zohreh-radinfar
New member
باشو جان ببخشید الان دیدم سوالتو . راستش من وزارت علومم رتبه ام بیشتر از توقع خودم شد چون زبان رو با تخمین خودم 80 درصد زده بودم اما با سی درصد منفی اومده بود رو پنجاه درصد. 66 شد !!
عزيزم شما هرجي راحتيدمنو صدا كنيد!براي من هيج فرقي نميكنه!!!اسم فدا رو تو يه كتاب دبدم خوشم اومدو تو فضاهاي مجازي از اين اسم استفاده ميكنم،علت 19990اينه كه من بار اولي كه اومدم اسم fada1990رو به عنوان اسم كاربري خودم انتخاب كنم ،اشتباايي سه تا نه زدم!!!!!همين خخخخخ !فك كنم دليلام خنده دار باشه نهههههه!!!!
باشو جان ببخشید الان دیدم سوالتو . راستش من وزارت علومم رتبه ام بیشتر از توقع خودم شد چون زبان رو با تخمین خودم 80 درصد زده بودم اما با سی درصد منفی اومده بود رو پنجاه درصد. 66 شد !!
خسته نباشید ولی ماشاالله خیلی مسلط هستید و جواباتونم اکثرا صحیح به نظر میرسن.
میتونم بپرسم علوم رو چیکار کردین؟
افرررين عاليه!فك كنم امسال امار قبولي انجمن بيشتر از بارسال باشه!
درست شددددددددددددد![]()
اتاقم مرتب کردم![]()
توکل به خدا, تجربه آدمو می پزه :black_eyed: انقدر از این شوک هایی که الان شماها دارید به خودتون وارد می کنید لطمه خوردم که امسال به هیچ وجه هیچ تصوری در مورد عملکردم نخواهم داشت تا نتایج
سه تا سوالی که بللللللد بودم رو دیدم اشتباه زدم دفترچه رو پرت کردم اونور دیگه به هیچ وجه بهش فکر نمی کنم![]()
تو آزمون رورشاخ دیگه واضح تر از این که cn می شه نامبردن رنگ؟؟؟ خب واسه چی اونو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟
کتل و آیزنک رو هم زدم آیزنک, خدا منو بکشه
یه دونه دیگه هم بود که الان نمی دونم به چه دلیل ناخودآگاهم نمی زاره یادم بیاد, حتما یه مشکلی برام ایجاد می کنه که یادم نمیاد, حتما خیلی خونده بودمش
مدیر سیری چند؟؟؟
دوستان یک خواهشی از حضورتون دارم کسی هست تمایل داشته باشه مدیریت بخش روانشناسی بهش محول بشه؟؟؟ کار خاصی نداره واقعا, لطفا اگر تمایل دارید بهم پیام خصوصی بدید حتماااااااااا (خواهش می کنم بدون تعارف و رودربایستی)
راوی جان من بشدت پایه ی ترجمه ی مقاله ام.البته زبانم عالی نیست اما فک کنم از پسش بربیام.کاش این تابستون حسابی بزنیم تو کار ترجمهممنونم از زهرای عزیزم که تاپیک زبان و تاپیک نکات روانشناسی رو یادآوری کرد, امیدوارم اون بخش رو فعال کنید
این تاپیک فیلم هست, فیلمهای زیادی رو دوستان توش معرفی کردند و زحمت کشیدند و تحلیل نوشتند, خوشحال می شم اگر مطالبش اضافه و پر بارتر بشه
تو این تاپیک نمونه بالینی مطرح می کردیم و تشخیص هامون رو می گفتیم
اینجا هم که کافه کتاب روانشناسی هست (پایین صفحه رو ببینید)
اینجا می خواستیم باهم مقاله ترجمه کنیم که عملی نشد
عزيزم شما هرجي راحتيدمنو صدا كنيد!براي من هيج فرقي نميكنه!!!اسم فدا رو تو يه كتاب دبدم خوشم اومدو تو فضاهاي مجازي از اين اسم استفاده ميكنم،علت 19990اينه كه من بار اولي كه اومدم اسم fada1990رو به عنوان اسم كاربري خودم انتخاب كنم ،اشتباايي سه تا نه زدم!!!!!همين خخخخخ !فك كنم دليلام خنده دار باشه نهههههه!!!!
واااای بچه ها چقد حرف زدین... حیف من دیر رسیدم:sad:
عاقا جم شدین ی تک ب منم بزنین ک بیام
دکتر راوی لطفا یه تاپیک زنگ تفریح برای بچه های امسال بزنید که تا زمان اعلام نتایج بچه ها بیان جمع شن حرف بزنن.. مطالبم پاک نمیشه، همه میرسن شرکت کنن.
سلام راوی جون میشه واسه 95یی ها یه تایپیک بزنید؟؟
من زدم هورنای ولی واقعا نمیدونم