نتایج ازدواج آقایان

نوتر

New member
اول شکم بعد عشق پشق و احساسات. شکم سیر نباشه و گلوکز نرسه به خون که قسمت عشق مغز کار نمیکنه. حرفا میزنیدا. :p7977cujr38iyymsu8: دو واحد آشپزی هم برا دخترا تو دانشگاه بزارن به جای این واحدهای اخلاق و اندیشه و... والا ثواب داره. حداقل بی کربنات و رادیکال های آزاد به خرد شوهراشون ندن :bunnyearsmiley:

شیکم رو آی گفتی آی گفتی/// یعنی خعلی مهمه خعلی. یا میتونیم یه کاریم بکنیم یه قرارداد محبت د دوستی و خود شیرینی بین خودمون و خونواده ی دختر خانم امضا کنیم خوبه با یه تیر 16 تا نشون بزنیم هم صله رحم بکنیم. هم شیکممون رو پر کنیم. هم از دست غر زدنای خانم وسط فوتبال که میگه خونه مامانم اینا خیلی وقته نرفتیم خلاص شیم. هم .....، در کل الویت با کسایی که بتونن آشپزی خوبی داشته باشن:motat:

parnia

New member
ای وای ببخشید متوجه حضور شما نشدم پرنیا خانم! اصلا مرد رو چه به شیکم:mad_majidonline: مرد باید هم پای زن تو خونه کار کنه:riz303:
داداش دورو برتو ی نگا بکن خب...من داشتی مینوشتی دیدمت....:ph34r-smiley:
حالا ایراد نداره...آورین که متوجه شدی باید چیکار کنی:a2d3:

najma

New member
ای وای ببخشید متوجه حضور شما نشدم پرنیا خانم! اصلا مرد رو چه به شیکم:mad_majidonline: مرد باید هم پای زن تو خونه کار کنه:riz303:

ببخشیدا آقایون ناراحت نشین ولی ی ی ی ی
واقعا این که چنین ملاکی دارید شرم آور هست ولی اینکه به زبون میارید شرم آور تره ...
فکر نمیکنید دارید به خانوم ها توهین میکنید ؟
اخه ینی چی واقعا ....
:p7977cujr38iyymsu8:

najma

New member
پسرهای عزیز من یه پیشنهاد دارم
به نظرم ما بیاییم یه چک لیست درست کنیم از 10 تا غذایی که دوست داریم. و روز خواستگاری ببریم ببینیم وضعیت دست پخت عروس خانم چجوریه (مصاحبه کنیم باهاش). بعد به هر غذا یک ضریب بر حسب علاقه اختصاص بدیم. اگر عروس خانم حد نصاب نمره آشپزی رو نیاورد همونجا به بابا مامانتو بگید پاشیم بریم خونه یعنی عروس خانم تو مصاحبه رد میشه والا این دخترای امروزی چای هم بلد نیستن دم کنن. بعضیهاشون حتی عرضه ندارن دره قوطی کنسرو رو درست حسابی باز کنن بعد میخان زندگی اداره کنن :riz303:

دخترای عزیز لطفا جبهه بگیرید چون این حرف کاملا جدی بود و اصلا شوخی در کار نیست:a2d3:

والا منم توی لیست شرایطم 10 تا شرط میخوام قرار بدم باور کن اگه یک پسری فقط 5 تاشو بتونه از نظر من خئلی مرده ...
1- باز کردن در رب گوجه فرنگی
2- باز کردن در خیار شور
3- تعویض لامپ سوخته با لامپ نو
4- شستن جوراب
5- اگه شیر آب چکه کرد بتونه واشر رو عوض بکنه
6- طریق کار کردن با ماشین لباس شویی تمام اتوماتیک
7- بردن ظرف غذا از اتاق به اشپرخانه بعد از خوردن محتویاتش
8- بتونه میخ بکوبه به دیوار
9- طریق استفاده از پیچ
10- زدن دوشاخه به پریز بدون ایجاد برق گرفتگی
:25r30wi:
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

نوتر

New member
واقعا این که چنین ملاکی دارید شرم آور هست ولی اینکه به زبون میارید شرم آور تره ...
اخه ینی چی واقعا ....
ای بابا حالا چرا دعوا میکنید ثواب داره بخدا. آخه خانم اگه قراره همین آشپزی رو هم بلد نباشه پس قراره چیکار کنه مثلا تو خونه؟؟:25r30wi:این حرفارو میزنن که خودشونو تبرئه کنن. خانم وقتی مرد میاد خونه غذاش حاضر نباشه که اصلا خانم نیست. اونم غذا نه کربن خالص!!:25r30wi:

najma

New member
ای بابا حالا چرا دعوا میکنید ثواب داره بخدا. آخه خانم اگه قراره همین آشپزی رو هم بلد نباشه پس قراره چیکار کنه مثلا تو خونه؟؟:25r30wi:این حرفارو میزنن که خودشونو تبرئه کنن. خانم وقتی مرد میاد خونه غذاش حاضر نباشه که اصلا خانم نیست. اونم غذا نه کربن خالص!!:25r30wi:

واقعا که ...
امیدوارم در دنیای واقعی اینجوری رفتار نکنید
چون در اینصورت الی الابد پسر مامان میمونید ...:riz277:
یکبارم قبلا گفتم : یه دختر دوست داره چیزای ازرشمند تری در وجودش دیده بشه ...
حالا از ما گفتن از شما هم همه چیز رو به شوخی گرفتن !

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
سلام خدمت همه ی پسراو دخترای عزیز،یه چیزایی هست که همتون باید بدونید:
اینکه پسرا شکمو هستنو هیچ شکی توش نیست من نمونه هاشو خیلی دیدم،اینکه به خودشون مینازن هم شکی نیست، اینکه همیشه همه جا خودشونو بالاتر از دخترا میدونن بازم شکی توش نیست ،اینکه یکی از ملاکای انتخاب همسر براشون دست پخت عروس خانومه هم حقیقت داره بازم نمونشو دیدم ،اینکه خیلی راحت همزمان میتونن عاشق چندتا دختر باشن هم حقیقت داره(قابل توجه پسرا که عشق یک زن فقط یکیه) نگید این دختر چقد فمنیسته من فقط حقیقتو گفتم همین:thumbsupsmileyanim:دیدم خیلی حقمون داره ضایع میشه که صدام درومد :dadad4:و گر نه اهل این جور کلکلا نیستم

و از اینها گذشته عشق اولین و تنهاترین عامل واسه پیوند دو نفره ولی کافی نیست پشتش باید عقل هم وجود داشته باشه پس عشق و عقل همراه هم ،این برای همیشه یادتون باشه:riz277:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
اصن دست پخت آقایون بهتر هااااا ... :bunnyearsmiley:
اخی خدا .... مرد کم غذا خور من که ندیدم !!!
هر چند مرد باید دیس غذا بخوره تا مرد باشه ...
454313_145fs780093.gif

سلام ...

چــاکریــم ...

:bunnyearsmiley:

zErOOn3

Well-known member
اخه ینی چی واقعا ....

سلام ..

مــا معــذرت می خاییــم ...

البتــه گفتیــم یکم جنبــ و جــوش و بالا ببریــم نــه تـــوهیـــن ...

:riz513:

zErOOn3

Well-known member
آره دیگه هر کاری کنین شما ها آخرشم اولین معیارتون دستپخت خانمه !!!
یعنی داداش دوست من خوابگاهیه هر وقت غذا بد باشه زنگ میزنه مامانش !! مامان غذا بد بود !!!

در ضمن دخترا از هر انگشتشون 1000 تا هنر می باره ! کجای کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ..

:riz513:

AvVaLaSH NM!KHoR!DM _LoOoBa _ BaDaN K GoSHNaMoOn M!SHoD MaJBoOoR BoOoDM B0KHoR!M _ YaDSH B KHe!R

:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ..

[
QUOTE=najma;139734]
والا منم توی لیست شرایطم 10 تا شرط میخوام قرار بدم باور کن اگه یک پسری فقط 5 تاشو بتونه از نظر من خئلی مرده ...

شــــــوخـــــــی ... جــو خودمــونی تر شــه دوباره ...

1- باز کردن در رب گوجه فرنگی
2- باز کردن در خیار شور
3- تعویض لامپ سوخته با لامپ نو
استــادیــم ...
ـــه آبــ می زنیــم نــه شستــن ...
5
- اگه شیر آب چکه کرد بتونه واشر رو عوض بکنه
آره ایــن یکی ام 20ــیــم ...
6- طریق کار کردن با ماشین لباس شویی تمام اتوماتیک
7- بردن ظرف غذا از اتاق به اشپرخانه بعد از خوردن محتویاتش
0000000000
8- بتونه میخ بکوبه به دیوار
9- طریق استفاده از پیچ
تــو دوران بچگی یاد گرفتیــم ...
10- زدن دوشاخه به پریز بدون ایجاد برق گرفتگی
بـــازی می کردیــم ... خابگــاه ...
:25r30wi:

:14:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

یکی دو ــروز نبــودیــمــــــــا ...

حــالا بخــندیــن تـــا بخــندیــم ... (ضــرورــیه)

:applause:

zErOOn3

Well-known member
goldy29.gif

خبــ حــالا آروم شــدیــن دیگــه ... همگــــی ...
grouphugg.gif

goldy10.gif

آخرین ویرایش:
بالا