استادان گرامی 1 سوال :
کلا خوندن ارشد در دانشگاههای وزارت بهداشت در آینده چ فرقی با خوندن در آزاد یا در وزارت علوم داره ؟ میدونم در بهداشت واحدای عملیشون بیشتره و قویتر میشن ... از نظر اعتبار مدرکی و یا فرصت جذب شدن برای شغل و ... چ مزایایی دارن ؟؟
راستش میخام ببینم آیا بهداشت ارزش ماندن پشت کنکورو داره یا نه؟؟؟؟؟
خوشحال میشم نظراتتونو بدونم
هنری جان, بحث سر همون قوی تر شدن هست, بچه های بهداشت تغییر رشته ای نیستند که از یک رشته ی نامرتبط دو سال روانشناسی خونده باشند و روانشناس بشن, دوستان واقف هستند که حقیقتا چیز عجیبیه که کسی با دو سال تحصیل هرچند تو بهترین دانشگاهها عنوان روانشناس پیدا کنه!هشت سال می خونیم هنوز اندر خم یک کوچه ایم!!!
به لحاظ اعتبار صد در صد مدرک دانشگاههای وزارت بهداشت تو رشته ی ما حرف اول رو می زنه, اما با این حال همه چیز بستگی به خودت داره, اگر دانشگاه دیگه باشی و خودت خودت رو قوی کنی و خودت بخوای ایجاد فضای کاری کنی نیازی به وابستگی به مدرک تحصیلی نداری, بعضی دانشگاههای بهداشت منابع درسی شون لاتین هست, روانشناسی نیاز به زبان و آمار قوی داره , من سراغ دارم دوستانی که تو دانشگاههایی به غیر از بهداشت بودند و حتی بعد از گرفتن ارشد هم زبانشون از الان من ضعیف تر هست!!! مگه داریم ؟ مگه می شه؟ :smiliess (3):
بنابراین اگر می خوای رو پای خودت بایستی و خودت خودت رو قوی کنی لزومی نداره وابسته به دانشگاه یا حتی مدرک باشی, اما معتبرترین مدرک تو رشته ما مدرک وزارت بهداشت هست
که البته این رو هم در نظر داشته باش که ظرفیت پذیرشش وحشتناکه (ولی حسنش اینه که منابعش مشخصه, تقریبا :tonguesmiley

موفق باشی :riz304: