نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد ژنتیک انسانی خرداد 93

sa@@ra

New member
بچه ها واسه اینوزیتول تو بیوشیمی کسی رفرنس میده؟اخه باید با ذکر رفرنس اعتراض کنیم:sad:

lokopok

New member
بچ ها دو تاسوال یکی تو بیوشیمی اون مارکر اتانول تو کتاب لنینجر که اصلا نیست ..سوال ملاتونین را هم من ندیدم اصلا......در واقع من میگم دانشجو نمیتونه با تو جه به منابع پاسخ بده....(البته اگه تو استرایر و لودیش نباشه ) ...

lokopok

New member
بچه ها واسه اینوزیتول تو بیوشیمی کسی رفرنس میده؟اخه باید با ذکر رفرنس اعتراض کنیم:sad:

چرا که نه... لنینجر جلد یک ..فصل لیپید ها تو یه جدولی هست.......دیگه نمیدونم سطر و پاراگراف چی بنویسم ههههه

gene 93

New member
این سوالا هم ب نظرم کلید اشتباه کرده
ژنتیک: سوال66 جواب ج درست باشه،محصول غیر اختصاصی،چون دمای بالا احتمال اینکه پرایمر به هر جایی بچسبه هست
سلولی: سوال 54 هم الف صحیح هم د
سوال 46 الف،ب،ج، البته الف قبلا هم گفتم به میزان کم ولی به هر حال میزان کم هم هیچی نیست میتونه جواب باشه منبع لودیش(واسه گزینه الف و ب)
سوال 36 الف صحیحه چون پروتئین رشته ای مولکول های طویل و پیچیده و بزرگ اند این کجاش غلطه؟؟؟؟
توی اب حل نمیشن درسته ولی به صورت مجتمع ک اگه منظور طراح بیسوادش گلوبولار شدن باشه غلطه ولی به هم متصل بشن درسته بازم در این صورت هم الف درسته هم ج!

فصل سوم لودیش رو بخونید تو اونجا اشاره کرده که پیچیده نیست ساده ست در ضمن بصورت مجتمع هم در میان

lokopok

New member
ولی ظاهرا همه توالی پالیندرومیک را درس زدن ...ولی اصلا جواب صحیح نداره من که اعتراض میزنم .

sa@@ra

New member
ییوشیمی لنینجر فصل 21 صفحه 917 چاپ ششم رضا محمدی
پوران فصل بیوسنتز لیپید

مرسی عزیزم
تو ضروریات رضا مجمدی اگار رو زده همو پلی ساکارید که؟
تو سوال هیپرکلسترولمیا دوپامین بتا هیدروکسیلازم وابسته به مس هست

parii

New member
دوست عزیز نمره کل خودتون رو حساب کنید اگر از ۲۵۹(با توجه به نمره اخرین فرد. قبولی پارسال) بیشتر شد احتمال قبولی بسیار بالاست
نحوه محاسبه:
دروس غیر زبان: تعداد پاسخ صحیح * ۳_تعداد غلط
زبان: (تعداد پاسخ صحیح * ۳_تعداد غلط)* ۰.۷۵
موفق باشید

چرا زبان *0.75؟

parii

New member
دوستان سوال 130 خیلی واضحه که پاراگراف 4 میشه جواب یعنی گزینه b
iهیچ کس با این سوال مشکلی نداشته واقعا؟

ata.gen

New member
اول یه تشکر میکنم از طراحان سوال بهداشت که به خوبی کمک میکنن تا بچه های کنکوری که منابع خودشون رو خوندن بهتر از ماها که رفرنس خوندیم نتیجه بگیرن. خدا قوت. من که با دیدن درصدام کلا ناامید شدم از بهداشت. به هر حال اعتراض کردن به کلید تنها کاریه که فعلا باید انجام بدیم. من چیزایی که به نظرم اشتباست رو میذارم با رفرنس شما کپی کنید بذارین. ممکنه بعضی سوالا باشه که اصن نزده باشین و بگین برا ما چه فرقی میکنه ولی همونا باعث میشه به ناحق درصد کسای دیگه از شما بیشتر شه ...

لودیش2008 ترجمه عباس بهادر انتشارات خسروی ص886 تیتر: کینزین1 نیروی انتقال به سوی وزیکولها به سمت مثبت رو تامین میکند.
زیرنویس شکل 18-20 ک ATP برای چنین حرکتی لازم است.

لودیش2008 ترجمه عباس بهادر انتشارات خسروی ص1002 ستون دوم پاراگراف دوم خط8 علاوه بر ORC برای آغاز همانندسازی به فاکتورهای دیگری هم نیاز هست که تمام این فاکتورها در مرحله G1 (نه در G2 و M) به ORC متصل می شوند. به مجموعه این پروتئین ها که در مرحله G1 در جایگاه آغاز قرار میگیرند کمپلکس پیش آغاز همانندسازی میگویند.
ص 1022 ستون دوم خط 13 کمپلکس CDK سیکلین G1 در القای شروع همانندسازی DNA نقش دارد.
ص1013 ستون اول خط اول وظیفه نقطه بازرسی مرحله s شناسایی DNA هملنندسازی نشده و توقف چنگال همانندسازی است.

لودیش2008 ترجمه عباس بهادر انتشارات خسروی ص 485 لودیش ستون دوم خط چهارم اغلب اسفنگومیلین و فسفاتیدیل کولین که هردو در تشکیل دو لایه با سیالیت کمتر نقش دارند در صفحه اگزوپلاسمی یافت می شوند.
ستون اول پاراگراف دوم خط 6 . کلسترول و مولکولهی دیگر که سیالیت را کاهش میدهند موجب افزایش ضخامت غشا میوند.
پس دوتا جواب داره هم کلسترل هم کولین . از طرفی کلسترول به طور مساوی در هر دولایه هست ولی فسفاتیدیل کولین و اسفنگومیلین در لایه بیرونیه و چون لایه بیرونی ضخیمتره پس کلسترول به تنهایی نمیتونه باعث افزایش ضخامت غشا بشه...

لنینجر ترجمه رضا محمدی انتشارات آییژ ویرایش چهارم جلد اول ص 361 شکل 10-8 فصل لیپیدهای ساختمانی : فسفاتیدیل اینوزیتول 4بار منفی داره ولی سرین 1بار منفی

لنینجر ترجمه رضا محمدی انتشارات آییژ ویرایش چهارم جلد اول ص 264 جدول 7-2 آگارز هتروپلی ساکاریدی از D-gal و 3,6 anhydro L-gal نه ترکیبی از D-gal و L-gal . سوال اشتباهه... باید حذف شه

ata.gen

New member
زبان سوال 124 مگه خط 10 متن دوم مگه نمیگه are still widely used. پس چرا traditinonal اشتباست به نظرم جواب c میشه
زبان سوال 130 مگه تو پاراگراف 4 اشاره نکرده به people has been controversial; some studies suggest... پس چرا میگه پاراگراف 5. به نظرم جواب b میشه. نظر شما چیه؟؟؟

ata.gen

New member
بچه ها گذشته از کلید من ارتباط هیپر کلاسترومی و تیروزیناز رو نمیفهمم. این درگیر متابولیسم لیپیده اون پروتیئن. من خودم سوپراکسید دسموتاز رو زدم چون توی اکسیداسیون لیپیدها در پراکسیزوم نقش داره و مس هم در ساختمانش به کار رفته... هر کی جوابشو میدونه بگه حداقل بفهمیم چه خبره...

sa@@ra

New member
زبان سوال 124 مگه خط 10 متن دوم مگه نمیگه are still widely used. پس چرا traditinonal اشتباست به نظرم جواب c میشه
زبان سوال 130 مگه تو پاراگراف 4 اشاره نکرده به people has been controversial; some studies suggest... پس چرا میگه پاراگراف 5. به نظرم جواب b میشه. نظر شما چیه؟؟؟

چرا منم با ب موافقم:smiliess (6):

ROJO

New member

منم ب زدم، این یکی از 5 غلطم بود

بالا