shilaa
New member
دلم برا همگی تنگ خواهد شد.سلام
نه دیگه؛ فکر کنم امروز بعد ازظهر و فردا شب آخرین گردهماییمون باشه! دیگه میریم برای ایام بی برنامه و بدون وقت نوروز!:دی
دلم برا همگی تنگ خواهد شد.سلام
نه دیگه؛ فکر کنم امروز بعد ازظهر و فردا شب آخرین گردهماییمون باشه! دیگه میریم برای ایام بی برنامه و بدون وقت نوروز!:دی
سلام
سلام سیمون منم حس خاصی ندارم :65d6a5d6s:
انگار رفته رفته عید هم داره کمرنگ تر میشه، همراه بقیه چیزا
اره واقعا .من اخرین باری که عید ایران بودم 14 عید پیش ولی باز با این احوال نمیدونم چرا ...... راستش فک میکردم حس خوبی باشه
البته من فک کنم استرس شدید ما به علوم پایه بی تاثیر نبوده در این حس
واسه تو که باید خیلی شگفت انگیز باشه بعد اون همه سال عیدو داخل وطنت جشن میگیری
تا روز نتایج تنها درگیریمون علوم پایه بود نفهمیدیم کی شد 29هم اسفند ، نفهمیدیم و ندیدیم خوشحالی اطرافیانمون رو واسه نو شدن سال
حتی امسال سرو صدای ترقه و بمب دستی اینا هم خیلی کم شده! فک کنم چون گرون شده کسی نمیخره:33:
اره میس خودم هم فک میکردم هیجان انگیز باشه ولی نه تا اون حد
من البته فک میکنم سروصدای ترقه هست ولی چون پسته خونمون کم شده حسش نمیکنیم
سلام بچه ها .نمیدونم چرا عید رو امسال حس نمیکنم ؟؟؟؟
کسی عید حس میکنه امسال؟
سلام بچه ها .نمیدونم چرا عید رو امسال حس نمیکنم ؟؟؟؟
کسی عید حس میکنه امسال؟
:5: کی همچین حرفی زده آقا علی ما تا ابد میایم اینجا! اینجا رو ببندن میریم تاپیک دیگه! کلا سایت رو ببندن میریم بلاگ:4d564ad6::thanks:
علی؟؟؟؟؟دلت کتک میخاد انگار ارررررررررررررره؟/؟/؟بنده با7977cujr38iyymsu8: ایستادم بالای سر شما که اگر سارا خانم بخواد خوب به شویییه خود نرسد(شو؛ مجاز از شما) همچین با چماق بزنم در فرق کله ی مبارکشان که افق هم ترک بردارد!!!
البته ما دست رو ضعیفه بلند نمیکنیم!! حیییف! :دی
اون که آرههه...منم تا روزای عیدو گفتم نمیایم...بعدش که دوباره میایم
اما بعدش دیگه بریم وبلاکمون؛ دیگه میترسم آبرومون بره پیش کسایی که میخوان شهریور92 امتحان علوم پایه بدن...وقتی بیان اینجارو ببینن، میمیرن از خنده! :|| :دیی
علی؟؟؟؟؟دلت کتک میخاد انگار ارررررررررررررره؟/؟/؟t0837h0nn8zfqu8ult
سلام یادم رفت.شلام به همگی:28: