rozbanoo
New member
رزی تمام رخ میذاشتیییییییییی ولی خیلییییی ناز و بااحساسیییییی یادت باشه باید باهم بریم بیرونااااااااا! من دقیقامیدونستم اینجوری هستی! :heart::heart:
چشم عزیزم حتما میریم بیرون :riz304:
رزی تمام رخ میذاشتیییییییییی ولی خیلییییی ناز و بااحساسیییییی یادت باشه باید باهم بریم بیرونااااااااا! من دقیقامیدونستم اینجوری هستی! :heart::heart:
رز خلیی قیافت خانم و با شخصیت واسه واقعا نمیدونم چی بگم.خوشحالم خانم با شخصیتیمثل شما اینجا هست
دیدمت . راست میگن بچه ها سنت سریع میاد جلو چش آدم .
این مانتو یا کته پوشیدی؟
لب بالات کوتاهه مامان من رو همین موضوع شما رو ندید میپسندید
خواهرم گردن رو مقداری سیاه میکردی بد نبود
شما رو میتونم بگم خششگل تا زیبا. وحشی تری تا خانوم مورد بحث قبلی
چشمات هم خماره فک کنم .
من دلم پاکه .چرا خود رز در مورد نظرم چیزی نگفت
چشمام حریص نیس بخدا
در ضمن شما با این عکس پایه های خانواده رو از بدو آغاز نشانه رفته اید
عروس تنها؟ واقعا بعیده از شما
میس جان دوس نداری خدا رو خودت بشناسی نه اونجوری که بهت دیکته میکنن
مگه نه اینکه خدا عقل داده به ما.خوب با عقلمن فک کنیم واسه چی خدا میخواد از همه مردم دنیا هروز یسری کلما ت عربی رو بگن؟که 80% حتی منیشو نمیدونن.ایا خدا این کلماتو دوست داره؟
ایا خدا بدش نمیاد که ما بدون فکر کاری بکنیم ایا گناه نیست
یه بار یه خطایی کردم؛ از اون به بعد اصلا روم نمیشه نماز بخونم!!!!!((
البته هراز چندگاهی هی میخوام برم برگردم به سمت خداها...ولی سنگینیه نگاهشو حس میکنم!
تا نبخشتم حس خوبی ندارم که نماز بخونم...ولی دارم با خودم میجنگ
بچه ها بهم نخدین اینا رو میگما!!
من هروز خلی از خدا تشکر میکنم ولی هیچ وقت نمیکم یا خدا
میگم ای خدا.من مادر وقتی به بچش شیر میده نیازی به تشکر بچش بعد ها نداره ولی عقل و شعور خوده بچه باید تشخیص بده از مادرش چگونه تشکر کنه نه بی منطق نگاه کنه به پسر همسایه ببینه اون چی کار میکنه و اون تکرار کنه
دوست عزیز من با اسلام مشکلی ندارم ومسلمانم جالبه اضافه کنم یکی از دلایل برگشت من به ایران و دوباره درس و امتحان به خاطر این بود از دینم جدا نشدم
من میگم به کارامن که فک میکنم اینو خدا گفته و.... فک کنیم همین
شایدم نخواسته یاد گناهاش بیفته به قول ماری جون))
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟
به نظرم این موضوع با اون موضوع کمی فرق داشته باشه
اولا اون زمان خدا نماز رو واجب نکرده بود .در مورد صحبت با خدا سایمون درست میگن و خانوم میس هم درست اما یه کمی اختلاف داره با نماز
ببین شما توی قنوت نماز میتونی به خدا بگی به فارسی خدا جونم نوکرتم فلان کارو ردیفش کن. به همین لحن .
نیاز هم نیست عربی بگی.نیاز هم نیست کلی ذکر و ادعیه بخونی.
اما یه جا رو خدا گفته اینطور بخون اما جایی که خواستی باهام درد و دل کنی هر طور دوس داری و بلدی باهام حرف بزن . اونجا دیگه میشه عشق بازی.
لزومی نیست که شما به عربی بگی . اصلا فکر کن به زبون نیار
یه دبیر بهمون گفت که یکی فقط نیت کنه که بخواد نماز بخونه ولی نتونسته باشه بخوتش..خدا ازش قبول میکنه...ولی نمیدونم!!!
اینو میدونین چرا دخترا 9سال به سن تکلیف میرسن ولی پسرا 15 سال؟غیر از عقل رسی و...
خوب عزیزان من شما که تو دانشگاه از سرویس بهداشتی استفاده نمیکنین . خوب صبح قبل اینکه آرایش کنین وضو بگیرین به قصد قربت ظهر هم باهاش نماز بخونین دیگه
نه بخدا .من امروز شما رو ناراحت کردم .تو یاهو گفتم منظوری نداشتم.اینجام جلوی همه دوستان میگم از دستم دلگیر نباش
شمه اینجا همیشه به من کمک کردی.و عادت کردم ب کمکتون)))))
آقا علی نمیخندیم
نه حرف شما خنده داره
نه حرف میس
درد دله که باید گفته بشه
من به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم اونم اینه که اگر کار واجب رو ترک کردی و بعد برگشتی واسه انجامش خدا بیشتر دوست داره4اینطوری مطمئن هست که دلت باهاش بوده که برگشتی
میدونه الکی از روی عادت ادامه نمیدی
به نظرم خدا اینطور آدما رو خیلی دوست داره
سلام بچه ها امشبم هستین یا میزین آتیش بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم به حال اون عزیزی میسوزه که با استرسی که داره میخواد از لابه لای حرف های ما صحبتی هم از علوم پایه ببینه .
گناهی ... .:smiliess (11):