نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
نه به جاااان عمم!!!
میس خانم، مواظب این همسر گرامیت باش، دست بزن داره ها!!!:دی

بیااا دیددی چطوری زندگیمونو ب طلاق کشوندی؟؟؟عاغا علی زن گرفتی پتتو میریزم رو اب پیش زنت هاا اصن بش میگم بیاد یسر به این تاپیک بزنه پستاتو بخونه.خخخخخخخخخخخخخخخ

miis.s

New member
نههههههههههههههههه دروغه این رسمش نبود کیو جای من گذاشتی ؟؟اون مث من میشه برات ناملددددددددددد:image170:

شما یه چایی حاضر نبودی بدی به من ،معلوم شد زن زندگی نیستی!
تو فکر جایگزینم! داوطلب زیاده البته ولی من دنبال همه کس نمیرم :65d6a5d6s:

ali.esf

New member
بیااا دیددی چطوری زندگیمونو ب طلاق کشوندی؟؟؟عاغا علی زن گرفتی پتتو میریزم رو اب پیش زنت هاا اصن بش میگم بیاد یسر به این تاپیک بزنه پستاتو بخونه.خخخخخخخخخخخخخخخ

من اصن زن نخواهم گرفت!! :پیییییی خخخخخخخخخخخخخ:thumbsupsmileyanim:

sara77

New member
شما یه چایی حاضر نبودی بدی به من ،معلوم شد زن زندگی نیستی!
تو فکر جایگزینم! داوطلب زیاده البته ولی من دنبال همه کس نمیرم :65d6a5d6s:
ه باجه منم راضیم دیگه طلاق صادر شد تو شوهر زندگی نیستی اولش عاشق بودم نفهمیدم الان دیگه نهههه

qom

New member
ممنون که به یاد من هستید.خوب تو جمع شما من تنها کسی هستم که این مشکلو داره و کسی مثل من نیست و من فقط امیدوارم تو جمع شما یه شهریوری پیدا بشه که مشکلی مثل من داشته و پاس شده تا امیدم بالا بره.راستش من فقط هی سعی میکنم به خودم امیدواری بدم چون میدونم حقم نبود بیشتر اذیت میشم و غمگینم . دانشگاه ما هم که حتی نمی دونه مشروط به تحصیلو هم داره تو یزد اجرا میشه و خودشون میگن ما از وزارتخونه خواستیم اما بهمون گفتند همچین قانونی نیست و فقط امیدوارم این همه راه تا تهران رفتن نتیجه بده و پاس شم.لطفا همتون موقع سال تحویل برای کسایی مثل من دعا کنید و ما از تهران با خوشحالی برگردیم.
دعا میکنیم . مث یه پیمان شده همه باید با هم قبول شیم . الانم که شما با ما هستی.
به یادتیم نترس درس میشه

qom

New member
قابل توجه دختران دم بخت . با توجه به اینکه امروز چهارشنبه سوری است.
اگر در منزل آتیش روشن کرده و از روی آن بپرید و سپس از خانه خارج (موقع غروب افتاب) و شب بازگردید
انشاءالله تا پایان سال یه بخت و بر درست و حسابی سراغتون میاد .

sara77

New member
باشه
بحث زیاده
بیاد در باره دوستی دختر با پسر بحث کنیم.ایا به دوستی پسر و دختر اعتقاد دارین؟
اگه قصدشون ازدواج باشه و میدونن که میشه بهم برسن اره اگه غیر از این باشه من فتوامو الان صادر میکنم که تحت هر شرایطی نهههههههههههه
درست نیستتتتت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا