نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr.

New member
شما که بودی .زود فرار کردی. جدی؟ 50 صفحه خوندی؟ راستی سلام و صب بخیر

سلام گل پسر
والا من از اونجايي كه ديروز زياد كار كردم به ناگه خواب رفتم
بدين سان رخ زيباي تورا نتوان ديدن.

qom

New member
:65d6a5d6s:با عرض سلام و پوزش از دوستان میخوام کمی بحثو منحرف کنم اونم به سمت عمو قم!!عمووووو شنیدم عکس گذاشتی اونم در نبود من.منم میخواااااااام:riz481: حدسمم اینه ک کمی سبزه ای کمی تا قسمتی هم تپلی.چشمای ژاپنی داری جدیدا هم سبیل گذاشتی:ad54ad:
عزیزم این علی دایی در زمان نوجوانی یا خداد عزیزی در زمان گل زنی به استرالیا نیست؟

tila

New member
عمو قم عکستو میذاری یا خاله میسو خبر کنم ک با چماقش بیاد:New (6):

qom

New member
:65d6a5d6s:با عرض سلام و پوزش از دوستان میخوام کمی بحثو منحرف کنم اونم به سمت عمو قم!!عمووووو شنیدم عکس گذاشتی اونم در نبود من.منم میخواااااااام:riz481: حدسمم اینه ک کمی سبزه ای کمی تا قسمتی هم تپلی.چشمای ژاپنی داری جدیدا هم سبیل گذاشتی:ad54ad

منم میخام ببینمش:thanks:

عزیزم.اینایی که دیدن منحرف شدن و میگن دیگه به حرفت گوش نیمدیم. شما همین عمویی که تو ذهنته تداعی کن . عمو قم .. .

qom

New member
سلام عمووووووووو!!!ظهرت بخیر:))))))))))))دیشب معلومه بیهوش شدیا:))))))))))))

آره دیشب البته بعد اینکه همه از اینجا رفتن .مهستی هم که دیگه داشتم از دستش روانی میشدم! شده بود لالایی چند ساعته . اذان صبح طنین انداز شده بود که بیهوش شدم

qom

New member
در طول کورس text رو بخون.تو فرجه کتابای خلاصه و جزوه استاداتو بخون:smilies-azardl (181

این تصویر چهره عالمانه ای رو به شما داده که حس میکنم میتونم تمامی سوالات علمی و درسی رو از شما بپرسم.

qom

New member
دکتر نقطه خیلی سخته خونه تکونی. منم هنوز شروع نکردم . هر سال یکدفعه یه یا علی میگم و شروع میکنم با آهنگ زیاد که واسم میخونه . تو نصف روز جمعش میکنم . اما هنوز شروع نکردم.میترسم. کارگرم که قربونش برم گفته 5 بعد از ظهر میام!!
اس ام اس دادیم که نمیخواد

Nike313

New member
این تصویر چهره عالمانه ای رو به شما داده که حس میکنم میتونم تمامی سوالات علمی و درسی رو از شما بپرسم.

من تو کار ستاره هام در اصل.ولی در باره ی فیریو پات هم یه اطلاعات جزئی دارم:tonguesmiley:

dr.

New member
دکتر نقطه خیلی سخته خونه تکونی. منم هنوز شروع نکردم . هر سال یکدفعه یه یا علی میگم و شروع میکنم با آهنگ زیاد که واسم میخونه . تو نصف روز جمعش میکنم . اما هنوز شروع نکردم.میترسم. کارگرم که قربونش برم گفته 5 بعد از ظهر میام!!
اس ام اس دادیم که نمیخواد

man ba tarso larze kamel raftam be suye komodam va kamelan khalish kardam
dar akhare kar ajezane mamanamo seda kardam va talabe komak kardam
bashad ke rastgar shavim

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا