s goudarzi
New member
بچه ها بلاخره شماره دانشجویی دادن :a2d3:
ننوشته بود وارد سیستم اموزش سما دانشگاه شدم شماره دانشجویی امو که وارد کردم قسمت تقویم اموزشی اینو گفته بودن حالا برا تحویل مدارک میپرسیم.همه دانشگاه ها شروع کردن کلاساشون رو غیر دانشگاه تهران،سالی که نکوست از بهارش پیداست.خدا به دادمون برسه با این بی برنامگی های بعدیشونشروع کلاسا کیه؟
شروع کلاسا کیه؟
شما پیش کی رفتین؟یعنی برای اینکه پشت سر هم باشه هم موافقت نکردن؟
از شنبه .راستش نمیدون انتخاب واحدتونو باید پرینت بگیرین امضا کنین .البته سرشون شلوغ باشه فکر نکنم متوجه شنمدیر گروه.راستش من فقط گفتم دو روز نمیشه گفتن نه استادا وقت ندارن و برنامه ریزی شده دیگه حواسم نبود بگم سه روز پشت سر هم باشه
من خودم نمیرم برا انتخاب واحد به نظرتون ایراد میگیرن؟کلاسا از کی شروع میشه؟
شیمی تجزیه رو ک فکر کنم مجبوریم برداریم.اما کلاسا را سنبه با استادا حرف میزنیم انشالا درست میشه.یا شنبه رو بندازن یکشنبه یا چهار شنبه یا سه شنبه رو بیارن یکشنبه پشت سرهم شهسلام دوستان من به اداره خوابگاها زنگ زدم گفت مسئول خوابگاه خودش اتاقو مشخص میکنه.همه چی هم باید خودمون ببریم.از بچه ها پرسیدم گفتم کلاسامونو اینجوری گذاشتن گفتن خودتون باید برین دنبالش من برنامه استادا رو هم نگا کردم (مال ترم 3 )راحت میتونن عوض کنن.فقط فکر کنم خودمون باید دنبال باشیم.کی میخاد شیمی تجزیه هم برداره؟اگه موافقین کلاسای شنبه رو بندازیم دوشنبه و سه شنبه.