عزیزم اگه حق امتحانو از بچه های زیست برا ژنتیک بگیرن اونوقت میخان این حقو به کی بدن!؟سلام بچه ها
لطفا راهنماییم کنید. چون امروز واقعا شوکه شدم.
من لیسانس سلولی مولکولی دارم. التبه همین امسال درسم تموم شد.
سال قبل که دانشجو بودم اصلا برای وزارت علوم تلاش نکردم.چون واقعا علاقه ای بهش ندارم. همش میگفتم ژنتیک پزشکی میخوام. میدونستم با وقت کم و کلاسای دانشگاه نمیتونم سال اول قبول شم. اما میگفتم ژنتیک پزشکی ارزش یه سال موندن داره.
حالا یه سال موندم و برنامه ریزی کردم که درس خوندن شروع کنم.
دیدم ظرفیتا امده 47 تا!!! ( البته خیلیم برای بچه هایی که رتبه بالای 50 اوردن و امید به قبولی داشتن ناراحت شدم :-( )
حالا جدا ازین من یه موضوع دیگه ای هم شنیدم ( البته بهتره بگم شایعه...) اما راستش بخواین من امسال هر شایعه ای ازین وزارت بهداشت شنیدم درست بوده!
شایعه ای که شنیدم اینه که از سال بعد میخوان حق امتحان دادن از رشته های زیست شناسی بگیرن. یعنی عملا من و امثال من نتونن حتی امتحان بدن!
بچه ها بازم میگم من فقط این چند جایی خوندم ( یکی هم همین انجمن )، اصلا هم قصد استرس دادن به کسی ندارم. البته خودم خیلی ناراحتم. از صحتشم واقعا اطلاعی ندارم و امیدوارم که فقط شایعه باشه...
اما سوالم از شما اینه که. بنظرتون من الان چیکار کنم؟
بیخیال علوم شم و تمام تلاشم برای بهداشت کنم؟ یا اینکه نه علوم الویت قرار بدم... واقعا موندم که چیکار کنم.
درسته که اکثر درسای بهداشت برای علوم هم هست. اما وقتی که باید برای امری گذاشت خیلی از زمان علوم میگیره.
خواهشا راهنمایی کنید که واقعا سردرگمم
ممنونم ازتون
شاید واسه دکترا ی کم درس بنظر بیاد اونم شااااااید! این در همون حد شایعه است ، با این اوصاف پیشنهاد من به شخصه اینه
ریسک نکنی و علومم شرکت کنی چون باز کار اینا معلوم نی، من خودم امسال اشتباه کردم نه علوم نه ازاد اسم ننوشتم به عشق بهداشت
اونوقت دیدی که امسال وزارتخونه چطور از خجالت من و امثال من دراومد... البته من از کاهش ظرفیتا ناراحت نیستم از اینکه چرا از قبل، قبل کنکور خبرشو ندادن واقعا ناراحت و عصبی ام.