مهم تمام داوطلبان ارشد92 به این تایپیک یه سر بزنن خیللللللللی مهمه

hematology70

New member
دوستان سلام همگی خسته نباشین
لطفا هر رشته ایی که هستین و تو هر شهری هستین جواب بدین
باتوجه به اینکه نزدیک ارشد میشین و سوالات دارن طرح میشن و استادایی که طراح سوالن میرن قرنتینه بس اگه استادی از هر درسی حدس میزنین طراحه اسم و درس مربوطه شو اینجا بنویسین خصوصا دانشگاه تهرانیا
احیانا اگر استادتونم طراحه و شما خبر دارین بقیه رو هم خبر دار کنین
باتشکر

gasedak

New member
خب این کار به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به جای این کارا بهتره بشینین درسا تونو بخونین:smilies-azardl (181

zeindinho

New member
سلام اگر بیوشیمی دارید حتما هارپر بخونین دکتر علی اصغر مشتاقی پارسال طراح سوالات بیوشیمی وزارت بهداشت بودن استاد ما هستن و جز بازنشستگان دانشگاه تهران و رییس عناصر کمیاب ایران من پارسال خودم با ایشون بیوشیمی یک داشنم که هفته اخر اومدن تهران واسه قرنتینه شدن و طرح سوالات و تاکیید ایشون رو هارپر بود

Taraa

Well-known member
سوال بس بی موردی بود

متاسفم برای خودم و برای همه

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
به نظر من علت بیان شدن این سوال استرس هست و چه بسا برای کاهش استرس چنین سوالی مطرح شده
( اگر واقعا" کنکور برایتان اهمیت دارد به طور جدی در برابر اضطراب و استرسی که باعث اختلال در عملکردتان می شود بایستید)
سال قبل که کنکور برایم خیلی مهم بود با خودم می گفتم نمی گذارم هیچ کسی یا چیزی خرابش کنه
با خودم می گفتم استرس و اضطراب زیادی فعلا" برای یتان در زندگی ام نه جایی دارم و نه وقتش را و خودم رو جمع و جور می کردم
با دانستن مشخصات اساتید طراح سوال نمی توان به نتیجه ی قابل توجه ای در مورد نوع سوالات رسید
قبلا" ( چند ماه قبل ) بحثی در رابطه با انتخاب سوالات از بانک سوال برای کنکور های آینده مطرح شده بود که نمی دانم در عمل به کجا رسیده
چه بسا در صد قابل توجه ای از سوالات کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه های مختلف طرح شده باشه اتفاقی که کم و بیش می افته

آخرین ویرایش:

Martian

New member
به نظر من اگه یه شخصی سواد نداشته باشه بهتره ارشد نره و اگه با سواده مهم نیست که طراح کیه و به قول خیلی ها خیالی نیست دوست خوبم.:motat:

Mohammad gh

New member
.حداقل نام تاپیکو تغییر بدید
کسی ندونه با دیدن نام تاپیک فکر میکنه الان در کل دانشگاهای علوم پزشکیو بستن!و ازمون کنسله
ب هرحال منم فکر میکنم که قضیه همون استرسه

و ازونجایی که ارشد واقعا سواد میخواد
پس قبولیی که اینجوری بدست بیاد به نظرم ارزشی نداره هرچند فکر هم نمیکنم که این روش اصلا جواب بده.

بالا