شما خيلي با مزه ايد اقاي سهيل من يادم تابستون هم بوديدكه منم علوم پايه داشتم،ايشالا كه قبول شيد به همراه تمام دوستان و البته من در پره...
یا بین 15-25 نمره ارفاق میکنن
یا شاید هم امتحان مجدد!!!!!
دیگه قضیه تقلب تابلو شد!
خیلی ها برای رتبه آوردن رقابت میکنن تو این آزمون...میدونین که 3 نفر اول آزمون یه سری امتیاز دارن!!!(از جمله تو طرح و سربازی و ...):33::33:
حتما قبوليد ديگه م.100%:smilies-azardl (113
خسته نباشید همگی ! نشستید اینجا دور همی خوش می گذرونید ! نمایندمون امروز رفته وزارت خونه . بهش گفتند تهمت و افترا چرا میزنی ؟ دو تا عکس که مدرک برا تقلب نمیشه ! اگه مدرک داری برو وکیل بگیر ! حالا شما اینجا هی واسه خودتون نمره اضافه کنید ! هممون بدبختیم ! علامت گریه ! :14:
خسته نباشید همگی ! نشستید اینجا دور همی خوش می گذرونید ! نمایندمون امروز رفته وزارت خونه . بهش گفتند تهمت و افترا چرا میزنی ؟ دو تا عکس که مدرک برا تقلب نمیشه ! اگه مدرک داری برو وکیل بگیر ! حالا شما اینجا هی واسه خودتون نمره اضافه کنید ! هممون بدبختیم ! علامت گریه ! :14:
انتظار داشتی به نماینده شما بگن آره ما اونقد بی عرضه ایم که نمیتونیم یه همچین امتحانی رو سازماندهی کنیم؟ میگفتن آره ما بی لیاقتیم چون نتونستیم سوالا رو محفوظ نگهداریم؟
عجب چیزی میگیآ.. خوب معاومه پیش شما نمیگن تقلب شده..
این اعتراضی که شد رو به یه آدم دیوانه هم میگفتن، میرف تحقیق میکرد و برگه بچه های تبریز رو نگاه میکرد ببینه آیا واقعیت داره یا نه.. چه برسه به این آقایونی که اصلا مسئول این کارن!
وقتی در ظاهر قبول نمیکنن تقلب شده ... باطن و وجدانشون چه آب و نونی به ما می رسونه ؟؟؟
در باطن قبول کنن، مجبورن طوری نمره بدن که صدای اعتراضا کم شه
خیلی رفتارشون متناقضه! ولی با این حال می دونن تقلب شده و صد در صد جوری نمره می دن که همه راضی باشن چون نزدیک انتخابات و ایناست از این که اعتراض بشه و کسی وکیل بگیره و از دادگستری پیگیری کنه می ترسن!
:ad54ad:راستی یه سلام مخصوص میکنم به دکتر اری جونمممممم ک الان جاش خیلی خالیه
اخه چند صفحه قبل بهم سلام کرده بود ولی من چون زود رفتم بیرون ندیدم:riz513: میس جون دلم واسه تو هم خیلی تنگیده بوووووود.بذار بیاد مستقیم سلام کن دیگه)
:
اخه چند صفحه قبل بهم سلام کرده بود ولی من چون زود رفتم بیرون ندیدم:riz513: میس جون دلم واسه تو هم خیلی تنگیده بوووووود.
نه.ولی 3 ساله اخرشو اره