یه چیزی بگم ؟؟؟:dadad4:من فکر میکردم عکس الهام حمیدی ه که گذاشتین واسه آواتارتون.:14:خدایا چرا اینهمه هوش و ذکاوتو فقط به من دادی.بین بنده هات تقسیم میکردی خب.:tsimuzpzwoap1t9y3o7مرسی عزیزم .آخه فکر کردم اینقد قابل تحمل هستم که بتونم عکسمو بذارم.
بله دیدم.:riz513:عکس الهام حمیدییییییییییییییییییییییی!!!!!! برین تو قسمت پروفایل من یه عکس دیگه هم هست که احتمالا واضح تره!!!!!!!!!!!
یه چیزی بگم ؟؟؟:dadad4:من فکر میکردم عکس الهام حمیدی ه که گذاشتین واسه آواتارتون.:14:خدایا چرا اینهمه هوش و ذکاوتو فقط به من دادی.بین بنده هات تقسیم میکردی خب.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
شاید 77 سالش باشه خب! :tonguesmiley:bazam sara77?
migam in 77 vase chie???sale tavalodet k nis..pas chie???:21:
یه آقایی که منو یاد علی صادقی(بازیگره )میندازه ازین زاویه که عکس انداختین خیلی شبیه ش شده!!!!
Time to Kill My self :14::j58r36j3gcr4suxymup
چرا ا ا ا ا؟نکنید اینکارو خوب نیست!!!!!
آخه جان من کسی نمونده بود؟! :mad_majidonline:
شوخی میکنم، ممنون از نظرتون اما کوچکترین شباهتی فکر نکنم باهاش داشته باشم! بجز شوخ طبعی! :tonguesmiley:
نه خواهش میکنم من توی عمرا کلا سه چهار دفعه ناراحت شدم! ناراحت کردن من کار هر کسی نیس! :thumbsupsmileyanim:شما به دل نگیر،درسته آخه عکستون زیاد واضح نیست زاویه شم اینجوریه حق بدید آدم ممکنه یه شباهتایی پیدا کنه دیگه!!!حالا باز خوبه شبیه ش نیستید،شوخ طبعی خوبه!!!درهرصورت معذرت اگه ناراحت شدید،من با یه نگاه اینو گفتم اما بعد دقت کردم دیدم نه راس میگید!!!!:-( راستی اون دست کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟