نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kavan

New member
سلام بچه ها.راستی میشه اعتراض بزنیم.چجور؟درضمن به همتون تبریک میگم

sepideeee

New member
سلام بچه ها.راستی میشه اعتراض بزنیم.چجور؟درضمن به همتون تبریک میگم

هر وقت .. وقت اعتراض بشه گزینش میاد تو سایت سنجش . ولی متاسفانه خیلی دیره .. پارسال که بعد از تکمیل ظرفیت بود !!!

rawy

New member
:dadad4: دوست گرامی ... به نظرت مرتبط نبود!؟

نظر من مهم نیست
1. ارشد توی دانشگاه وزارت بهداشت چند روز تو هفته ادمو درگیر دانشگاه می کنه ؟
2. واسه ادامه تحصیل تو خارج از کشور اعتبار مدرک علوم بیشتره یا بهداشت؟

این دو سوال ارتباطی به "نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روانشناسی بالینی خرداد 93" دارند؟
سوال اولتون برای بعد از پذیرش هست که باید از پذیرفته شده های سالهای گذشته بپرسید, اینجا کسی هنوز این تجربه نداشته مگر اینکه دوستانی که عرض کردم اتفاقی سوالتون رو ببینند و جواب بدند
سوال دومتون هم ارتباطی با کنکور امسال نداشته و یک سوال کلی هست

shooka65

New member
نظر من مهم نیست

این دو سوال ارتباطی به "نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روانشناسی بالینی خرداد 93" دارند؟
سوال اولتون برای بعد از پذیرش هست که باید از پذیرفته شده های سالهای گذشته بپرسید, اینجا کسی هنوز این تجربه نداشته مگر اینکه دوستانی که عرض کردم اتفاقی سوالتون رو ببینند و جواب بدند
سوال دومتون هم ارتباطی با کنکور امسال نداشته و یک سوال کلی هست

سوال اولم رو پرسیدم چون کسایی که تو کنکور شرکت کردند احتمالش زیاده که شرایط دوران تحصیلش رو بدونن و کمک کنن ..... سوال دوم هم که کلی همون جور که خودتون گفتید
مدیر جان حالا مثلا این سوال که از شیر اب انستیتو شیر و کیک میاد و فلان ... خیلی مرتبطه با عنوان " "نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روانشناسی بالینی خرداد 93"" ؟!

من با قسمتای مختلف سایت اشنا نبودم و الان هم جای مناسبی برای سوالام پیدا نکردم..
در هر صورت برخورد جالبی نبود با اولین پست کسی که عضو شده ... ایشالا انستیتو قبول شین دوست عزیز!

yeganehh

New member
بچه ها شما میدوید دانشگاه بهشتی چندین انتخاب جناب مصفا بوده?

parand

Well-known member
سلام به همه دوستای عزیزم...:ad54ad:
کسی منو یادش میاد؟
نت ندارم مرتب به سایت سر بزنم ولی به یاد همتون هستم.
همه ی صفحاتو فرصت نکردم بخونم ولی قسمتای مهمشو خوندم.:thumbsupsmileyanim:
به اقای هاوش و سپیده ی عزیزم و همینطور سارای عزیز تبریک میگم. انشاا... موفقیت های بالاتر
راوی جونم شما امسال شهرستان انتخاب میکنید یا فقط به انستیتو رضایت می دید؟
راستی اقای یزدان چیکار کرد؟

sara.sharifi

New member
کسی منو یادش میاد؟
به اقای هاوش و سپیده ی عزیزم و همینطور سارای عزیز تبریک میگم. انشاا... موفقیت های بالاتر

ممنون عزیزم از لطفت :rose: ایشاالله شما هم موفق باشیییی

rawy

New member
کسی منو یادش میاد؟

سلاااااااااااااام پرندییییییییییییییی, خوووووووبی گلم؟؟؟؟؟؟؟؟
پ نه پ یادمون نمیااااااااااااد :28::heart:
خیلی خوش اومدی, نرو دیگههههههههههههه
نه شهرستان نمی زنم, هرچند که قطعا قبولی شهرستان هم حتی بعیده برام
پرند نری هاااااااااااااااااااااا
بیای هاااااااااااااااااااااااااااا

rawy

New member
سوال اولم رو پرسیدم چون کسایی که تو کنکور شرکت کردند احتمالش زیاده که شرایط دوران تحصیلش رو بدونن و کمک کنن ..... سوال دوم هم که کلی همون جور که خودتون گفتید
مدیر جان حالا مثلا این سوال که از شیر اب انستیتو شیر و کیک میاد و فلان ... خیلی مرتبطه با عنوان " "نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روانشناسی بالینی خرداد 93"" ؟!

من با قسمتای مختلف سایت اشنا نبودم و الان هم جای مناسبی برای سوالام پیدا نکردم..
در هر صورت برخورد جالبی نبود با اولین پست کسی که عضو شده ... ایشالا انستیتو قبول شین دوست عزیز!

من پستتون رو حذف نکردم، راهنمایی تون کردم که اینجا جواب نخواهید گرفت، خود دانيد

havash

New member
کسی منو یادش میاد؟

سلام پرند خانم. خیلی ممنون. امیدوارم شما هم در همه ی مراحل زندگیتون موفق باشین.

hamidehjoon

New member
سلام

سلام. ممنون. نه متاسفانه:14::14::14:

سلام هاوش خان شما رفتی قاطی مرفهین بی درد!
اخه ادم رتبه اش ده بشه بعد بیاد از این شکلکه استفاده کنه اونم سه تا؟؟؟
اخه شما مرفهین بی درد نمیگید ما مستضعفین پابرهنه اینجور پستهای شما رو ببینیم آه سرد از نهادمون بلند بشه؟؟؟
هاوش خودتو جمع کن با این شکلکت!بزنم جریمه ات کنم؟بزنم جریمه ات کنم بگم تا اخرهفته همه ظرفا رو توبشوری؟؟؟
هههههههه

دل آرام

New member
سلام به همه ی دوستان...چه انجمن خوبی دارید.. متاسفانه من دیر پیداش کردم

تبریک می گم به همه ی کسایی که از رتبه اشون راضی ان و ارزوی موفقیت دارم براشون
من بعد از ازمون علوم دیگه نخوندم و امتحان بهداشت رو بر اساس همون چیزایی که واسه علوم خوندم دادم ...رتبه ام خوب نشد ...88 شدم
البته خیلی تو ذوقم خرد .... چون بعد از اینکه با کلید درصد هامو حساب کردم و با کارنامه کسی که تو سال 91 رتبه 22 اورده بود ، مقایسه کردم ... میانگین درصدام بالاتر بود و کلی اوج گرفتم و امیدوار شدم به رتبه زیر 40 ....اما مثنکه رقابت خیلی شدید بود

من دوتا سوال دارم:
1. ارشد توی دانشگاه وزارت بهداشت چند روز تو هفته ادمو درگیر دانشگاه می کنه ؟
2. واسه ادامه تحصیل تو خارج از کشور اعتبار مدرک علوم بیشتره یا بهداشت؟

سلام شوکا جان
سوال اولت این حرف رتبه 1 4 ساله پیشه من حالا نمیدونم الان وضعیت چه جوریه .میگفت ما هر روز هفته باید بریم یونی حتی کلاسم نداشته باشیم باید تو کلینیک حضور داشته باشیم .کلا بچه های بهداشت روزای بیشتری میرن یونی چون در کنار درسا باید مهارت عملی هم کسب کنن . و اینه که من عاشق بهداشتم :)
2 . خارجی فقط 2 تا دانشگاه ایرانو میشناسن یکی تهران یکی شریف . بقیه دانشگاهها رو نمیشناسن اون شناختشونم به خاطر خروجی های زیاد این دو تا دانشگاه بوده که رفتن .
برای بورسیه گرفتن اول نمره زبان و جی ار ایی مهمه . بعد رزومه مثل مقاله های علمی . بعد معدلت و ریز نمراتت . و بعد توصیه نامه های استادات . مهارت هایی که داری هم مهمه واسه رزومه حتی مثلا اگر تو ویلون زدن مهارت داری ! اینا همه جز رزومت محسوب میشن .
بعدم بهترین راهه پذیرش گرفتن از یک دانشگاه اینه که یه استاد پیدا کنی که تو اون زمینه که تو کار کردی یا علاقه داری، کار کرده باشه و بتونی باهاش مکاتبه داشته باشی . بعد پذیرش گرفتن برات خیلی راحت میشه چون اون استاد معرفیت میکنه به دانشگاه و میگه من اینو میخوام .
موفق باشی .

havash

New member
سلام هاوش خان شما رفتی قاطی مرفهین بی درد!
اخه ادم رتبه اش ده بشه بعد بیاد از این شکلکه استفاده کنه اونم سه تا؟؟؟
اخه شما مرفهین بی درد نمیگید ما مستضعفین پابرهنه اینجور پستهای شما رو ببینیم آه سرد از نهادمون بلند بشه؟؟؟
هاوش خودتو جمع کن با این شکلکت!بزنم جریمه ات کنم؟بزنم جریمه ات کنم بگم تا اخرهفته همه ظرفا رو توبشوری؟؟؟
هههههههه

میدونی که حمیده جون آدمی زاد هیچ وقت قانع نمیشه. حتی اگه رتبه یک هم شده بودم باز می گفتم ای کاش همه درسارو صد درصد زده بودم.:smiliess (3):

hamidehjoon

New member
میدونی که حمیده جون آدمی زاد هیچ وقت قانع نمیشه. حتی اگه رتبه یک هم شده بودم باز می گفتم ای کاش همه درسارو صد درصد زده بودم.:smiliess (3):

نه تو یکی باید یه جریمه درست وحسابی بشی.
از امروز تاکنکور 94 باید تاکیدمیکنم بااااااید هفته ای حداقل یه بار بیای تاپیک مطالعه گروهی 94 و به سوالای بچه ها جواب بدی.
تازه بهت تخفیف دادما!
درسته آدمیزاد کمال گراست.انشالله موفقیتهای بیشتر و بیشتر....
ولی جریمه رو جدی گفتما!

havash

New member
نه تو یکی باید یه جریمه درست وحسابی بشی.
از امروز تاکنکور 94 باید تاکیدمیکنم بااااااید هفته ای حداقل یه بار بیای تاپیک مطالعه گروهی 94 و به سوالای بچه ها جواب بدی.
تازه بهت تخفیف دادما!
درسته آدمیزاد کمال گراست.انشالله موفقیتهای بیشتر و بیشتر....
ولی جریمه رو جدی گفتما!

در حد توان هر کمکی بتونم می کنم.:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا