نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

m_mobini

New member
فصل اول رکنی صفحه 25 عقل جننم نمیرسه

وای خدااااااااا دلم ازاین سوالا میسوزه که توکتاب بوده ومن نزدم :smiliess (15):یعنی درصدانسبت به پارسال نیومده پایین عایا. سارا یادته بهم گفتی یه سال میمونیم امادانشگاخوب قبول میشیم ?امامن کلا قبول نمیشم:25r30wi
 

m_mobini

New member
سلام دوستان عزیز
برا همتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
تا جایی که من اطلاع دارم آزمون امسال به نسبت سخت تر از سال های گذشته بوده
پس دوستان با درصدای پایین تر و میانگین کمتری باز احتمال قبولیشون هست
پس از این بابت زیاد نگران نباشین.

ممنون امیدوارم همینجوری باشه.....
 

sara25

New member
وای خدااااااااا دلم ازاین سوالا میسوزه که توکتاب بوده ومن نزدم :smiliess (15):یعنی درصدانسبت به پارسال نیومده پایین عایا. سارا یادته بهم گفتی یه سال میمونیم امادانشگاخوب قبول میشیم ?امامن کلا قبول نمیشم:25r30wi

امید به خدا عزیزم هرچی خدا بخواد قبول میشی
 
بچه ها هنوز کلیدا نهایی نیومده پس احتمال تغییر کلیدا هست.
و از طرفی اگه بعضی سوالا واقعا مشکل دارن میتونین اعترض بدین که اصلاح بشن.
 

albaloo

New member
سلام دوستان.منم میخوام اعتراض بزنم رو سوالای 36،69،73،56و98 ولی آدرس ندارم.لطفا آدرس بدین منم اعتراض بزنم.مرسیییی
 

albaloo

New member
ادرس جواب سوال 36 رو دیدم.لطفا ادرس بقیه جوابا رو هم بذارید.
دوستان اگه براتون مقدور Ebookکتاب سردخانه ایماندل رو اگه دارید برای منم ایمیل کنید.ممنون میشم.دعاتون میکنم:)
 

Samaneh1366

New member
salam
vay samaneh khanaom chera baz naraftin
kash miraftin
shayadam salah in bode
darharsorat ishalla ke movafagh v moaayad bashin

:riz513:
خدا وکیلی من خیلی بی اراده هستم ببینید همسرم چی میکشه ......اما در عوض دوستان خوبی مثل شما و لیلا جان و سارا و توران عزیز پیدا کردم امیدوارم همیشه موفق باشید

- - - Updated - - -

salam
vay samaneh khanaom chera baz naraftin
kash miraftin
shayadam salah in bode
darharsorat ishalla ke movafagh v moaayad bashin

:riz513:
خدا وکیلی من خیلی بی اراده هستم ببینید همسرم چی میکشه ......اما در عوض دوستان خوبی مثل شما و لیلا جان و سارا و توران عزیز پیدا کردم امیدوارم همیشه موفق باشید
 

فاطمه110

New member
سلام میشه درصدای پارسالتون بگین؟من میانگین 5تا درسم میشهتقریبا بین 40تا45 یزد قبول میشم؟
 

talashgar

New member
سلام من موافقم شدید!!! فقط سوال 115 میشه ج و تو کلیدم همون ج رو درست اعلام کردن خدارو شکر!! البته سوال 54 ب میشه ها (درس اصول نگهداری صفحه 137 پایین جدول 3) بقیه شو هستم دوست عزیز:28:
سلام درمورد سوالایی که گفتین کاملا درست بود من جوابا رو اشتباه متوجه شدم.سوال 36:ص81 کتاب رکنی توضیحات شما رو داده که من با نظر شما کاملا موافقم.س45ص188 میکروب آدامز گفتهاز آنجایی که ماهیهای سرد در فلور میکروبی طبیعی خود دارای نسبت بیشتری از ارگانیسمهای سایکروتروف است در نتیجه زمان نگهداری محصول به صورت سرد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد،ضمنا تو تست های سالهای قبل وزارت علوم هم اومده بود که گزینه صحیح ماهیان گرم آبی بود چون فلور طبیعی خودشون سایکروتروف هست و توی یخچال فساد توسط سایکروتروفها اتفاق می افته پس ماهیهای سردآبی سریعتر فاسد میشن.س56 به نظر من گزینه الف میشه چون تو کتاب اصول نوشته بود در ابتدای برداشت و نه رسیدن و البته هیچ جا توضیح واضحی نداشت.س66 جواب این سوال تو کتاب شیمی مواد دمن ترجمه قنبرزاده است و اصلا منبع که کتاب دکتر فاطمی هست توضیحی در این زمینه نداره.س69 با توجه به اینکه گفته قبل از مجتمع شدن مگه وقتی پروتئین دناتوره بشه یعنی ساختمان باز میشه گروههای آبگریز بیشتر میان تو سطح و در نتیجه آبگیری هم کم میشه در نتیجه گزینه الف صحیح است.س70 این سوال رو هم با توجه به منبع نمیشد جواب داد و ضمنا تو کتاب قنبر زاده هم نوشته رنین یک آنزیم اسیدی هست و دقیق نگفته یک آسپاراتیک پپتیدازس73 که اصلا جا برا بحث نداره چون طبق ص 258 شیمی مواد اجزا اصلی ساختمان آگار بتا د گالاکتو پیرانوز و 3 6 انیدرو a گالاکتوپیرانوز می باشدو ص247 قسمت اصلی این ماده (پکتین)به صورت پلیمری از اسید گالاکتورونیک است.س92 با توجه به صفحات 4 تا7 کتاب رکنی جواب گزینه 2ب میشه چون هیچ جا نگفته مرغ آبپز و اکثرا گفته غذاهای کبابی در ضمن تو جدول هم سالاد و سس ذکر شده.س 98 کلا اشتباهه چون بجای دقیقه ثانیه زدن.امیدوارم شما هم موافق باشین.اگه به نظرتون جوابام کامله که اعتراض بزنم.در ضمن دوستان چه جوری باید نمره رو حسب کرد و به نظرتون میانگین درصدا چند باشه قبولیم.با آرزوی موفقیت برای همه شما.
 

talashgar

New member
سلام 44 که غلط نیست به نظرم ولی 45 رو موافقم میشه ب،69 هم من الف زدم![/QUOTE

سوال 69 جوابش ب میشه، پیش از مجتمع شدن رو، تو خود سوال گفته... البته منم الف زدم...
خوب وقتی گفته پیش از مجتمع شدن یعنی گروههای آبگریز تو سطحن و منظور اینکه دناتوره شدن خیلی شدید نیست.
 

talashgar

New member
جواب سوال 45 در کتاب آدمز میتونید ببینید که ماهیان سرد آبی به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع بسیار زیاد بهتر میتوانند در دماهای پایین نگهداری شوند
دوست عزیز این مطلب تو کدوم صفحه هست. در ضمن به نظرم خود داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع باعث فساد سریعتر میشه.
 

talashgar

New member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من هم پارسال این موقع حال و هوای شما رو داشتم چه زود گذشت
یزد قبول شدم
سوالایی که مشکل دارین رو حتما با رفرنس اعتراض بزنید ، رسیدگی میکنن
امسال شیمی سخت بود و میانگین این درس پایینه
دوستانی که غیر از شیمی و زبان بقیه دروسا بالای 60 زدن امیدوار باشن
توصیه من به دوستان اول کار هست بعد ادامه تحصیل
شهر دور نزنید ارزششو نداره
ی خبر خوبم دارم
دکترای این رشته به تصویب رسیده و در سال های آتی دانشجو میگیره
سلام.شرمنده من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.شما از یزد و اساتیدش راضی هستین؟چند روز تو هفته دارین؟
 

m_mobini

New member
به نظرمن ماهااسرارداریم اونی که میگیم وخودمون زدیم صحیحه درست دلیل ذکرمیکنیم ادقیقا یه جاهای دیگه ازکتاب یایه کتاب دیگه اونونقض میکنه مثه سوال۳۶
 
بالا