نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
بچه هااااامن الان ذهنم مشغول این دوتا دوستمون شد که رتبه هاشون عین همه؟ آخه مگه میشه؟ اگه اینطوری باشه نکنه مثلا 3_4 تا رتبه 11 داشته باشیم... یا اگر از هر رتبه چندتا داشته باشیم اونوقت شاید من اصلا تهران قبول نشم با این اوصاف :dadad4::14:

سارا خانم نگران نباشین. این اتفاق خیلی نادره و بیشتر هم تو رتبه های بالاتر احتمالش هست. شما که رتبتون یازدهه. فوقش یکی دوتا بالا پایین میشین.تازه اگه بشین

havash

New member
سلام بچه ها
عرض تبریک مجدد
سپیده جون و ساراخانم و اقا هاوش خان میشه لطف کنید یه عکس از کارنامه هاتون بذارید همونطور که راوی و امین افراز گذاشتن
مر ازهمه تون

سلام حمیده جون. من تو صفحات قبل گذاشتمش.

hamidehjoon

New member
خواهش میکنم عزیزم. بازم ممنون...
ایشاالله که شاهد موفقیت شما و بقیه دوستان باشیم :a2d3:

سلام ساراجون
ممنون عزیزم
راسی رمزشاهکارت توی امار چی بوده؟درمورد زبان هم راهنمایی کن به خصوص که منابع زبان هم عوض شده.
تافل ,504,لزگی یامنابع جدید یاهمش؟؟؟؟

sara.sharifi

New member
وااااااااای سارا جون زبان و آمارت عالین, یه ذره عمومی و رشد بالاتر زده بود تک رقمی می شدی
آفرین واقعا :28:
مرسی راوی جون...
اتفاقا عمومی و رشد هم کلی خوندم اما نمیدونم چرا اینطوری شد!!!! واسه همین پیشنهادم به همه دوستان اینه که هرگز یه درس رو کنار نزارن به هوای درسای دیگه... و همه رو بخونن و آمادگی کلی برای همه درسا داشته باشن چون واقعا آدم نمیدونه سر جلسه چی در انتظارشه:smiliess (12): !!!! (یه وقت میبینی اونی که از همه بهتر خوندی رو بیشتر خراب میکنی)

hamidehjoon

New member
ممنون هاوش خان به قول بچه ها غول تاپیک
یعنی کارنامتوباید قاب بگیری چهارتا درصدبالای 70
افریییین پسر

hamidehjoon

New member
مرسی راوی جون...
اتفاقا عمومی و رشد هم کلی خوندم اما نمیدونم چرا اینطوری شد!!!! واسه همین پیشنهادم به همه دوستان اینه که هرگز یه درس رو کنار نزارن به هوای درسای دیگه... و همه رو بخونن و آمادگی کلی برای همه درسا داشته باشن چون واقعا آدم نمیدونه سر جلسه چی در انتظارشه:smiliess (12): !!!! (یه وقت میبینی اونی که از همه بهتر خوندی رو بیشتر خراب میکنی)
باهات موفقم عمومی و رشد واقعا یه جوری بود من که سرجلسه چون درس اولم بود و یه کم شوکه ام کرد خیلی باهاش قهرم
مرضی کودک هم دیگه دوسش ندارم اونقدر خوندم اما فقط چندتا سوال اومد وبیشتربالینی اومد

shooka65

New member
سلام به همه ی دوستان...چه انجمن خوبی دارید.. متاسفانه من دیر پیداش کردم

تبریک می گم به همه ی کسایی که از رتبه اشون راضی ان و ارزوی موفقیت دارم براشون
من بعد از ازمون علوم دیگه نخوندم و امتحان بهداشت رو بر اساس همون چیزایی که واسه علوم خوندم دادم ...رتبه ام خوب نشد ...88 شدم
البته خیلی تو ذوقم خرد .... چون بعد از اینکه با کلید درصد هامو حساب کردم و با کارنامه کسی که تو سال 91 رتبه 22 اورده بود ، مقایسه کردم ... میانگین درصدام بالاتر بود و کلی اوج گرفتم و امیدوار شدم به رتبه زیر 40 ....اما مثنکه رقابت خیلی شدید بود

من دوتا سوال دارم:
1. ارشد توی دانشگاه وزارت بهداشت چند روز تو هفته ادمو درگیر دانشگاه می کنه ؟
2. واسه ادامه تحصیل تو خارج از کشور اعتبار مدرک علوم بیشتره یا بهداشت؟

آخرین ویرایش:

rawy

New member
مرسی راوی جون...

آخییییییی چه حیییییییف :sadsmiley:

rawy

New member
سلام به همه ی دوستان...چه انجمن خوبی دارید.. متاسفانه من دیر پیداش کردم

تبریک می گم به همه ی کسایی که از رتبه اشون راضی ان و ارزوی موفقیت دارم براشون
من بعد از ازمون علوم دیگه نخوندم و امتحان بهداشت رو بر اساس همون چیزایی که واسه علوم خوندم دادم ...رتبه ام خوب نشد ...88 شدم
البته خیلی تو ذوقم خرد .... چون بعد از اینکه با کلید درصد هامو حساب کردم و با کارنامه کسی که تو سال 91 رتبه 22 اورده بود ، مقایسه کردم ... میانگین درصدام بالاتر بود و کلی اوج گرفتم و امیدوار شدم به رتبه زیر 40 ....اما مثنکه رقابت خیلی شدید بود

من دوتا سوال دارم:
1. ارشد توی دانشگاه وزارت بهداشت چند روز تو هفته ادمو درگیر دانشگاه می کنه ؟
2. واسه ادامه تحصیل تو خارج از کشور اعتبار مدرک علوم بیشتره یا بهداشت؟

دوست عزیز برای طرح سوالهاتون به عنوان هر تاپیک دقت کنید, اینجا بحث در مورد کنکور بهداشت 93 هست

marzieh88

New member
تبریک میگم به سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا جون:rose::heart::
و باقی که زحمت کشیدن و نتیجشم دیدن. ما شا الله بچه ها ترکوندن:thumbsupsmileyanim:
شاد باشید

sara.sharifi

New member
و باقی که زحمت کشیدن و نتیجشم دیدن. ما شا الله بچه ها ترکوندن:thumbsupsmileyanim:
شاد باشید
مرسی مرضیه خانوم.... ایشاالله شما هم موفق باشی :riz304:

sepideeee

New member
سپیده این از اون سوالایی بود که باید بهت بگیم شدی جزو مرفهان بی درد
هههههههه

تازه خودم جواب سوالمو فهمیدم :thumbsupsmileyanim: دفترچه ی ما الف بود تو کارنامه هم اسیب اول بوده واسه راوی ب بود تو کارنامه هم ترتیب درساش فرق میکرد :smilies:

sepideeee

New member
شاد باشید

مرسی ایشاله شما هم همیشه شاد و موفق باشین

havash

New member
شاد باشید

ممنون مرضیه خانم. امیدوارم شما و دوستاتون سال آینده پرچم تاپیک روانشناسی را بالا نگه دارین.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا