نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
ممنون هاوش خان لطف میکنی.
انشالله همینطور که اینجا بهترین بودی در ادامه مسیر زندگیت همیشه بهترین باشی و به همه اهدافت برسی

zahra2013

New member
تبریک میگم به سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا جون:rose::heart::
و باقی که زحمت کشیدن و نتیجشم دیدن. ما شا الله بچه ها ترکوندن:thumbsupsmileyanim:
شاد باشید

مرسی مرضیه جون، امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی عزیزم.

rawy

New member
سپیده جون و بقیه دوستان اگر خبر تازه ای از زمان اومدن ظرفیت ها و مراحل بعدی دارید لطف کنید اینجا اعلام کنید و چندین خانواده رو از نگرانی در بیارید, هرچند که می دونم شما خودتون جزو منتظرترین ها هستید :smiliess (3):اما سوالیه که مدام بچه ها می پرسند و من هم جوابی براش ندارم, مرسی

hamidehjoon

New member
سلام حمیده جون، خواهش میکنم عزیزم ، رتبم شده 17

خیییییلی تبریک میگم
چه خوب تاپیک مطالعه گروهی 94 چهارتا مشاور. دارن .
زهرا جون شماهم بیاین توی تاپیک مطالعه گروهی 94 به بچه ها کمک کنید
انشالله توی همه مراحل زندگیتون موفق باشین

sepideeee

New member
سلام به همه دوستای عزیزم...:ad54ad:
کسی منو یادش میاد؟
نت ندارم مرتب به سایت سر بزنم ولی به یاد همتون هستم.
همه ی صفحاتو فرصت نکردم بخونم ولی قسمتای مهمشو خوندم.:thumbsupsmileyanim:
به اقای هاوش و سپیده ی عزیزم و همینطور سارای عزیز تبریک میگم. انشاا... موفقیت های بالاتر
راوی جونم شما امسال شهرستان انتخاب میکنید یا فقط به انستیتو رضایت می دید؟
راستی اقای یزدان چیکار کرد؟

بله که یادمون هست مگه اینجا چند تا پرند داره که یادمون بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مرسی پرند جان .. ایشاله شما هم تو زندگیتون همیشه موفق باشی

ریگار

New member
به همه کسایی که قبول شدن تبریک میگم

بچه ها رتبه من شد 95 :(
به نظرتون شانسی واسه قبولی دارم ؟! :(

sepideeee

New member

ریگار جان امید همه ی ما به خداس ... صبر کن بزار ظرفیتا اعلام شه

- - - Updated - - -

سپیده جون و بقیه دوستان اگر خبر تازه ای از زمان اومدن ظرفیت ها و مراحل بعدی دارید لطف کنید اینجا اعلام کنید و چندین خانواده رو از نگرانی در بیارید, هرچند که می دونم شما خودتون جزو منتظرترین ها هستید :smiliess (3):اما سوالیه که مدام بچه ها می پرسند و من هم جوابی براش ندارم, مرسی

راوی دلارام اون ور گفت زنگ زده سنجش مثل اینکه گفتن عصر امروز اطلاعیه میزنن ..

zahra2013

New member
خیییییلی تبریک میگم
چه خوب تاپیک مطالعه گروهی 94 چهارتا مشاور. دارن .
زهرا جون شماهم بیاین توی تاپیک مطالعه گروهی 94 به بچه ها کمک کنید
انشالله توی همه مراحل زندگیتون موفق باشین

ممنون عزیزم، منم برای شما آرزوی موفقیت دارم.

حتما عزیزم.

marjane

New member
سلام دوستای عزیز تبریک میگم بهمتون سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا خانم خیلی خوشحال شدم که موفق شدید :riz304:. اما برای خودم ناراحتم برای سومین سال پیاپی نشد که بشه الان دیگه مطمئن شدم نحوه ی درس خوندنم ایراد داره بچهها لطفا من و راهنمایی کنید که چطور خوندید بخصوص شما جناب آقای هاوش . امیدوارم همیشه موفق باشید :wacsmiley:

ریگار

New member
بچه خواهش میکنم اگه میدونید آخرین رتبه قبولی پارسال تو شهرستان ها چند بوده ، بهم بگید ، ممنونتون میشم .
من الان تو بد برزخیم :(

sara.sharifi

New member
سلام دوستای عزیز تبریک میگم بهمتون سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا خانم خیلی خوشحال شدم که موفق شدید :riz304:. اما برای خودم ناراحتم برای سومین سال پیاپی نشد که بشه الان دیگه مطمئن شدم نحوه ی درس خوندنم ایراد داره بچهها لطفا من و راهنمایی کنید که چطور خوندید بخصوص شما جناب آقای هاوش . امیدوارم همیشه موفق باشید :wacsmiley:
سلام عزیزم . مرسی از لطفت :riz304:. ایشاالله که شما هم همیشه موفق و شاد باشید

sara.sharifi

New member
بچه خواهش میکنم اگه میدونید آخرین رتبه قبولی پارسال تو شهرستان ها چند بوده ، بهم بگید ، ممنونتون میشم .
من الان تو بد برزخیم :(
راستش رتبه ش رو نمیدونم . ولی سال پیش نمره آخرین فرد پذیرفته شده 176 بود

ریگار

New member
نمره من بیچاره شده 191
شرم آوره که درسی که امید داشتم صد بزنم رو زیر 50 زدم . فیزیولوژی ! نابودم کرد ! خدایا ! لعنت به این فصل گرم .
الان چنان حالم بده که ...
این نیز بگذرد . امیدوارم زودتر بگذره .

zahra2013

New member

ممنون مرجانه جون.امیدوارم شماهم موفق باشید.

rawy

New member

سلااااااااااام آقای ریگار خوب هستید؟
چه عجب از اینورا, فکر کردم با منو سپیده جون قهر کردین رفتید تو ارباب حلقه ها محو بشید :tonguesmiley:
تبریک می گم
همش ده تا با من فاصله دارید کههههههههههههه
اونهمهههههههههه آیه یاس خوندین که خراب شده آزمونتون این شد نتیجه, ایول بابااااااااااااااا
تبریک میگم خیلی هم خوب عمل کردید به عنوان سال اولی
والا خبر رسیده که ظرفیت ها داره میاد, شاید تا همین امشب لینکش رو بذارن
از روی اون مشخص می شه, الان نمی شه حرفی زد, شما شهرستان می زنید؟ کرمانشاه و زاهدان رو هم می زنید؟

rawy

New member
ریگار جان امید همه ی ما به خداس ... صبر کن بزار ظرفیتا اعلام شه

- - - Updated - - -

راوی دلارام اون ور گفت زنگ زده سنجش مثل اینکه گفتن عصر امروز اطلاعیه میزنن ..

مرسی سپیده جون, تاپیکش رو پیشاپیش بچه ها زدن :25r30wi:
من که واسم فرقی نداره, اما می دونم شماها دل تو دلتون نیست, امیدوارم زودتر بیاد

rawy

New member
نمره من بیچاره شده 191
شرم آوره که درسی که امید داشتم صد بزنم رو زیر 50 زدم . فیزیولوژی ! نابودم کرد ! خدایا ! لعنت به این فصل گرم .
الان چنان حالم بده که ...
این نیز بگذرد . امیدوارم زودتر بگذره .

شرم آوره؟؟؟ واسه شما شرم آوره؟ پس من رسما برم بمیرم دیگه
فیزیولوژی ضریبش یکه کسی رو نابود و خوشبخت نمی کنه, ولش کنید درس به اون خوشگلی رو
آقای ریگار ببینید اینجا در حضور جمع اعلام می کنم قبول که شدید ایشالاااااااااا, هرگووووووونه لغت لعنت و آه و ناله و ... رو باید باید باید ترک کنید
اصلا می رم با دانشگاه آیندتون صحبت می کنم اگه از این کلمات حتی تو فکرتون هم استفاده کردید اخراجتون کنن :thumbsupsmileyanim:
از شوخی گذشته خیلییییییییی استرسی هستید, درسته شرایطتتون رو می دونیم ولی مطمئن باشید هیچ کدوم ماها تفریحی درس نخوندیم و به هر حال یکسری مهارت برای مدیریت شرایط و کنترل هیجانهاتون نیاز دارید, با آرامش و خیال آسوده صبر کنید که ایشالا به زودی سحر نزدیک است :a2d3:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا