نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara.sharifi

New member
بچه هااااامن الان ذهنم مشغول این دوتا دوستمون شد که رتبه هاشون عین همه؟ آخه مگه میشه؟ اگه اینطوری باشه نکنه مثلا 3_4 تا رتبه 11 داشته باشیم... یا اگر از هر رتبه چندتا داشته باشیم اونوقت شاید من اصلا تهران قبول نشم با این اوصاف :dadad4::14:

saeed ardestani

New member
بچه هااااامن الان ذهنم مشغول این دوتا دوستمون شد که رتبه هاشون عین همه؟ آخه مگه میشه؟ اگه اینطوری باشه نکنه مثلا 3_4 تا رتبه 11 داشته باشیم... یا اگر از هر رتبه چندتا داشته باشیم اونوقت شاید من اصلا تهران قبول نشم با این اوصاف :dadad4::14:
دقیقا داشتم به همین فکر میکردم
با این اوصاف ما هم نباید روی انتخاب شهرستانا حساب باز کنیم

آخرین ویرایش:

yeganehh

New member

نمی دونم..دلم نمی خواد به این چیزها فکر کنم.اونوقت تاشهریور باز استرس داریم.شاید یکی نمره با سهمیه اش را گفته یکی نمره در کلش را. ..

matin

New member
اصلا نمی دونم تو این نیایش چی هست که کلا آدمو به خدا نزدیک می کنه
کلا مزیته دیگه, اسمش مزیته, قوی تر از بقیه ی دانشگاههاست تو رشته ما, من شنیدم با دفترچه بیمه امکان درمانگری دارند, رویکردشون بیشتر روانپزشکی هست برای همین دانشجوهاش بیشتر با درمان دارویی آشنا می شن البته اجازه تجویز ندارن همچنان, بعضی منابع درسی شون لاتین هست, از نظر شغلی شرایط بهتری دارند
(هرچند که اخیرا دوستانی که از بهشت به ما نازل شدند فرمودند این بهشت آواز دهل هست و از دور خوش هست, همون بهشت اصلی رو بچسبید که شاید یه خیری توش باشه براتون :black_eyed:)
آره بربری, آخه این یه جوک داره واسه بربری دوستها, می گن طرفو می خواستن شکنجه بدن, دست و پاشو بسته بودن از جلوش بربری رد می کردن, الان قضیه منه بدخبته هر روز انستیتو تو مسیر محل کارمه :65d6a5d6s:

تو نیایش آیات الهی وجود داره به همین خاطره که به خدا نزدیک میکنه و اسمش نیایشه :))))

yeganehh

New member
رتبه با سهميه و بدون سهميه و نمره كل هر دومون يكي شده!واقعا موندم!اينطوري اكه باشه احتمال قبولي مون خيلي كم ميشه!

من شنیده بودم اگر 2 نفر نمره هاشون مثل هم باشه بر اساس معدلش رتبه بندی میشه. شماها معدلتونم یکیه؟؟

rawy

New member
ممنون، سخته یک سال انتظار.من امسال دو ماه جدی خوندمو مطمئنم اگه بمونم وزارت علوم و بهداشت هر دو رو میتونم مدعی باشم اما موندن بده :sad:
شما خیلی خوبیدا

871420_girl_blush2.gif
849820_blush.gif
536620_phil_15.gif

rawy

New member
من سال اولم شما جطور? معدلمو بماند،زياد نيست!

فداجون معدل ها دانشگاه به دانشگاه فرق می کنند تو کنکور اگر بخواد لحاظ بشه خودشون این مسئله رو درنظر می گیرن
به هیچ وجه معدل مثلا دانشگاه آزاد رو با پیام نور نمی شه مقایسه کرد, تازه سال به سال هم فرق می کنه, زمان ما پیام نور مثل کنکور نمره منفی داشت :65d6a5d6s: که الان گویا برداشتن, خب مسلمه معدل ها یکسان نخواهد بود
معدل بچه های آزاد رو دقت کنی اکثرا بالاست

rawy

New member
منم سال اولیم،خب اگه انتخابامون شبیه باشه از معدل احتملا برا پذیرش کمک بگیرن

بابا فکر نمی کنم همچین چیزی ممکن باشه, بچه هاااااااااااااا شما تا حالا چنین چیزی دیده یا شنیدید؟
اگر رتبه دو نفر یکسان باشه دیگه چه دلیلی داره که رتبه بندی ای صورت بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :33:
فداجون و آقا سعید بی زحمت مثل آقا امین یه عکس از کارنامتون (تا هر قسمتیش که راحت هستید) بندازید اینجا بذارید در موردش بحث و بررسی کنیم, یعنی چی آخهههههههه؟؟؟

rawy

New member

:25r30wi: بی خیااااااااااااال ساراجوووووووون

saeed ardestani

New member
بابا فکر نمی کنم همچین چیزی ممکن باشه, بچه هاااااااااااااا شما تا حالا چنین چیزی دیده یا شنیدید؟
اگر رتبه دو نفر یکسان باشه دیگه چه دلیلی داره که رتبه بندی ای صورت بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :33:
فداجون و آقا سعید بی زحمت مثل آقا امین یه عکس از کارنامتون (تا هر قسمتیش که راحت هستید) بندازید اینجا بذارید در موردش بحث و بررسی کنیم, یعنی چی آخهههههههه؟؟؟
فکر نمیکنم لازم باشه
کاریه که شده دیگه.خود سنجش بررسی میکنه دوست عزیز:black_eyed:
در ضمن من دانشگاه آزاد یا پیام نور نیستم

rawy

New member
فکر نمیکنم لازم باشه
کاریه که شده دیگه.خود سنجش بررسی میکنه دوست عزیز:black_eyed:
در ضمن من دانشگاه آزاد یا پیام نور نیستم

منظور من این نبود که لازمه, همه بچه ها نگران شدن, و این یه کار ساده است, شاید بشه تفاوتی پیدا کرد که مسئله حل بشه و این دلشوره براشون تا اومدن نتایج اصلی باقی نمونه, هر طور میلتونه, به حال شخص من تفاوتی نداره
توضیحم در مورد معدل به فدا بود که گفت معدلش کمه من در مورد معدل شما یا دانشگاه آزاد یا پیام نور بودنتون صحبتی نکردم

saeed ardestani

New member
منظور من این نبود که لازمه, همه بچه ها نگران شدن, و این یه کار ساده است, شاید بشه تفاوتی پیدا کرد که مسئله حل بشه و این دلشوره براشون تا اومدن نتایج اصلی باقی نمونه, هر طور میلتونه, به حال شخص من تفاوتی نداره
توضیحم در مورد معدل به فدا بود که گفت معدلش کمه من در مورد معدل شما یا دانشگاه آزاد یا پیام نور بودنتون صحبتی نکردم
والا ما رتبمون تو سهمیه آزاد و کل یکی شده بعلاوه ی نمرمون
من حاضرم این کاروانجام بدم در صورتی که ایشون هم مایل باشن

rawy

New member
والا ما رتبمون تو سهمیه آزاد و کل یکی شده بعلاوه ی نمرمون
من حاضرم این کاروانجام بدم در صورتی که ایشون هم مایل باشن

:25r30wi: بابا آقا سعید همچین گفتید من حاضرم, یه لحظه فکر کردم ازتون خواستم نارنجک به خودتون ببندید تشریف ببرید زیر تانک :25r30wi:
کاری نداره که بابا
بفرما این کارنامه درخشان من جهت نمونه :whistle:

08366958585361842422.jpg

نمره های شما که از من بهتره که, راحت باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا