من خودم وقتی این متن رو دیدم خیلی خوشحال شدم
بازم خدارو شکر که این نامه رو نوشتن
من همیشه و همه جا اینو گفتم که تا زمانی که ما پسرها بیکار باشیم هیچ ازدواجی در کشور صورت نخواهد گرفت و اگر هم صورت بگیره دوام نخواهد داشت و آمار طلاق افزایش پیدا میکنه
من هر اداره ای که رفتم شاید60 70 درصدش خانمها هستند!!!! خانمهای مجرد!
میدونید چی بهشون گفتم
بخدا قسم با صدای بلند جلو همه گفتم شما خانمهای مجرد شاغل دارید قربانی میشین خبر ندارین و خوشحال نباشین که شاغلید و دارید کار میکنید و به خودتون افتخار میکنید
یه دختر زمانی میتونه افتخار کنه که خوشبخته ، که مادر خوبی برای فرزندانشون باشه و به بزرگ کردن بچه افتخار کنن ن تو اداره برای آقایون متاهل سرگرم کننده باشن و اداره هارو و بنیان خانواده هارو به گند و نابودی بکشونه . .
دیگه حراست اومده منو بیرون کردن خخخخخخخ
اما تونستم حرفمو جلو همه بزنم
فدای هرکی که این نامه رو نوشت لاااااااااااااااااااااااااااایک
- - - Updated - - -
من خودم وقتی این متن رو دیدم خیلی خوشحال شدم
بازم خدارو شکر که این نامه رو نوشتن
من همیشه و همه جا اینو گفتم که تا زمانی که ما پسرها بیکار باشیم هیچ ازدواجی در کشور صورت نخواهد گرفت و اگر هم صورت بگیره دوام نخواهد داشت و آمار طلاق افزایش پیدا میکنه
من هر اداره ای که رفتم شاید60 70 درصدش خانمها هستند!!!! خانمهای مجرد!
میدونید چی بهشون گفتم
بخدا قسم با صدای بلند جلو همه گفتم شما خانمهای مجرد شاغل دارید قربانی میشین خبر ندارین و خوشحال نباشین که شاغلید و دارید کار میکنید و به خودتون افتخار میکنید
یه دختر زمانی میتونه افتخار کنه که خوشبخته ، که مادر خوبی برای فرزندانشون باشه و به بزرگ کردن بچه افتخار کنن ن تو اداره برای آقایون متاهل سرگرم کننده باشن و اداره هارو و بنیان خانواده هارو به گند و نابودی بکشونه . .
دیگه حراست اومده منو بیرون کردن خخخخخخخ
اما تونستم حرفمو جلو همه بزنم
فدای هرکی که این نامه رو نوشت لاااااااااااااااااااااااااااایک
وقتی میدونن نصف جمعیت کشور خانوم هستن و برای بدست آوردن رای تو انتخابات ب رای این خانوما احتیاج هس خب مسلمه ک برای دلبری جلو خانوما این عملکرد رو تو حوضه ی اشتغال داشته باشن.
برای آقایون مسوول ،از بالا رفتن جمعیت خانوم های شاغل در ادارات و بالتبع بی اخلاقی در ادارات حرف نزنید.بالاخره هرچی نباشه این برگ برنده ی اوناس.ملت بخاطر همیناش بهشون رای دادن دیگه غیر از اینه؟؟
البته در دنیای سیاست بهش نمیگن "بی اخلاقی"!ی اسم قشنگ داره ب نام "اعتدال"!
بنده ب عنوان یک خانوم ب نویسنده ی نامه میگم:دروووووود به غیرتت!
حالا ک بهتر شده....دولت پاکدستان ک افتضاح بود