میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(لطفا نظربدهید)

به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر برای ادامه تحصیل و کا

• مجموع رای دهندگان
    0

mohsen_1368_m

New member
با سلام به همه دوستان

نام مستند: Alberta Legacy – میراث آلبرتا
میراث آلبرتا به کارگردانی حسین شمقدری به مسئله فرار مغزها می پردازد. هر سال، تعدادی زیادی از دانشجویان نخبه‌ی دانشگاه شریف و دیگر دانشگاه‌های برتر کشور، برای ادامه‌ی تحصیل، مهاجرت کرده و راهی کشورهایی نظیر امریکا می‌شوند. حسین، راوی مستند، که خود از دانشجویان مقطع ارشد دانشگاه شریف است، به بررسی این پدیده می‌پردازد و … .
واقعا ارزش دیدنش رو داره . به شما و همه دوستانی که قصد ادامه تحصیل در خارج رو دارن توصیه می کنم این مستند رو ببینید . توی این مستند تقریبا به همه جوانب این موضوع پرداخته شده و همه هم بصورت مستند هست .
واقعا توصیه می کنم حتما این مستند رو دانلود کنید و ببینید . کار جالبی هست و خیلی از واقعیت ها و سوالاتی که ممکنه برای خیلی هامون در این زمینه پیش اومده باشه اینجا می تونید جوابش رو پیدا کنید.

از اینجا دانلود کنید

دوستان فقط توجه کنند در صورتی که مایل به درج نظرشون در این تاپیک هستن از زدن پست های حاشیه ای خودداری کنن .

با تشکر از همکاری شما بابت شرکت در نظر سنجی
موفق و پیروز باشید(با تشکر از محمد م کاربر سایت eca)

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
آقا من دیدمش
اتفاقا همین الان یک پست در مورد مشابه ش زدم
اینجا
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5967.html#post155056

نظر من:
کاملا مستند بی خود، سفارشی! و شعاری و فاقد هیچ پیامی و کلا یک مشت شعار بی سر و ته که تابلوهه دیکته شده!

mj1919

New member
بدبختی اینجاست،
که میگن ما فرار نخبگان (!) رو کم کردیم!
یا میگن که فلان و فلان!

آمار صد هزار نفری خروج از کشور و که نمیشه انکار کرد!

چرا دارند میرن؟
این سوال خیلی خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nafare aval

New member
سلام
من واس انتخاب گزینه آخر دلیلم این بود:
اینجا به ما درس خارجی میدن اما کار ایرانی میخوان که این واقعا آدمو خورد میکنه،چرا وقتی درس کامل میخونی کار و امکانات داغون تو رو داغون کنه.مگه ما چقد زنده ایم؟
ممکنه من هیچوقت خارج رفتنی نشم ولی واقعا تحصیلات و کار در اونجا بهتر از اینجاست.آشناهای من که خارج از ایران تحصیل و کار میکنن نظرشون همینه.

mohsen_1368_m

New member
آقا من دیدمش
اتفاقا همین الان یک پست در مورد مشابه ش زدم
اینجا
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5967.html#post155056

نظر من:
کاملا مستند بی خود، سفارشی! و شعاری و فاقد هیچ پیامی و کلا یک مشت شعار بی سر و ته که تابلوهه دیکته شده!
بدبختی اینجاست،
یا میگن که فلان و فلان!

چرا دارند میرن؟

سلام دوست عزیز
ممنون که نظرتو گفتی من همه ی این مستند رو تایید نمی کنم ولی به نظر من نکات خوب و قشنگی داشت. مثلا اینکه برای بررسی این موضوع سراغ افرادی با سمت های دولتی نرفته بود بلکه سراغ خود اونهایی رفته بود که داشتن میرفتن یا رفته بودن
ضمنا توی این مستند همین حرفهای شمارو میزد (
یا میگن که فلان و فلان!

چرا دارند میرن؟
این سوال خیلی خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
و نکته دیگه اینکه این مستند تواکثر دانشگاههای کشور پخش شد فکر میکنید اگه تهیه کننده می خواست همه حرفشو رک و راست بزنه اجازه پخش بهش میدادن؟
ودر آخر اگه این مستند رو ندیدین ویا اگه دیدین پیشنهاد می کنم لطفا دوباره نگاه کنید منتهی با یه دید دیگه...
بازم ممنون!

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
سلام دوست عزیز
ممنون که نظرتو گفتی من همه ی این مستند رو تایید نمی کنم ولی به نظر من نکات خوب و قشنگی داشت. مثلا اینکه برای بررسی این موضوع سراغ افرادی با سمت های دولتی نرفته بود بلکه سراغ خود اونهایی رفته بود که داشتن میرفتن یا رفته بودن
ضمنا توی این مستند همین حرفهای شمارو میزد (
یا میگن که فلان و فلان!

چرا دارند میرن؟
این سوال خیلی خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
و نکته دیگه اینکه این مستند تواکثر دانشگاههای کشور پخش شد فکر میکنید اگه تهیه کننده می خواست همه حرفشو رک و راست بزنه اجازه پخش بهش میدادن؟
ودر آخر اگه این مستند رو ندیدین ویا اگه دیدین پیشنهاد می کنم لطفا دوباره نگاه کنید منتهی با یه دید دیگه...
بازم ممنون!

چرا عزیز من دیدم!

بلافاصله بعد از پخشش هم دیدم، پارسال!

سازنده ش هم پسر شمقدریه! گمونم!

از بروبچز کلبه یکرامت هم هست (اتفاقا منم بجه های کلبه رو میشناسم، چند تایی از دوستام میرن)

کلا هم شعاره، بازم میگم!

با رانت دولتی هم توی تمام دانشگاهها پخش شده!

مث پدر شریفشون که توی اآکادمی اسکار آشنا دارن که توصیه ی جدایی فرهادی رو میکنه!

اصن من به کل فیلم ایراد میگیرم!

با کدوم دید دیگه نیگاه کنم، بفرمایید، میخوام روش بحث بشه!

mohsen_1368_m

New member
چرا عزیز من دیدم!

بلافاصله بعد از پخشش هم دیدم، پارسال!

سازنده ش هم پسر شمقدریه! گمونم!

از بروبچز کلبه یکرامت هم هست (اتفاقا منم بجه های کلبه رو میشناسم، چند تایی از دوستام میرن)

کلا هم شعاره، بازم میگم!

با رانت دولتی هم توی تمام دانشگاهها پخش شده!

مث پدر شریفشون که توی اآکادمی اسکار آشنا دارن که توصیه ی جدایی فرهادی رو میکنه!

اصن من به کل فیلم ایراد میگیرم!

با کدوم دید دیگه نیگاه کنم، بفرمایید، میخوام روش بحث بشه!

دوباره سلام با شه بحث کنیم .
1-ببخشید این جوری که معلومه شما بیشتر به صاحب اثر نقد دارید تا خود اثر!
2-من خودم 30درصد این مستند و قبول دارم ولی بازم جای شکرش باقیه
3-به نظر من نقدای خیلی جدی داره به نظام آموزشی وحتی دولتی وارد میکنه
4-این مستند تکلیفش با خودش مشخص نیست (از احساسات وطن پرستی و ناسیونالیستی زیاداستفاده کرده)
5-به نظر من آخر فیلم( 20 دقیقه آخر)پروپاگاندا بر علیه کسایه که میرن و ای کاش این قسمت نبود.
6-مستند حرفه ای نیست(جانبدارانه است)
7-برخی مسایل سال 84 رو تحریف کرده
8-با همه این موارد شاید 5 الی 7 دقیقه فیلمش مد نظر من باشه .
ممنون

mj1919

New member
دوباره سلام با شه بحث کنیم .
1-ببخشید این جوری که معلومه شما بیشتر به صاحب اثر نقد دارید تا خود اثر!
2-من خودم 30درصد این مستند و قبول دارم ولی بازم جای شکرش باقیه
3-به نظر من نقدای خیلی جدی داره به نظام آموزشی وحتی دولتی وارد میکنه
4-این مستند تکلیفش با خودش مشخص نیست (از احساسات وطن پرستی و ناسیونالیستی زیاداستفاده کرده)
5-به نظر من آخر فیلم( 20 دقیقه آخر)پروپاگاندا بر علیه کسایه که میرن و ای کاش این قسمت نبود.
6-مستند حرفه ای نیست(جانبدارانه است)
7-برخی مسایل سال 84 رو تحریف کرده
8-با همه این موارد شاید 5 الی 7 دقیقه فیلمش مد نظر من باشه .
ممنون

سلام
آقا این که نشد بحث! ما که یه طرف شدیم!
منم مباحث بالا رو قبول دارم :smilies-azardl (113

mohsen_1368_m

New member
سلام
آقا این که نشد بحث! ما که یه طرف شدیم!
منم مباحث بالا رو قبول دارم :smilies-azardl (113

نه دیگه شما گفتین اصن من به کل فیلم ایراد میگیرم!
ولی من گفتم با همه این موارد شاید 5 الی 7 دقیقه فیلمش مد نظر من باشه !

mj1919

New member
ببینید،
کارگردان داره یک داستان رو روایت میکنه، خب؟، تا یک جایی، مثلا مشکلات و میگه و فلان و فلان،
بعد آخر قصه، فصل نتیجه گیری، با قطار میره اردوی جنوب ، و یکسری نتیجه گیری میکنه،
من با نتیجه گیری ش مخالفم،
اینطوری میشه که میگم کل فیلم ایراد اساس داره، چون برای نتیجه گیری مورد نظرش، دست به دامن هر مطلبی میشه!

mohsen_1368_m

New member
ببینید،
کارگردان داره یک داستان رو روایت میکنه، خب؟، تا یک جایی، مثلا مشکلات و میگه و فلان و فلان،
بعد آخر قصه، فصل نتیجه گیری، با قطار میره اردوی جنوب ، و یکسری نتیجه گیری میکنه،
من با نتیجه گیری ش مخالفم،
اینطوری میشه که میگم کل فیلم ایراد اساس داره، چون برای نتیجه گیری مورد نظرش، دست به دامن هر مطلبی میشه!

با اینکه موافقم ولی مخالفم!:riz277:
به نظر من پیام این مستند آخر فیلم گرفته نمیشه بلکه تو چند جای متفاوته !!!! مثلا جایی که به صراحت استاد علی معلم میگه این ماییم که ارتباط و با اونهایی که رفتن قطع میکنیم
این حرف یه پیام داره واونم اینه که کسی که میره ما(حاکمیت)باید برش گردنه(با محیا کردن شرایط ایده آل زندگی)
جای دیگه ای که به نظر من تکان دهنده ترین صحنه است -صف جلوی سفارت خانه ها واینکه از هر طیفی می خوان برن
در آخر دوست عزیز تو کشور ما همین دو سه نکته رو بیان کردن خیلی کاره این قدر تمامیت خواه نباشید :tsimuzpzwoap1t9y3o7 و بزارید همین دوستان هر چند با رانت دولتی همین چند نکته رو به گوش اونهایی که خوابن برسونن!

mj1919

New member
با اینکه موافقم ولی مخالفم!:riz277:
به نظر من پیام این مستند آخر فیلم گرفته نمیشه بلکه تو چند جای متفاوته !!!! مثلا جایی که به صراحت استاد علی معلم میگه این ماییم که ارتباط و با اونهایی که رفتن قطع میکنیم
این حرف یه پیام داره واونم اینه که کسی که میره ما(حاکمیت)باید برش گردنه(با محیا کردن شرایط ایده آل زندگی)
جای دیگه ای که به نظر من تکان دهنده ترین صحنه است -صف جلوی سفارت خانه ها واینکه از هر طیفی می خوان برن
در آخر دوست عزیز تو کشور ما همین دو سه نکته رو بیان کردن خیلی کاره این قدر تمامیت خواه نباشید :tsimuzpzwoap1t9y3o7 و بزارید همین دوستان هر چند با رانت دولتی همین چند نکته رو به گوش اونهایی که خوابن برسونن!

البته شاید به نوعی توی این زمستون، یک گل هم واسه خودش بهاری باشه!

باشه آقا،

ولی من سر حرفم هستم، فیلم روایت ناشیانه و ضد نقیضی داره، که (به نظر من) هدف از ساختشم همون مطالبیه که آخر عنوان میکنه!

موفق باشید

Artmis.a

New member
بدبختی اینجاست،
یا میگن که فلان و فلان!

چرا دارند میرن؟

به خاطر سهمیه های ناعادلانه ای که در کنکور اجرا میشه و هزار جور بی عدالتی دیگه که توی کشورما بوده و هست...:65d6a5d6s:

Martian

New member
مثلاً اینکه من رفتم کنکور دکترا بدم کنارم یه فرزند ... بود حتی معنی پلی مورفیسم و کراسینگ اور نمیدونست بعد هم کارشناسی و هم ارشدشو با معدل 18 سراسری بود مدرس دانشکده علوم پزشکی بود و توی پاسخنامش 10 تا سوالو به زور جواب داد بعد ژنتیک مولکولی هم میخواست که 100% قبوله دیگه.:65d6a5d6s:

رشته ی ما فوقش 7 نفر میگیرن حالا یه 10 نفر هم دانشگاه آزاد که قسمت اعظم سهمیه اش متعلق به فرزندان معظم ... و ... و بعد اعضای هیئت علمی و بعد هم دانشجوهای ارشد همون دانشگاه پذیرنده است یعنی به عبارتی 2 نفر باقی میمونه که 1000 تا دانشجو باید برای این جایگاه 2 نفره رقابت کنن!!!!!!!!!!!!!

این یعنی عدالت در ایران ... .:black_eyed:

دیگه دوران شایسته سالاری گذشت برادر من

الان دوران سهمیه و پارتی سالاریه.

راست گفتن که وقتی ارزش ها عوض می شوند... .

فکر کنم بهترین کار اینه وقتی کشوری ارزش نخبه هاشو نمیدونه نخبه هاش ترکش کنن.

به نظرم کشور ما در حال حاضر متعلق به عده ی خاصیه نه عموم مردم.

همه نوشته هاتو قبول دارم و موافقم.

mohsen_1368_m

New member
مثلاً اینکه من رفتم کنکور دکترا بدم کنارم یه فرزند ... بود حتی معنی پلی مورفیسم و کراسینگ اور نمیدونست بعد هم کارشناسی و هم ارشدشو با معدل 18 سراسری بود مدرس دانشکده علوم پزشکی بود و توی پاسخنامش 10 تا سوالو به زور جواب داد بعد ژنتیک مولکولی هم میخواست که 100% قبوله دیگه.:65d6a5d6s:

رشته ی ما فوقش 7 نفر میگیرن حالا یه 10 نفر هم دانشگاه آزاد که قسمت اعظم سهمیه اش متعلق به فرزندان معظم ... و ... و بعد اعضای هیئت علمی و بعد هم دانشجوهای ارشد همون دانشگاه پذیرنده است یعنی به عبارتی 2 نفر باقی میمونه که 1000 تا دانشجو باید برای این جایگاه 2 نفره رقابت کنن!!!!!!!!!!!!!

این یعنی عدالت در ایران ... .:black_eyed:

دیگه دوران شایسته سالاری گذشت برادر من

الان دوران سهمیه و پارتی سالاریه.

راست گفتن که وقتی ارزش ها عوض می شوند... .

فکر کنم بهترین کار اینه وقتی کشوری ارزش نخبه هاشو نمیدونه نخبه هاش ترکش کنن.

به نظرم کشور ما در حال حاضر متعلق به عده ی خاصیه نه عموم مردم.

سلام
بر اساس اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی در این دوره از آزمون سهمیه های برای رزمندگان، پزشکان، مربیان و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی، استعدادهای درخشان و داوطلبان آزاد در نظر گرفته شده است.

20 درصد ظرفیت کل پذیرش در هر رشته به رزمندگان و ایثارگران اختصاص دارد و بر اساس آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان داوطلب بسیجی و اصلاحیه های بعدی آن، افرادی از جمله رزمندگان بسیجی و جانبازان 25 درصد و بالاتر، آزادگان، فرزندان و همسران آزادگان، فرزندان و همسران جانبازان 50 درصد و بالاتر، فرزندان و همسران شهدا، مفقودین و اسرا می توانند از سهمیه رزمندگان و ایثارگران استفاده کنند.
باقیمانده ظرفیت آزمون به صورت 70 درصد به داوطلبان آزاد اختصاص دارد.
منبع:عصرایران

1- سهمیه بچه های اعضای هیئت علمی چی شد؟
2-سهمیه شما تقریبا 5 نفره درست نیست؟
3-مگه چند نفر بچه های شهدا وجانباز وجود دارن که بخوان تورشته شما دکتری بگیرن(من نمی دونم ولی خودتون فک می کنید چند نفر باشن _تقریبی)

آخرین ویرایش:
بالا