نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
دوستان سلام....به همگی تبریک میگویم. انشاا.. روز به روز شاهد موفقیت های بعدی باشید...
دوستان به سوالی دارم..رتبه سهمیه آزادتان با رتبه در کلتون فرق داره.؟؟
سوال بعدی...اینکه درصدهای من دقیق همون هایی بودن که حساب کرده بودم.ولی با توجه به تغیر کلید دوتا از درصدام بیشتر شد.با این حساب انتظار داشتم نمره کلم بیشتر شه..ولی نمرم با نمره درصدهای قدیمی یکیه. ..برای شما چی؟ با توجه به تغیرات نمرتون تغیر کرده یا نه؟
یگانه رتبه ی کل و ازاد من یکی شد .. از طرفی درصدهام دقیقا همونی که بود که حساب کرده بودم به جز امار و بالینی که مطابق کلید نهایی بیشتر شده بود ولی نمره ی کلم 242 شد یعنی همونی که تخمین بدون حساب کردن افزایش درصد بالینی برام زده بود. اخه توی تخمین درسارو رند میکنه گاهی نمره ها بیشتر میشه

rawy

New member
:
میزنم،ولی زاهدان و کرمانشاه رو شاید نزنم
سال دیگه به احتمال 90 درصد در خدمتتون هستم:wacsmiley:

چه اشکالی داره شما که امسال به این خوبی پیش رفتید راهتون برای سال بعد نزدیک تر و در دسترس تره
بعضی از دوستامون که امسال افتخار آفریدند سال قبل همراه بودند ولی امسال جدی تر خوندن و نتیجه اش رو هم گرفتند
فقط حواستون باشه که هر سال توان رقبا بالاتر می ره و با توجه به اون حسابی سطح علمی تون رو بکشید بالا
ایشالا که همین امسال یکی از دانشگاههای خوب رو بیارید, اگه نیاوردید هم چشم به هم بزنید یک ساله رسیده و می بینید منتظر نتایج سال بعد هستید, و یه قبولی قوی تر و شیرین تر با یه رتبه ی عاااااالی تر, خیلی وسوسه انگیزه :a2d3:

yeganehh

New member
سلام یگانه جوون ...
من رتبه سهمیه آزاد و رتبه کلم جفتش یکیه... درصدها هم همونه که حساب کردم فقط بالینی یکم کمتر شده که نمیدونم شاید به خاطر حذف اون سوال باشه اخه قبل از اینکه حذف بشه درست زده بودم :dadad4:... نمره ام هم همونه که انتظارشو داشتم 246 شده
ولی امسال فکر کنم سطح بچه ها واقعا بالا بوده چون با نمره 246 گمون میکردم که زیر 10 میشم !!!! هر سال سختتر از پارسال :14:
بله.امسال سخت تر بوده.پارسال با نمره 186 رتبه 60 شده امسال با 200 رتبه 60 شده.برای من نمره سهمیه با کل یکدونه تفاوت داره.نمیفهمم این چه صیغه ای هست. ؟؟

saeed ardestani

New member
چه اشکالی داره شما که امسال به این خوبی پیش رفتید راهتون برای سال بعد نزدیک تر و در دسترس تره
بعضی از دوستامون که امسال افتخار آفریدند سال قبل همراه بودند ولی امسال جدی تر خوندن و نتیجه اش رو هم گرفتند
فقط حواستون باشه که هر سال توان رقبا بالاتر می ره و با توجه به اون حسابی سطح علمی تون رو بکشید بالا
ایشالا که همین امسال یکی از دانشگاههای خوب رو بیارید, اگه نیاوردید هم چشم به هم بزنید یک ساله رسیده و می بینید منتظر نتایج سال بعد هستید, و یه قبولی قوی تر و شیرین تر با یه رتبه ی عاااااالی تر, خیلی وسوسه انگیزه :a2d3:
ممنون، سخته یک سال انتظار.من امسال دو ماه جدی خوندمو مطمئنم اگه بمونم وزارت علوم و بهداشت هر دو رو میتونم مدعی باشم اما موندن بده :sad:
شما خیلی خوبیدا

sara.sharifi

New member
بله.امسال سخت تر بوده.پارسال با نمره 186 رتبه 60 شده امسال با 200 رتبه 60 شده.برای من نمره سهمیه با کل یکدونه تفاوت داره.نمیفهمم این چه صیغه ای هست. ؟؟

واییی خداااا... چرا فکرتو مشغول این قضیه کردی آخه؟! مهم نیست که... طبق اطلاعات من رتبه ایی که ملاک قرار داده میشه اون رتبه با سهمیه آزاد هست.

yeganehh

New member
یگانه رتبه ی کل و ازاد من یکی شد .. از طرفی درصدهام دقیقا همونی که بود که حساب کرده بودم به جز امار و بالینی که مطابق کلید نهایی بیشتر شده بود ولی نمره ی کلم 242 شد یعنی همونی که تخمین بدون حساب کردن افزایش درصد بالینی برام زده بود. اخه توی تخمین درسارو رند میکنه گاهی نمره ها بیشتر میشه

من احساس میکنم که افزایش درصد تو اون 2 درس در نمره کل کارنامه حساب نشده.ببین نمره من با آمار 50 و بالینی 38 شده 223 ولی الان با آمار60 و بالینی 42 زده 223....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بقیه درس ها هم همونی که حساب کردم.حتی خوردش همونه..

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
من احساس میکنم که افزایش درصد تو اون 2 درس در نمره کل کارنامه حساب نشده.ببین نمره من با آمار 50 و بالینی 38 شده 223 ولی الان با آمار و بالینی 42 زده 223....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم .. ولی واسه من که درست از اب درومد ..
خوب هر وقت اعتراض به کارنامه ها اومد اعتراض بزن

sara.sharifi

New member
سپیده و یگانه و بقیه دوستان شما اولویت های انتخاب دانشگاه به نظرتون چطوره؟!!! :smilies-azardl (181

sepideeee

New member
سپیده و یگانه و بقیه دوستان شما اولویت های انتخاب دانشگاه به نظرتون چطوره؟!!! :smilies-azardl (181
من که شنیدم امسال تهران بر نمیداره که خدا کنه راست نباشه ... نمی دونم تو توانبخشی و بهزیستی کدومو اول بزنم

sara.sharifi

New member
من که شنیدم امسال تهران بر نمیداره که خدا کنه راست نباشه ... نمی دونم تو توانبخشی و بهزیستی کدومو اول بزنم

راستش منم اینو شنیدم ولی اگه یادت باشه توی دفترچه دانشگاه تهران هم جز دانشگاه هایی که دانشجو میگرفتن برای روانشناسی بود.چون ما از روی همون دفترچه فهمیدیم دانشگاه شیراز امسال میگیره دیگه ... خدا کنه شرایط تغییر نکنه .ولی اگه یه طوری بشه که تهران نگیره در عوض ظرفیت انیستیتو زیادتر بشه خیلیییی خوبه :4d564ad6:

yeganehh

New member

من فکر کنم انتخاب 3 و 4 قبول شم.من هیچ اطلاعاتی ندارم.فعلا 1 ایران 2 تهران 3 بهشتی 4 بهزیستی تا بعد ببینم شما چه اطلاعاتی بهم میدهد بعد تغیر میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا