خوب وقتی گفته پیش از مجتمع شدن یعنی گروههای آبگریز تو سطحن و منظور اینکه دناتوره شدن خیلی شدید نیست.
خب دوست عریز اگه دناتوره شدن شدید بود اونموقع جذب آب کم میشد
خوب وقتی گفته پیش از مجتمع شدن یعنی گروههای آبگریز تو سطحن و منظور اینکه دناتوره شدن خیلی شدید نیست.
خب دوست عریز اگه دناتوره شدن شدید بود اونموقع جذب آب کم میشد
سلام میشه درصدای پارسالتون بگین؟من میانگین 5تا درسم میشهتقریبا بین 40تا45 یزد قبول میشم؟
سلام.شرمنده من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.شما از یزد و اساتیدش راضی هستین؟چند روز تو هفته دارین؟
چرا هستن دناتوره شدن گروه های ابگریز رو به سطح میاره بعد از جمع شدن هم باز گروه های آبدوست از دسترس خارج میشن در دوو حالت هم جذب آب کم میشه حلالیت هم که تابع جذب آبهقبل ازمجتمع شدن آبگریزهادرسطح نیستن
45 هم به نظرم ب میشه البته دوستمون talashgar تو صفحه قبل توضیحشو داد دیگه تکرار لازم نیست
45 هم به نظرم ب میشه البته دوستمون talashgar تو صفحه قبل توضیحشو داد دیگه تکرار لازم نیست
چرا ب ؟؟؟؟ البته بهتر بود سوالو اینطوری میگفتند مدت زمان نگهداری در سرما برای ماهیان سرد آبی بیش تر است یا ماهیان گرم آبی؟
جوابشم که تابلوه چون فلور میکروبی ماهی سرمادوسته پس تو دمای سرد رشد بیشتری دارد در حالی که سرما فلور میکروبی ماهیان گرم آبی رو مهار میکنه تو میکروب هست صفحه 16 و 188
- - - Updated - - -
چرا ب ؟؟؟؟ البته بهتر بود سوالو اینطوری میگفتند مدت زمان نگهداری در سرما برای ماهیان سرد آبی بیش تر است یا ماهیان گرم آبی؟
جوابشم که تابلوه چون فلور میکروبی ماهی سرمادوسته پس تو دمای سرد رشد بیشتری دارد در حالی که سرما فلور میکروبی ماهیان گرم آبی رو مهار میکنه تو میکروب هست صفحه 16 و 188
چرا هستن دناتوره شدن گروه های ابگریز رو به سطح میاره بعد از جمع شدن هم باز گروه های آبدوست از دسترس خارج میشن در دوو حالت هم جذب آب کم میشه حلالیت هم که تابع جذب آبه
سلام.میشه بگید چطور نمره رو حساب می کنن.ممنون
نمیدونم فقط من اینقد درس اصول و شیمی برام سخت بود یا بقیه هم همین طور بودن!من این دو درس رو خیلی داغون زدم.بقیه درسامم تحت تاثیر قرار داد!:-'
o