نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zohreh-radinfar

New member
باشو جان ببخشید الان دیدم سوالتو . راستش من وزارت علومم رتبه ام بیشتر از توقع خودم شد چون زبان رو با تخمین خودم 80 درصد زده بودم اما با سی درصد منفی اومده بود رو پنجاه درصد. 66 شد !!

fada19990

New member
عزيزم شما هرجي راحتيدمنو صدا كنيد!براي من هيج فرقي نميكنه!!!اسم فدا رو تو يه كتاب دبدم خوشم اومدو تو فضاهاي مجازي از اين اسم استفاده ميكنم،علت 19990اينه كه من بار اولي كه اومدم اسم fada1990رو به عنوان اسم كاربري خودم انتخاب كنم ،اشتباايي سه تا نه زدم!!!!!همين خخخخخ !فك كنم دليلام خنده دار باشه نهههههه!!!!

راستي اسم دوستم pari2469هست،تازه با سمانه هم محله اي هستم!البته تا حالا همديكر رو نديديم!!!
فك كنم مثل اسرائئلي ها كم كم اين انجمن رو تصاحب كرديم!:)))))))))))))

fada19990

New member
باشو جان ببخشید الان دیدم سوالتو . راستش من وزارت علومم رتبه ام بیشتر از توقع خودم شد چون زبان رو با تخمین خودم 80 درصد زده بودم اما با سی درصد منفی اومده بود رو پنجاه درصد. 66 شد !!

افرررين عاليه!فك كنم امسال امار قبولي انجمن بيشتر از بارسال باشه!

zohreh-radinfar

New member
خسته نباشید ولی ماشاالله خیلی مسلط هستید و جواباتونم اکثرا صحیح به نظر میرسن.
میتونم بپرسم علوم رو چیکار کردین؟

- - - Updated - - -

افرررين عاليه!فك كنم امسال امار قبولي انجمن بيشتر از بارسال باشه!

مرسی عزیزم.ولی من امید زیادی به وزارت بهداشت ندارم.چون فقط انستیتو رو میخوام ، احتمال زیاد ی سال سخت دیگه پیش رو دارم

fada19990

New member
درست شددددددددددددد
748420_JC_hurrah.gif

اتاقم مرتب کردم
162520_girl_dance.gif

توکل به خدا, تجربه آدمو می پزه :black_eyed: انقدر از این شوک هایی که الان شماها دارید به خودتون وارد می کنید لطمه خوردم که امسال به هیچ وجه هیچ تصوری در مورد عملکردم نخواهم داشت تا نتایج
سه تا سوالی که بللللللد بودم رو دیدم اشتباه زدم دفترچه رو پرت کردم اونور دیگه به هیچ وجه بهش فکر نمی کنم
720_dash1.gif

تو آزمون رورشاخ دیگه واضح تر از این که cn می شه نامبردن رنگ؟؟؟ خب واسه چی اونو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟
کتل و آیزنک رو هم زدم آیزنک, خدا منو بکشه
یه دونه دیگه هم بود که الان نمی دونم به چه دلیل ناخودآگاهم نمی زاره یادم بیاد, حتما یه مشکلی برام ایجاد می کنه که یادم نمیاد, حتما خیلی خونده بودمش

مدیر سیری چند؟؟؟
دوستان یک خواهشی از حضورتون دارم کسی هست تمایل داشته باشه مدیریت بخش روانشناسی بهش محول بشه؟؟؟ کار خاصی نداره واقعا, لطفا اگر تمایل دارید بهم پیام خصوصی بدید حتماااااااااا (خواهش می کنم بدون تعارف و رودربایستی)

راوي جان منم از اين اشتباهات زياد كردم ،فك كن سيله رو من اشتباه زدم،ميدونستم جوابو ولي......... بيخيال دختر ،خدا بزركه!!!فراموش نكن كه شما شاغلي (و اينكه من دارم از فضولي ميميرم جه شغلي بماند)!!ايشالا خدا مزد همه رو بده!

rawy

New member
عزيزم شما هرجي راحتيدمنو صدا كنيد!براي من هيج فرقي نميكنه!!!اسم فدا رو تو يه كتاب دبدم خوشم اومدو تو فضاهاي مجازي از اين اسم استفاده ميكنم،علت 19990اينه كه من بار اولي كه اومدم اسم fada1990رو به عنوان اسم كاربري خودم انتخاب كنم ،اشتباايي سه تا نه زدم!!!!!همين خخخخخ !فك كنم دليلام خنده دار باشه نهههههه!!!!

:thumbsupsmileyanim: جالب بود, اگر بخوایم جبرنگرانه نگاهش کنیم, حتما یه دلیلی داشته :smiliess (3):
من جبرگرایی دوس دارم :rolleyessmileyanim:

henri

New member
کاش زهره جون درصدای علومشونم بذارن رتبه خوبی رو آوردین بهتون تبریک میگم

bashaw

New member
واااای بچه ها چقد حرف زدین... حیف من دیر رسیدم:sad:
عاقا جم شدین ی تک ب منم بزنین ک بیام

دکتر راوی لطفا یه تاپیک زنگ تفریح برای بچه های امسال بزنید که تا زمان اعلام نتایج بچه ها بیان جمع شن حرف بزنن.. مطالبم پاک نمیشه، همه میرسن شرکت کنن.

rawy

New member
دکتر راوی لطفا یه تاپیک زنگ تفریح برای بچه های امسال بزنید که تا زمان اعلام نتایج بچه ها بیان جمع شن حرف بزنن.. مطالبم پاک نمیشه، همه میرسن شرکت کنن.

تاپیک لازم نیست همون قبلیه هست, مرسی یادآوری کردی

دوستان برای گپ و گفتگو به تاپیک زنگ تفریح مراجعه کنید

zhiar

New member
باسلام

دوست عزيز لاکان از جلد 1 کاپلان فصل مربوط به نظریه ها اومده بود

rawy

New member
سلام راوی جون میشه واسه 95یی ها یه تایپیک بزنید؟؟

سلام ترانه جان, ماشالا بچه های روانشناسی فکر می کنم هر سال اولین تاپیک شروع کننده هستند, دیشب جناب باشو هم درخواست شما رو مطرح کرد, چشم, البته ایشون خودش جزو تک رقمی های امسال هست و برای دوستانی که قصد شروع مطالعه دارند گفتن, امیدوارم همینقدر که تمایل دارید, همینقدر تاپیک پربار و فعال و سال آینده موقع نتیجه پر از تک رقمی باشه :rose:

مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 95

آخرین ویرایش:

saeeeeeede

New member
بچه ها کسی میدونه ک آیا طراح سوال مجازه از منبعی غیر از کتاب معرفی شده سوال بده؟؟؟؟
مثلا از کتاب کاپلان برا شخصیت یا رواندرمانی سوال بده؟؟؟
بچه های پارسال اگه یادشون باشه سوال آسیب رو حذف کردن همون ک درمورد بلندی هراسی بود.... من خیلی خوب یادم نیست ولی اگه کسی میدونه ممنونم میشم کمک کنه چون چنتا از سوالای امسال از منابع مشخص شده نبود...

oksana

New member
در مورد سوال اول که نمیدونم ولی فکر کنم هر کاری دلشون بخواد میکنن
گر حذف می کنن باید اعتراض کنیم مخصوصا ژان لاکان که چیزی ازش ندیده بودم

bashaw

New member
اساتید لطف کنید، کلید سوالات زبان رو از سایت علوم پزشکی بگیرید، ببینید چیکار کردی! و چقد کلیدشون صحیحه!:sad:

bazani

New member
دوستان من کلید زبان رو چک کردم. اگه درست باشه کلیدشون من زبانم 72.5 میشه. چجوریه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کس دیگه ای حساب کرده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا