نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozbanoo

New member
رزی تمام رخ میذاشتیییییییییی ولی خیلییییی ناز و بااحساسیییییی یادت باشه باید باهم بریم بیرونااااااااا! من دقیقامیدونستم اینجوری هستی! :heart::heart:

چشم عزیزم حتما میریم بیرون :riz304:

rozbanoo

New member
دیدمت . راست میگن بچه ها سنت سریع میاد جلو چش آدم .
این مانتو یا کته پوشیدی؟
لب بالات کوتاهه مامان من رو همین موضوع شما رو ندید میپسندید
خواهرم گردن رو مقداری سیاه میکردی بد نبود
شما رو میتونم بگم خششگل تا زیبا. وحشی تری تا خانوم مورد بحث قبلی
چشمات هم خماره فک کنم .

آره سنم از خودم بیشتر نشون میده
مانتو هست که خیلی دوستش دارم
عموووووو!!!!!
چشمان را درویش کنید
شما لطف دارید.چشمانتان زیبا میبیند
وحشی ؟؟!!!!
آره خماره

rozbanoo

New member
من دلم پاکه .چرا خود رز در مورد نظرم چیزی نگفت
چشمام حریص نیس بخدا
در ضمن شما با این عکس پایه های خانواده رو از بدو آغاز نشانه رفته اید
عروس تنها؟ واقعا بعیده از شما

پایه های خانواده ما با این عکسا نمیلرزه عمو
پایه ها تو دلمون بنا میشه

rozbanoo

New member
میس جان دوس نداری خدا رو خودت بشناسی نه اونجوری که بهت دیکته میکنن
مگه نه اینکه خدا عقل داده به ما.خوب با عقلمن فک کنیم واسه چی خدا میخواد از همه مردم دنیا هروز یسری کلما ت عربی رو بگن؟که 80% حتی منیشو نمیدونن.ایا خدا این کلماتو دوست داره؟
ایا خدا بدش نمیاد که ما بدون فکر کاری بکنیم ایا گناه نیست

خدا واسه اینکه نماز رو قبول کنه یه سری شرط گذاشته
یکیش اینکه بدونی معنی چیزایی که میخونی چیه و واسه چی میخونی
این یعنی دوست نداره کورکورانه کاری انجام بدی
یا اینکه از خیلی گناه های دیگه هم چشم بپوشی تا نمازت قبول باشه
سر نماز توجهت به خودش باشه نه چیز دیگه
منم در مورد اینکه عربی گفتن چه سودی داره خیلی فک کردم
خیلی پرس و جو کردم
و به نظرم : اینکه عربی انتخاب شد دلیل برتری عرب نبوده اصلا.یا اینکه اصلا به فرهنگ عربی نبوده که ، به نظرم دلیل عربی خوندن اینه که مسلمون ها باید هماهنگ باشن
خدا همه جا به اتحاد تاکید کرده ،حتی موقع طواف کعبه میگه وقتی همه دارن میرن جلو اگر تو برگردی عقب باید از اول شروع کنی چون نظم و اتحاد رو به هم زدی
حالا یک زبان واحد باید انتخاب بشه تا وقتی مسلمانها کارهای مشترک انجام میدن نپم و اتحادشون بیشتر بشه
فک میکنم خدا این کار رو کرده تا تمرینی باشه برای هماهنگی ها در دیگر جنبه های زندگی

و شما راست میگید که نماز خوندن تنها و بدون رعایت مسائل شرعی یا وجدانی دیگر بی فایده هست.

rozbanoo

New member
یه بار یه خطایی کردم؛ از اون به بعد اصلا روم نمیشه نماز بخونم!!!!!:(((
البته هراز چندگاهی هی میخوام برم برگردم به سمت خداها...ولی سنگینیه نگاهشو حس میکنم!
تا نبخشتم حس خوبی ندارم که نماز بخونم...ولی دارم با خودم میجنگ
بچه ها بهم نخدین اینا رو میگما!!

آقا علی نمیخندیم
نه حرف شما خنده داره
نه حرف میس
درد دله که باید گفته بشه
من به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم اونم اینه که اگر کار واجب رو ترک کردی و بعد برگشتی واسه انجامش خدا بیشتر دوست داره4اینطوری مطمئن هست که دلت باهاش بوده که برگشتی
میدونه الکی از روی عادت ادامه نمیدی
به نظرم خدا اینطور آدما رو خیلی دوست داره

rozbanoo

New member
من هروز خلی از خدا تشکر میکنم ولی هیچ وقت نمیکم یا خدا
میگم ای خدا.من مادر وقتی به بچش شیر میده نیازی به تشکر بچش بعد ها نداره ولی عقل و شعور خوده بچه باید تشخیص بده از مادرش چگونه تشکر کنه نه بی منطق نگاه کنه به پسر همسایه ببینه اون چی کار میکنه و اون تکرار کنه

منم تو نمازم بار ها و بارها فارسی با خدا صحبت کردم
تو سجده و قنوت و همیشه خلاصه
خدا فقط یه تیکه های مشترک بین همه رو هماهنگ میخواد نه همه رو

اما کاملا میفهمم چی میگی چون منم یه دوره از این پک ها که میگی داشتم

rozbanoo

New member
دوست عزیز من با اسلام مشکلی ندارم ومسلمانم جالبه اضافه کنم یکی از دلایل برگشت من به ایران و دوباره درس و امتحان به خاطر این بود از دینم جدا نشدم
من میگم به کارامن که فک میکنم اینو خدا گفته و.... فک کنیم همین

سیمون رو میتونم خوب درک کنم
تو خیلی چیزا رو قبول دداری و یه چیزایی برات مبهمه
حق داری بری دنبالشون و فکر کنی تا به جواب قانع کننده برسی

rozbanoo

New member
شایدم نخواسته یاد گناهاش بیفته به قول ماری جون:)))

نه عزیزم
واقعا قطع شد
من خودم گناه زیاد دارم
اما معتقدم همیشه میشه برگشت واسه همین وقتی گناهی رو ناخواسته انجام میدم یا به دلایل مختلف همیشه بهش فکر میکنم و تو نمازم در موردش با خدا حرف میزنم و سعی میکنم کم کم ترکش کنم
معتقدم خدا همیشه منتظر برگشت ما از گناه هست

rozbanoo

New member
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟

نه نگفته اما خوب گفته واسه اینکه 100% نمازت قبول باشه باید ظلم نکنی،تقلب نکنی،حق خوری نکنی و......خلاصه وجدان داشته باشی

rozbanoo

New member
به نظرم این موضوع با اون موضوع کمی فرق داشته باشه
اولا اون زمان خدا نماز رو واجب نکرده بود .در مورد صحبت با خدا سایمون درست میگن و خانوم میس هم درست اما یه کمی اختلاف داره با نماز
ببین شما توی قنوت نماز میتونی به خدا بگی به فارسی خدا جونم نوکرتم فلان کارو ردیفش کن. به همین لحن .
نیاز هم نیست عربی بگی.نیاز هم نیست کلی ذکر و ادعیه بخونی.
اما یه جا رو خدا گفته اینطور بخون اما جایی که خواستی باهام درد و دل کنی هر طور دوس داری و بلدی باهام حرف بزن . اونجا دیگه میشه عشق بازی.
لزومی نیست که شما به عربی بگی . اصلا فکر کن به زبون نیار

از این حرفت خیلی خوشم اومد

rozbanoo

New member
یه دبیر بهمون گفت که یکی فقط نیت کنه که بخواد نماز بخونه ولی نتونسته باشه بخوتش..خدا ازش قبول میکنه...ولی نمیدونم!!!

خودت میگی ولی نتونسته باشه بخونه
یعنی یه دلیل قانع کننده باشه که نتونسته

rozbanoo

New member
اینو میدونین چرا دخترا 9سال به سن تکلیف میرسن ولی پسرا 15 سال؟غیر از عقل رسی و...

اگر اسم 9 و 15 اومده چون بحث عرب بوده
چون تو عربستان سن تقریبی بلوغ دختر 9 هست و پسر 15
اما تو ایران که دختر 9 ساله اصلا بالغ نیست
سن تکلیف از نظر من سن بلوغه چون اونموقع رشد عقلی به جایی میرسه که میشه یه چیزایی رو راحت تر درک کرد و مهمتر از بلوغ جسمی بلوغ عقلیه

rozbanoo

New member
خوب عزیزان من شما که تو دانشگاه از سرویس بهداشتی استفاده نمیکنین . خوب صبح قبل اینکه آرایش کنین وضو بگیرین به قصد قربت ظهر هم باهاش نماز بخونین دیگه

دقیقا منم همین کار رو میکردم
البته گاهی هم مجبور شدم رو خط چشم وضو بگیرم چون صبحش یادم رفته بود بگیرم اما خوب بهتر از نخوندنش بود
خوبیش به این بود که کرم نمیزدم دیگه فقط همون خط چشم مانع بود واسه وضو

ali.esf

New member
نه بخدا .من امروز شما رو ناراحت کردم .تو یاهو گفتم منظوری نداشتم.اینجام جلوی همه دوستان میگم از دستم دلگیر نباش
شمه اینجا همیشه به من کمک کردی.و عادت کردم ب کمکتون)))))

آقا سایمون اصلا همچین چیزی نبوده...ما فقط داشتیم تو یه مبحث بحث و گفتگو میکردیم....اتفاقا من خیلیم خوشم اومد که اینقدر با بچه های اینجا راحتم:)
اگرهم کمی تند رفتم دیشب؛ ازت عذرمیخوام...به هرحال ما کوچیکه شماییم:))

ali.esf

New member
آقا علی نمیخندیم
نه حرف شما خنده داره
نه حرف میس
درد دله که باید گفته بشه
من به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم اونم اینه که اگر کار واجب رو ترک کردی و بعد برگشتی واسه انجامش خدا بیشتر دوست داره4اینطوری مطمئن هست که دلت باهاش بوده که برگشتی
میدونه الکی از روی عادت ادامه نمیدی
به نظرم خدا اینطور آدما رو خیلی دوست داره

ممنوووووون:) آره کاملا باهتون موافقم

ali.esf

New member
سلام بچه ها امشبم هستین یا میزین آتیش بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
نه دیگه؛ فکر کنم امروز بعد ازظهر و فردا شب آخرین گردهماییمون باشه! دیگه میریم برای ایام بی برنامه و بدون وقت نوروز!:دی

p89

New member
دلم به حال اون عزیزی میسوزه که با استرسی که داره میخواد از لابه لای حرف های ما صحبتی هم از علوم پایه ببینه .
گناهی ... .:smiliess (11):

ممنون که به یاد من هستید.خوب تو جمع شما من تنها کسی هستم که این مشکلو داره و کسی مثل من نیست و من فقط امیدوارم تو جمع شما یه شهریوری پیدا بشه که مشکلی مثل من داشته و پاس شده تا امیدم بالا بره.راستش من فقط هی سعی میکنم به خودم امیدواری بدم چون میدونم حقم نبود بیشتر اذیت میشم و غمگینم . دانشگاه ما هم که حتی نمی دونه مشروط به تحصیلو هم داره تو یزد اجرا میشه و خودشون میگن ما از وزارتخونه خواستیم اما بهمون گفتند همچین قانونی نیست و فقط امیدوارم این همه راه تا تهران رفتن نتیجه بده و پاس شم.لطفا همتون موقع سال تحویل برای کسایی مثل من دعا کنید و ما از تهران با خوشحالی برگردیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا