نسل من..............

samar.sh

New member
فاجعه که فقط جنگ و کشتار و آوارگی نیست، یا سیل و زمین لرزه و آوار.

فاجعه همون پسر نوجوون تنها و اخموییه که دیشب توی پارک دیدیمش.

بلند بلند موزیک گوش می کرد ، شونه ها رو کشیده بود بالا کمی و نگاهش فقط به زمین بود.

فاجعه اونهایی بودن که خندیدن: آخی طفلک، بسوزه پدر عاشقی!

فاجعه این خیاله که "ای بابا، هنوز اولشه!"، که "بزرگ میشه یادش میره"، یا بدتر، "به این روزاش می خنده" !

فاجعه این جاست که یادش نمیره. که یادمون نمیره...

ذخیره ی بزرگی از شکستن ها و تنهایی کشیدن ها، دست توی جیب کردن ها و توی خیابون پا کشیدن ها... رو حمل

می کنیم با خودمون، از کودکی و نوجوونی و جوونی، از خیال های ساده ای که به دیوار خوردن، محال شدن و بلند بلند

می خندیم که "ای بابا... یادمون می ره."

نمیره من میدونم ...

ما نسل قرار های خیابانی هستیم
نسل خوابیدن با اس ام اس
نسل درد دل با غریبه های مجازی
نسل جمله های كوروش و دكتر شریعتی
نسل كادوهای یواشكی
نسل ترس از رقص نور ماشین پلیس... ...
نسل سوخته
نسل من..........
نسل تو ...
یادمان باشد هنگامی که دوباره به جهنم رفتیم بین عذاب هایمان مدام بگوئیم یادش بخیر ...
دنیای ما هم همین طور بود
مثل جهنم ...

shahram25

New member
نسل من نسل سوخته بختان بود چون بچگيمون جنگ بود و اقتصاد و درس خوندن و رفاه انچناني نداشت و در ضمن بيشتر قشر بيكارو نسل ما داره

shahram25

New member
نسل بد بختيا هم هست انصافا.بچها حالا نسل بعد از ما رو نيگا كنيد اونا ميخوان چي بشن؟

shahram25

New member
ey baba cheghad na omidi too in matn v too in payamaye badish bud az ravanshenasa dg baid bood.
دوست خوبم من در مورد بچگي گفتم اين دليل نميشه كه چون روانشناسم بايد واقعيت هاي گذشته رو كتمان كنم در گذشته و كودكي ما جنگ و اينا بوده و اون رفاه و خوشي كه الان مردم دارن اون موقع كم بود

shahram25

New member
اره منم همينو ميگم حقيقت داره .نسل ما نسل خوبي نبود نكه ما بد بوديم شرايط زندگيمون انطور بود

بالا