Daneshju92
New member
شما که بودی .زود فرار کردی. جدی؟ 50 صفحه خوندی؟ راستی سلام و صب بخیر
سلام عمووووووووو!!!ظهرت بخیر
درسای فیزیوپات که هستن پیشخوانی کن:4d564ad6:واسه امتحان پره هم اماده میشیی:25r30wi:
عزیزم این علی دایی در زمان نوجوانی یا خداد عزیزی در زمان گل زنی به استرالیا نیست؟:65d6a5d6s:با عرض سلام و پوزش از دوستان میخوام کمی بحثو منحرف کنم اونم به سمت عمو قم!!عمووووو شنیدم عکس گذاشتی اونم در نبود من.منم میخواااااااام:riz481: حدسمم اینه ک کمی سبزه ای کمی تا قسمتی هم تپلی.چشمای ژاپنی داری جدیدا هم سبیل گذاشتی:ad54ad:
:65d6a5d6s:با عرض سلام و پوزش از دوستان میخوام کمی بحثو منحرف کنم اونم به سمت عمو قم!!عمووووو شنیدم عکس گذاشتی اونم در نبود من.منم میخواااااااام:riz481: حدسمم اینه ک کمی سبزه ای کمی تا قسمتی هم تپلی.چشمای ژاپنی داری جدیدا هم سبیل گذاشتی:ad54ad
منم میخام ببینمش:thanks:
عزیزم.اینایی که دیدن منحرف شدن و میگن دیگه به حرفت گوش نیمدیم. شما همین عمویی که تو ذهنته تداعی کن . عمو قم .. .
جزوات اساتید ترم قبل رو باید خوند یا کتابی رفرنسی چیزی هست؟
سلام عمووووووووو!!!ظهرت بخیر)))))))))))دیشب معلومه بیهوش شدیا
)))))))))))
در طول کورس text رو بخون.تو فرجه کتابای خلاصه و جزوه استاداتو بخون:smilies-azardl (181
این تصویر چهره عالمانه ای رو به شما داده که حس میکنم میتونم تمامی سوالات علمی و درسی رو از شما بپرسم.
عمو قم عکستو میذاری یا خاله میسو خبر کنم ک با چماقش بیاد:New (6):
دکتر نقطه خیلی سخته خونه تکونی. منم هنوز شروع نکردم . هر سال یکدفعه یه یا علی میگم و شروع میکنم با آهنگ زیاد که واسم میخونه . تو نصف روز جمعش میکنم . اما هنوز شروع نکردم.میترسم. کارگرم که قربونش برم گفته 5 بعد از ظهر میام!!
اس ام اس دادیم که نمیخواد
عزیزم.اینایی که دیدن منحرف شدن و میگن دیگه به حرفت گوش نیمدیم. شما همین عمویی که تو ذهنته تداعی کن . عمو قم .. .
بذار دیگه عمو:riz304:
سلام ب همه صبح بهاریتون خوووووووووووووش چیطورید؟:sarma:
بچه ها یه خبر جالب!)))))))) سیمون از غیبت در اومد بالاخره!!!!!!!!!
)))))))