نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

@... zahra

New member
آواتار آنتنیوس رو دوس دارم اتفاقا میخاستم بگم...
ییاد بچگی گذشتم میوفتم
عروسک به دست...
روزهای غیر تکراری..
راستس آواتار محنا رو خیلی دوس دارم شبیه بچگیامه...:smiliess (1):

pariya

New member
وای دریااااااا... اواتارت خیلی نازه ... ی بچه ی ماه و دوست داشتنی
خیلی قشنگه:(40):

دریا...

New member
وای دریااااااا... اواتارت خیلی نازه ... ی بچه ی ماه و دوست داشتنی
خیلی قشنگه:(40):

ممنونم پریا جان. آره قشنگه ولی به سر کچلش نمیاد دریا باشه
:14:

آواتار شما هم معلومه ازش که خیلی دختر خوب و مهربونی هستش:heart:

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
دریا این آواتارت بسیار زیبا می باشد!! خیلی دوسش دارم!!! خییییییییییللللللللللللللیییییییییییییی!!!!!!!!

antenyus

Active member
بچه ها من آواتارمو عوض کردم به نظرتون این چجوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ZOT جان آواتارت بانمکه از اون دختر بامزه هاست که مثل بزرگا حرف میزنن بعد دلت می خواد یه گاز مکحم از لپش بگیری
495019_flirtysmile4.gif

sokot

New member
آتنیوس من هر بار اومدم تو تاپیک افتادم به تو باورت میشه؟البته همون آواتار قبلیت بود دیگه نظر نمیدادم. حالا جدیده.
یه جاده بی انتها که نمیدونی آخرش به کجا میرسه اما انقد جذابه که آدم دوست داره همچنان برررررررررررره

antenyus

Active member
واقعا چه جالب.......
آواتار تو هم آواتارت یه دختریه که از خونه زده بیرون شاید دلش گرفته رفته قدم بزنه یکمم سردشه فک کنم......

sokot

New member
آره برا خودمم جالب بود.آره مثل خودم عاشق قدم زدن زیر بارونه.اما من چترو دوست ندارم بدون چتر خوبه....

Taraa

Well-known member
من هر وقت اومدم اینجا که در مورد آواتارم نظر بدن .... یه جوری حرف تو حرف اومده که همه منو فراموش کردن ... باور نمیکنید از اول این تاپیکو بخونید
599819_crying.gif

sokot

New member
عزیزززززززم.چشمای رنگی رنگی.چه دخمل شیرازیه قشنگیییییی

antenyus

Active member
خو از اول بگو ....... حالا اشکال نداره وایستا خودم میگم
305320_JC_thinking.gif

این چشم نشون میده خیلی مرموزه ناراحته و از یکی کینه داره یا یکی ناراحتش کرده و این فقط با این نگاه نافذ میخواد حسابشو بذاره کف دستش
یکمم شبیه نگاه مامان هاست وقتی میریم مهمونی جو میگیرتمون شلوغ کاری میکنیم بعدمامان انجوری نگاه میکنه میگه مگه نریم خونه......
295119_qrrr1s5w5a2lfyba.gif
144019_kickedoutsmile.gif

sokot

New member
دریاااااااااااااااااااااااااا آخه این نی نی خوردنی اینجا چه کار میکنه.شیطنت از چشاش میباره.موش بخورت اونجوری نیگام نکن بچه:(40):

دریا...

New member
مرسی دوست جونم.
تو هم که خودت خوب میدونی چقدر دوستت دارم... هم خودتو و هم آواتاراتو که همش توی بارون قدم میزنی. منم خیلی دوست دارم بارونو....

بالا