نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

m_mobini

New member
سلام میشه درصدای پارسالتون بگین؟من میانگین 5تا درسم میشهتقریبا بین 40تا45 یزد قبول میشم؟

سلام فاطمه جون ایشالاقبول میشی توکل به خداااااااااامن معتقدم هرسال رقابت سختترمیشه ودرصدامیره بالا اما دیشب بچه هامیگفتن امسال میانگین میادپایین بااین تفاسیرایشالاقبول میشید تا۲۴صبرکنیم چیزی نمونده

m_mobini

New member
وای کاربرفعال شدم :a2d3::bunnyearsmiley::riz481:بچه هاناراحت نشید اگه مایه چیزی میگیما فقط میگیم که زمان بگذره

آخرین ویرایش:

sara25

New member
بچه ها چند بار قبلا گفتم بازم میگم سوال 36 که تو درس اصول مطرح شده پس یا از کتاب اصول مطرح شده یا از کتاب سردخونه! خب حالا وقتی عین جواب این سوال تو کتاب سردخونه هست و 10 تا سوال دیگه هم امسال از این کتاب مطرح شده یعنی ما نباید بریم جواب این سوااو تو کتاب رکنی پیدا کنیم!!!!!!!! صفحه 157 کتاب سردخونه عین جوابو میتونید ببینید توضیحشم قبلا دادم

من متوجهم که بعضی مطالب چندجا و کتابای مختلف اومده و گاهی همدیگه رو نقض میکنن ولی اصل باید رفرنس اعلام شده واسه هر درس باشه...

sara25

New member
45 هم به نظرم ب میشه البته دوستمون talashgar تو صفحه قبل توضیحشو داد دیگه تکرار لازم نیست

sara25

New member
سوال 37 هم که داره داد میزنه میگه منو غلط جواب دادن درستش گزینه د میشه دوستان طبق صفحه 170 درس سردخونه..

alitorel

New member
سلام.شرمنده من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.شما از یزد و اساتیدش راضی هستین؟چند روز تو هفته دارین؟

سلام ،یزد دوتا استاد داره آقای دکتر حاجی محمدی و خانم دکتر اکرمی هر دو فارغ التحصیل رشته بهداشت مواد غذایی دانشگاه تهران هستند
اساتید جوان و خوبی هستند و اگه خودتون مایل باشین و تلاش کنین خیلی کمکتون میکنن
معمولا دو روز در هفته برنامه هس ولی همیشه اینطور نیس و بعضی هفته ها فوق العاده ،اساتید پروازی و.. به این دو روز اضافه میشه

NGC6611

New member
قبل ازمجتمع شدن آبگریزهادرسطح نیستن
چرا هستن دناتوره شدن گروه های ابگریز رو به سطح میاره بعد از جمع شدن هم باز گروه های آبدوست از دسترس خارج میشن در دوو حالت هم جذب آب کم میشه حلالیت هم که تابع جذب آبه

NGC6611

New member
45 هم به نظرم ب میشه البته دوستمون talashgar تو صفحه قبل توضیحشو داد دیگه تکرار لازم نیست

چرا ب ؟؟؟؟ البته بهتر بود سوالو اینطوری میگفتند مدت زمان نگهداری در سرما برای ماهیان سرد آبی بیش تر است یا ماهیان گرم آبی؟
جوابشم که تابلوه چون فلور میکروبی ماهی سرمادوسته پس تو دمای سرد رشد بیشتری دارد در حالی که سرما فلور میکروبی ماهیان گرم آبی رو مهار میکنه تو میکروب هست صفحه 16 و 188

- - - Updated - - -

چرا ب ؟؟؟؟ البته بهتر بود سوالو اینطوری میگفتند مدت زمان نگهداری در سرما برای ماهیان سرد آبی بیش تر است یا ماهیان گرم آبی؟
جوابشم که تابلوه چون فلور میکروبی ماهی سرمادوسته پس تو دمای سرد رشد بیشتری دارد در حالی که سرما فلور میکروبی ماهیان گرم آبی رو مهار میکنه تو میکروب هست صفحه 16 و 188

sara25

New member

- - - Updated - - -

چون talashgar توضیحشو تو صفحه قبل داده توجیه من هم همونه دوست عزیز

m_mobini

New member
خسته شدماااااااا احتمالا دویاسه تاسوالوبیشترتغییرندن چراتخمین رتبه فعال نمیشه???

m_mobini

New member
چرا هستن دناتوره شدن گروه های ابگریز رو به سطح میاره بعد از جمع شدن هم باز گروه های آبدوست از دسترس خارج میشن در دوو حالت هم جذب آب کم میشه حلالیت هم که تابع جذب آبه

دوست گلم به کلمه ی قبل توجه نمیکنیااا

nima69

New member
سلام
کنکور امسال چقد سخت بود:sadsmiley:
به نظرم سوال 45 غلط بود جواب صحیحش میشه گزینه یک
سوال 69 که تابلو یک میشه با دناتوره شدن گروههای ابگریز میان سطح پروتئینو اب گیری کم میشه
سوال 73 هم میشه دو
بچه ها اعتراض کنیننننننن

albaloo

New member
نمیدونم فقط من اینقد درس اصول و شیمی برام سخت بود یا بقیه هم همین طور بودن!من این دو درس رو خیلی داغون زدم.بقیه درسامم تحت تاثیر قرار داد!:-:)':)o

m_mobini

New member
نمیدونم فقط من اینقد درس اصول و شیمی برام سخت بود یا بقیه هم همین طور بودن!من این دو درس رو خیلی داغون زدم.بقیه درسامم تحت تاثیر قرار داد!:-:)':)o

سلام دوست عزیز واسه ماهم سخت بودنگران نباش.....

بالا