییم! آقا علی سلام:sarma:

با سلام و صلوات بر آستان مقدس دوستان تاپیک
و عرض شادباشی نوروز بر روان پااک آن حضرت!!
افق نیز سرمست از عطر حضور شما دوستان در حال دریدن خشتک بود!! :دی
خوبید بچه ها؟!:)
بنده امروز آمدم و با بیش از 100صفه ی ناخونده مواجه گشتم! الانم رسیدم به 1030 ولش کردم...بعدا میخونم...یکی بگه تقریبا چیا نوشتید!:)

dr ari

New member
با سلام و صلوات بر آستان مقدس دوستان تاپیک
و عرض شادباشی نوروز بر روان پااک آن حضرت!!
افق نیز سرمست از عطر حضور شما دوستان در حال دریدن خشتک بود!! :دی
خوبید بچه ها؟!:)
بنده امروز آمدم و با بیش از 100صفه ی ناخونده مواجه گشتم! الانم رسیدم به 1030 ولش کردم...بعدا میخونم...یکی بگه تقریبا چیا نوشتید!:)

والا بعداز بحث جنجالی گناه ونماز سرکی کشیدیم به روابط دختروبسر وازدواج وبس از آن بادرددل شیلاخانم آشناشدیم وازراهنماییهای دوستان و بعددوصندلی برگزارشد:sarma:

miis.s

New member
علی آقا خودت نبودی اینجا ولی خدات بود و شاهده که من هر شب یادت رو اینجا گرامی داشتم
خوش آمدی.. سوغاتی چی آوردی اقا علی؟

ali.esf

New member
والا بعداز بحث جنجالی گناه ونماز سرکی کشیدیم به روابط دختروبسر وازدواج وبس از آن بادرددل شیلاخانم آشناشدیم وازراهنماییهای دوستان و بعددوصندلی برگزارشد:sarma:

!!!
منم صندلی میخواستم!!:( صندلی داغ چه کسایی بود؟! منم میخوام ببینمشون!...

ali.esf

New member
علی آقا خودت نبودی اینجا ولی خدات بود و شاهده که من هر شب یادت رو اینجا گرامی داشتم
خوش آمدی.. سوغاتی چی آوردی اقا علی؟

بعلههه...در صفحه 1019 بود که گرامیداشت سرکار علیه رو دیدیم و بسی شادمانی نمودیم که به یادمان هستید:)ممنووووووون:)
سوغاتی غیر از عطر خوش شما دوستان در افق چیزی نیاوردم که حس کنید! اما دوست دارم که دستان خالی مرا با افق بی حدتان بپذیرید!:دی

medical

New member
سلام..

التماس دعا... امتحانم 5 اردیبهشته.........................................دعا کنین با سربلندی از ازمون دستیاری بر بیام.............................................................
...............................................................................................................................
................................قبول بشم تو ازمون دستیاری

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا