reza.n
New member
نه جانم.شبیه تبریزیام مگه؟بابل.مازندرانجججدی؟؟؟اخی مامانت اینا چه لپایی داشتن ماشاله مال تبریز بودی ؟؟؟؟
نه جانم.شبیه تبریزیام مگه؟بابل.مازندرانجججدی؟؟؟اخی مامانت اینا چه لپایی داشتن ماشاله مال تبریز بودی ؟؟؟؟
میدونم خو از شفاعت میاد مال پسرههههههههههمعني شفيع چي ميشه؟شفيع اسم دختره يا پسر!!
نه فک کردم اونجایی هستی :smiliess (3):نه جانم.شبیه تبریزیام مگه؟بابل.مازندران
این اصن لهجه نیست عسیسم من تو وبلاگم کلا اینجوری بچگانه میحرفممم دیگه لهجه ی خاصی نیست پ جهانگردم هستی حالا کجاهارو رفتی:5:نمیدونم من خیلی شهرا بودم ولی لهجه مث تو تاحالا به گوشم نخورده:smilies:
نه جانم.شبیه تبریزیام مگه؟بابل.مازندران[/QUOTE خیلی نازه
بله يكي از ويژگي هاي خداست يا صفاتش فكر كنم.اسم شفيع خيلي قشنگهمیدونم خو از شفاعت میاد مال پسرهههههههههه
شفیع جان من کلی در این مورد توضیح دادم ولی چون شمایی یه بار دیگه هم میگم:13:جير جيرك اين عكست مفهومش چيه
دیدی گفتم اواتارتو عوض کن حالا هی یکی میاد تو هو هی توضیح بده خسته میشیاااااااااااشفیع جان من کلی در این مورد توضیح دادم ولی چون شمایی یه بار دیگه هم میگم:13:
این یه دخمل که بادبادک هوا کرده .بادبادک برای من نماد ارزوهامه که دارم تلاشمو میکنم بهشون برسم .انشالله...:smilies:
خسته نمیشم ! :image170:چون این عکسو واقعا دوست دارم !:5: بازم اگه کسی توضیح خواست من در خدمتم:riz481:دیدی گفتم اواتارتو عوض کن حالا هی یکی میاد تو هو هی توضیح بده خسته میشیااااااااااا