نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
سلام
نه دیگه؛ فکر کنم امروز بعد ازظهر و فردا شب آخرین گردهماییمون باشه! دیگه میریم برای ایام بی برنامه و بدون وقت نوروز!:دی

:5: کی همچین حرفی زده آقا علی ما تا ابد میایم اینجا! اینجا رو ببندن میریم تاپیک دیگه! کلا سایت رو ببندن میریم بلاگ:4d564ad6::thanks:

simon

New member
سلام بچه ها .نمیدونم چرا عید رو امسال حس نمیکنم ؟؟؟؟
کسی عید حس میکنه امسال؟

miis.s

New member
سلام سیمون منم حس خاصی ندارم :65d6a5d6s:
انگار رفته رفته عید هم داره کمرنگ تر میشه، همراه بقیه چیزا

simon

New member
سلام سیمون منم حس خاصی ندارم :65d6a5d6s:
انگار رفته رفته عید هم داره کمرنگ تر میشه، همراه بقیه چیزا

اره واقعا .من اخرین باری که عید ایران بودم 14 عید پیش ولی باز با این احوال نمیدونم چرا ...... راستش فک میکردم حس خوبی باشه
البته من فک کنم استرس شدید ما به علوم پایه بی تاثیر نبوده در این حس

miss.marya

New member
شاید به خاطر این بود تنها ارزومون قبولی علوم پایه بود و مث بقیه به پیشواز سال نو نرفتیم

miis.s

New member
اره واقعا .من اخرین باری که عید ایران بودم 14 عید پیش ولی باز با این احوال نمیدونم چرا ...... راستش فک میکردم حس خوبی باشه
البته من فک کنم استرس شدید ما به علوم پایه بی تاثیر نبوده در این حس

واسه تو که باید خیلی شگفت انگیز باشه بعد اون همه سال عیدو داخل وطنت جشن میگیری
تا روز نتایج تنها درگیریمون علوم پایه بود نفهمیدیم کی شد 29هم اسفند ، نفهمیدیم و ندیدیم خوشحالی اطرافیانمون رو واسه نو شدن سال
حتی امسال سرو صدای ترقه و بمب دستی اینا هم خیلی کم شده! فک کنم چون گرون شده کسی نمیخره:33:

simon

New member
واسه تو که باید خیلی شگفت انگیز باشه بعد اون همه سال عیدو داخل وطنت جشن میگیری
تا روز نتایج تنها درگیریمون علوم پایه بود نفهمیدیم کی شد 29هم اسفند ، نفهمیدیم و ندیدیم خوشحالی اطرافیانمون رو واسه نو شدن سال
حتی امسال سرو صدای ترقه و بمب دستی اینا هم خیلی کم شده! فک کنم چون گرون شده کسی نمیخره:33:

اره میس خودم هم فک میکردم هیجان انگیز باشه ولی نه تا اون حد
من البته فک میکنم سروصدای ترقه هست ولی چون پسته خونمون کم شده حسش نمیکنیم

ali.esf

New member
:5: کی همچین حرفی زده آقا علی ما تا ابد میایم اینجا! اینجا رو ببندن میریم تاپیک دیگه! کلا سایت رو ببندن میریم بلاگ:4d564ad6::thanks:

اون که آرههه...منم تا روزای عیدو گفتم نمیایم...بعدش که دوباره میایم:)
اما بعدش دیگه بریم وبلاکمون؛ دیگه میترسم آبرومون بره پیش کسایی که میخوان شهریور92 امتحان علوم پایه بدن...وقتی بیان اینجارو ببینن، میمیرن از خنده! :|| :دیی

sara77

New member
بنده با :p7977cujr38iyymsu8: ایستادم بالای سر شما که اگر سارا خانم بخواد خوب به شویییه خود نرسد(شو؛ مجاز از شما) همچین با چماق بزنم در فرق کله ی مبارکشان که افق هم ترک بردارد!!!
البته ما دست رو ضعیفه بلند نمیکنیم!! حیییف! :دی
علی؟؟؟؟؟دلت کتک میخاد انگار ارررررررررررررره؟/؟/؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

miis.s

New member
اون که آرههه...منم تا روزای عیدو گفتم نمیایم...بعدش که دوباره میایم:)
اما بعدش دیگه بریم وبلاکمون؛ دیگه میترسم آبرومون بره پیش کسایی که میخوان شهریور92 امتحان علوم پایه بدن...وقتی بیان اینجارو ببینن، میمیرن از خنده! :|| :دیی

منم از همون روز اول حسی بهم میگه یکی از خواننده های خاموش اینجا (که تعدادشونم کم نیس!) منو میشناسه داره پیگیریم میکنه آبروم رفته الان :|
وبلاگ خوبه کسی ام ادرس نمیدونه!

sara77

New member
میگم شما دیشب تاچندبیدار موندین که این همه پست دادین اخه من چطور اینارو بخونم شاید ی صفحه در میان بخونم برسم ب موضوع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا