نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

mahsa.

New member
آریانا جان منم تنهام.
عکست آرام امیدوارم خودتم دنیای ارومی داشته باشی.

A

ariyana

Guest
تنهایی رو همه یه جورایی دارن عزیزم.....برای آروم بودن دنیام سعی کردم اما....

mahsa.

New member
باشه خانمی هممون گاهی ناآروم میشییم ولی مهم اینه زود به خودمونیم بیایم
خدا با ماست همیشه.
آواتارتو دوس دارم چون جرات داری و عکس خودتو گذاشتی.

A

ariyana

Guest
مرسی عزیزم .آخه فکر کردم اینقد قابل تحمل هستم که بتونم عکسمو بذارم.

waria

New member
مرسی عزیزم .آخه فکر کردم اینقد قابل تحمل هستم که بتونم عکسمو بذارم.
یه چیزی بگم ؟؟؟:dadad4:من فکر میکردم عکس الهام حمیدی ه که گذاشتین واسه آواتارتون.:14:خدایا چرا اینهمه هوش و ذکاوتو فقط به من دادی.بین بنده هات تقسیم میکردی خب.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:
A

ariyana

Guest
عکس الهام حمیدییییییییییییییییییییییی!!!!!! برین تو قسمت پروفایل من یه عکس دیگه هم هست که احتمالا واضح تره!!!!!!!!!!!

A

ariyana

Guest
البته عزیزم دوستای دیگه هم قبلا اینو بهم گفته بودن، خیلی هم اشتباه نکردی عکسم غلت انداز شده.:65d6a5d6s: خوش باشی

mahsa.

New member
یه چیزی بگم ؟؟؟:dadad4:من فکر میکردم عکس الهام حمیدی ه که گذاشتین واسه آواتارتون.:14:خدایا چرا اینهمه هوش و ذکاوتو فقط به من دادی.بین بنده هات تقسیم میکردی خب.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

واریا این اواتارتو بیشتر دوس دارم
خوب حدست بد نبود چرا اینقد سخت مگیری به خودت.

cheshmak

New member
یه آقایی که منو یاد علی صادقی(بازیگره )میندازه ازین زاویه که عکس انداختین خیلی شبیه ش شده!!!!

marjan_h67

New member
movafegham...vaghean vaghteshe dige..pas to chera hanooz zendei???:65d6a5d6s:
nakone ghadet kootahe injoor aks gerefti????:bunnyearsmiley:
just 4 fun:(50):

Persian-Masoud

New member

نه دیگه نذاشت خودکشی کنم! :motat:
نه قدم زیاد کوتاه نیس! 185 هست. :smilies-azardl (113
توی مملکت ما خانوم ها اغلب کوتاه قدن! میگن کافر همه را به کیش خود پندارد! :25r30wi:
شوخی بودا به دل نگیر :28:

cheshmak

New member
آخه جان من کسی نمونده بود؟! :mad_majidonline:

شوخی میکنم، ممنون از نظرتون اما کوچکترین شباهتی فکر نکنم باهاش داشته باشم! بجز شوخ طبعی! :tonguesmiley:

شما به دل نگیر،درسته آخه عکستون زیاد واضح نیست زاویه شم اینجوریه حق بدید آدم ممکنه یه شباهتایی پیدا کنه دیگه!!!حالا باز خوبه شبیه ش نیستید،شوخ طبعی خوبه!!!درهرصورت معذرت اگه ناراحت شدید،من با یه نگاه اینو گفتم اما بعد دقت کردم دیدم نه راس میگید!!!!:-( راستی اون دست کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian-Masoud

New member
شما به دل نگیر،درسته آخه عکستون زیاد واضح نیست زاویه شم اینجوریه حق بدید آدم ممکنه یه شباهتایی پیدا کنه دیگه!!!حالا باز خوبه شبیه ش نیستید،شوخ طبعی خوبه!!!درهرصورت معذرت اگه ناراحت شدید،من با یه نگاه اینو گفتم اما بعد دقت کردم دیدم نه راس میگید!!!!:-( راستی اون دست کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خواهش میکنم من توی عمرا کلا سه چهار دفعه ناراحت شدم! ناراحت کردن من کار هر کسی نیس! :thumbsupsmileyanim:

خب فک کنم این واضحتر باشه!

http://upcity.ir/images/06594790388220999551.png

اونم دوستمه!

بالا