نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

sara77

New member
نه خیلی طول نمیکشه اولش 4قلو بشه حله خخخخخخخخخخخخخخخخ

یاااااااااااااااااااااااااا امام زاده ارتین
میگم احیانا میخای زن بگیری یا بزغاله (4قلووووووووووو طی یک سرررررررررری)بابا شوخیشم وحشتناکه برادر من:5:

bahramian0935

New member

یاااااااااااااااااااااااااا امام زاده ارتین
میگم احیانا میخای زن بگیری یا بزغاله (4قلووووووووووو طی یک سرررررررررری)بابا شوخیشم وحشتناکه برادر من:5:

من عاشق بچه ام.بزغاله چیه وا عجب دخمری شدی سارا

konjkave

New member
اوووووووووووووووووه
ادمین چلا بهرامیان بن کردی مگه چیکار کرده بود؟
نچ نچ نچ فک کنم با اسبش رفته بوده وسط خونه ادمین اونم عصبانی شده این بچه رو بن کرده خب اشکالی نداره دنیا همین ،خدا رو چه دیدی شاید فردا شب اومدیم سارا بن شده بود یا حتی پشمک
هی روزگار:sad:

bahramian0935

New member
اوووووووووووووووووه
نچ نچ نچ فک کنم با اسبش رفته بوده وسط خونه ادمین اونم عصبانی شده این بچه رو بن کرده خب اشکالی نداره دنیا همین ،خدا رو چه دیدی شاید فردا شب اومدیم سارا بن شده بود یا حتی پشمک
هی روزگار:sad:

من باهمون اسب برگشتم.یک ادمین بسازم بالشکر عجم وعرب اومدم.نمیدونن من روزگاری کیسان ابوعمره بودم

pashmak

New member
اوووووووووووووووووه
هی روزگار:sad:[/QUOTE ای بابا من چیکاره بیدم دلتون میاد پشمک سایت بره منکه تاپیک با حال میزارمبرم

pashmak

New member
تو چرا سیگار میکشی بعدم من هنوز بسن تکلیف نرسیدم البته در این عکس

sepideeee

New member
والا فکر میکنم اماده اس تا یه دل سیر کتک بزنه طرفه مقابلشو .. میترسم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:mad_majidonline:

بالا