مهریه های عجیب و غریب؟!!

aohm

New member
مهريه مسلما لازمه بهمون دلايلي كه دوستان گفتند و نيازي به تكرار مجدد نيست
اما پدربزرگم يه حرفي زده كه من دوست دارم: اگه زندگي به اونجايي برسه كه بين زن و شوهر يك كلمه از جدايي حرف زده بشه..ديگه اين چيزا ارزشي نداره
بنظر من هميشه حرف اولو عشق ميزنه..اولين اولويت و تعيين كننده ترين در جاودان موندن يا نموندن يك زندگي (البته زندگي... نه زنده بودن و عمر گذروندن)

arezoo_68

New member
اين چطور هديه اي است كه نه گرفته مي شود نه داده ميشود فقط به درد جدايي ميخوره
وقتی میخوای مهریه ای رو قبول کنی یه هدیه اس که باید متناسب با توانت باشه ولی وقتی قبول کردی دیگه هدیه نیس یک دین که باید پرداخت بشه
بهتر اقایون موقع ازدواج جو گیر نشن و همون اول زندگی با قبول دینی که قادر به پرداختش نیس زندگیشون رو با دروغ اغاز نکنن و بدونن که اگه دختری فقط بخاطر مقدار مهریه نه میگه اونا رو بخاطر خودشون نمیخواد به خاطر پوله و صدالبته خانم ها هم بدونن مهریه زیاد تضمین زندگی نیس ولی مهریه های عجیب و غریبم که ارزش مالی نداره نمیتونه موقع نیاز بدردشون بخوره
پس بهترین کار اعتداله اعتدال

matin

New member
اصلا اشتباه نیست و البته در همه جای دنیا از جمله اروپا و امریکا وجود داره.( اینو گفتم که نگین فقط کشورهای جهان سومی و مسلمونا مهریه دارن!)
البته مهریه عندالمطالبه ست و حضرت فاطمه مهریه اش رو گرفت و باهاش جهیزیه و مقداری از هزینه عروسی رو دادن.
اما ایران امروز طوریه که اگه مهریه ات رو بخوای میگن طلاق می*خوای؟؟؟ اگه زیاد باشه مهریه، میگن احمقانه است!!! اگه مهریه رو کم بگی میگن خوبه،اما به این فکر نمیکنن که همین یه شاخه گل موقع طلاق از صد تا فحش هم بدتره!!! :eek:fftopic:

در اروپا و آمریکا و استرالیا مهریه وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! کی گفته وجو داره !!! من اطلاعات کاملا دقیقی در این زمینه دارم ---. در بعضی از ادیان یا رسومات وجود داره !!! به طوری که شمائی که ایران ازدواج کنی بری خارج پروندت به دلیل اختلاف های قانونی کشورها که یه اصطلاح خاصی هم داره بررسی نمیشه و این تو اروپا خیلی هست چون مردمش به راحتی میتونن مسافرت کنن ولی قانون هاش نه !!!!

اونا یه prenuptial دارند و قرار داد عروسی که بعد از اون هر چی به دست میارن رو حساب میکنن و موقع طلاق نصف نصف تعلق میگیره که خیلی بهتر و سریع تر از این مهریه های ما هست !!!
گفتم نظر من با مهریه مخالفه !!! به خصوص مهریه های فعلی !! اون از نظر من بهتره !! چون هم آقا هم خانوم سریع تر تکلیفشون مشخص میشه

:ahi5slcgm04mi8jqqkl

آخرین ویرایش:

matin

New member
خیلی واسم جالبه خانمهای ما میگین برابری حقوق زن و مرد به این جور جاها که میرسن یا به قضیه ی ارث قبول ندارن !!!! یا رومی روم یا .........

نازی

New member
به نظر من مهریه لازم وحق یه خانم اما مهریه درست و معقول که طرف مقابلتون تواناییش داشته باشه اما از همه مهم تر تو زندگی زناشویی عاشق بودنه اینه که به زندگی ارزش میده...................................................

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
مهريه الان بدترين معني رو پيدا كرده،*براي همين خيلي ها براي مهريه ارزشي قائل نيستن به خاطر همين مهريه هاي سنگين،*اصلا ميدونيد مهريه براي چيه؟ يه سري ميگن بعد از طلاق به درد زن ميخوره (اصلا قبولش ندارم زني كه مياد طلاق ميگيره به اين نتيجه رسيده كه عمرشو با زندگي كردن با اون مرد حروم كرده، خوب اين عمر با پول قسطي كه ماهي يه سكه است برميگرده؟ )از صدتا فحشم بدتره اين قسطي بودنش.ولي اصل مهريه براي ببخشيد كه اينو ميگم توي قانون مدني نوشته براي باكره بودن يه دختره... براي همين بعد از ازدواج بايد كل مهريه داده بشه.ميتوني اين كتابو بخونيد بيشترو كاملتر توضيح داده.

estel

Member
خیلی واسم جالبه خانمهای ما میگین برابری حقوق زن و مرد به این جور جاها که میرسن یا به قضیه ی ارث قبول ندارن !!!! یا رومی روم یا .........
من شخصا معتقدم حقوق زن ها و مرد ها برابر نیستند
چرا همه رو قاطی این ماجرا میکنید
زنها باید از خداشون باشه که زنن
اگه یکی بودن که به مردا هم میگفتن زن:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

matin

New member
من شخصا معتقدم زن ها و مرد ها برابر نیستند
چرا همه رو قاطی این ماجرا میکنید
زنها باید از خداشون باشه که زنن
اگه یکی بودن که به مردا هم میگفتن زن:auizz3ffy9vla57584x

دوست عزیز نوشتم برابری حقوق زن و مرد !!! نه برابری زن و مرد !!!

sahar-a

New member
در اروپا و آمریکا و استرالیا مهریه وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! کی گفته وجو داره !!! من اطلاعات کاملا دقیقی در این زمینه دارم ---. در بعضی از ادیان یا رسومات وجود داره !...
اونا یه prenuptial دارند و قرار داد عروسی که بعد از اون هر چی به دست میارن رو حساب میکنن و موقع طلاق نصف نصف تعلق میگیره که خیلی بهتر و سریع تر از این مهریه های ما هست !
:ahi5slcgm04mi8jqqkl
بله وجود داره! منم اطلاعاتی دارم پسر یکی از اقوام ما رفته بود روسیه و اخیرا هم اونجا با یه خانم مسیحی ازدواج کردن و همونطور که شما گفتین، قرارداد ازدواج دارن( که البته لزوما همه*ی کسانی که ازدواج می*کنن این قرارداد رو تنظیم نمی*کنن) که یه مبلغی رو توافقی تعیین کردند که باید سالانه به خانمش بده بابت هر سالی که باهمند.( ما بهش میگیم مهریه)
دادن نصف حقوق مرد به زن هم در بعضی کشورهای اروپایی از جمله سوئیس اجباریه و در بقیه کشورها (از جمله کشورهای آسیایی) طبق توافق در قرارداد ازدواج عمل میشه.( بهش میگیم نفقه)
در مورد نصف کردن اموالی (در هنگام طلاق) که مرد بعد از ازدواج با همسرش به دست آورده، این یه قانونه و لازم نیست که در قرارداد ازدواج قید بشه.( مگر اینکه کسی در قرارداد چیز دیگه ای ذکر بشه)

آخرین ویرایش:

matin

New member
بله وجود داره! منم اطلاعاتی دارم پسر یکی از اقوام ما رفته بود روسیه و اخیرا هم اونجا با یه خانم مسیحی ازدواج کردن و همونطور که شما گفتین، قرارداد ازدواج دارن( که البته لزوما همه*ی کسانی که ازدواج می*کنن این قرارداد رو تنظیم نمی*کنن) که یه مبلغی رو توافقی تعیین کردند که باید سالانه به خانمش بده بابت هر سالی که باهمند.( ما بهش میگیم مهریه)
دادن نصف حقوق مرد به زن هم در بعضی کشورهای اروپایی از جمله سوئیس اجباریه و در بقیه کشورها (از جمله کشورهای آسیایی) طبق توافق در قرارداد ازدواج عمل میشه.( بهش میگیم نفقه)
در مورد نصف کردن اموالی (در هنگام طلاق) که مرد بعد از ازدواج با همسرش به دست آورده، این یه قانونه و لازم نیست که در قرارداد ازدواج قید بشه.( مگر اینکه کسی در قرارداد چیز دیگه ای ذکر بشه)

توافقی تعیین کردند که باید سالانه به خانمش بده بابت هر سالی که باهمند
بله لزوما این کارو نمیکنن ولی اگه این کارو نکنن حساب قبل از ازدواج هم وارد بعد ازدواج میشه مثلا اگه پسره 3 هزار دلار داشته نصفش به دختره تعلق میگیره ولی اگه قرار داد بنویسن این تعلق نمیگیره ، خوبه شما میگین توافقی من هم تو نوشته هام اشاره کردم که این تو اکثر کشورها فرق داره و تو اروپا هم بیشتره """ قبلا هم گفتم چون مردمش مهاجرت میکنن ولی قانونش نه !!! "" در ضمن اونا قرار دادی که مینویسن توش ارقام مثه ما ننوشته این مقدار نمیدونم طلا مقدار دارائی هاشو ثبت میکنن ، و با مهریه ما فرق داره """ تعبیر شما مهریس ""
در مورد سوئیس هم که میگین اینو میشه مدرک بیارین واسش ؟؟؟!!!! و کشورهای آسیائی هم باز میگین قرار داد ، این اول بسته میشه ، و باز این تعبیرتون شد نفقه "" به نظرم منطقی نمیاد اونجا مهریه تعبیر کردین اینجا نفقه !!! من قانع نشدم
بله که قانونه و قرداد میتونه ناقض اون باشه !!! در ضمن اونا موقع طلاق خانوم شوهر رو میندازه بیرون که این خیلی بهتره تا خانم تا رسیدن به حقش از خونش آواره باشه !!!
در کل بحث مهریه و طلاق اگه تو کشور ما درست اجرا میشد و درست بود این وضعیت فعلی نبود !!!!
منم نظرم رو گفتم بحث مهریه رو من از اساس باهاش مخالفم ،

sahar-a

New member
توافقی تعیین کردند که باید سالانه به خانمش بده بابت هر سالی که باهمند
بله لزوما این کارو نمیکنن ولی اگه این کارو نکنن حساب قبل از ازدواج هم وارد بعد ازدواج میشه مثلا اگه پسره 3 هزار دلار داشته نصفش به دختره تعلق میگیره ولی اگه قرار داد بنویسن این تعلق نمیگیره ، خوبه شما میگین توافقی من هم تو نوشته هام اشاره کردم که این تو اکثر کشورها فرق داره و تو اروپا هم بیشتره """ قبلا هم گفتم چون مردمش مهاجرت میکنن ولی قانونش نه !!! "" در ضمن اونا قرار دادی که مینویسن توش ارقام مثه ما ننوشته این مقدار نمیدونم طلا مقدار دارائی هاشو ثبت میکنن ، و با مهریه ما فرق داره """ تعبیر شما مهریس ""
در مورد سوئیس هم که میگین اینو میشه مدرک بیارین واسش ؟؟؟!!!! و کشورهای آسیائی هم باز میگین قرار داد ، این اول بسته میشه ، و باز این تعبیرتون شد نفقه "" به نظرم منطقی نمیاد اونجا مهریه تعبیر کردین اینجا نفقه !!! من قانع نشدم
بله که قانونه و قرداد میتونه ناقض اون باشه !!! در ضمن اونا موقع طلاق خانوم شوهر رو میندازه بیرون که این خیلی بهتره تا خانم تا رسیدن به حقش از خونش آواره باشه !!!
در کل بحث مهریه و طلاق اگه تو کشور ما درست اجرا میشد و درست بود این وضعیت فعلی نبود !!!!
منم نظرم رو گفتم بحث مهریه رو من از اساس باهاش مخالفم ،
بله ما در ایران به هر مبلغی که در ازدواج تعیین میشه که مرد به همسرش پرداخت کنه، مهریه میگیم.( حالا به تعبیر اسلام در مورد اون کاری ندارم) که این در هر فرهنگ و رسومی یه تعبیری داره. مثلا ما در زبان مادری مون بهش مهریه نمیگیم یه چیز دیگه میگیم! میشه شما بگین شما به این تو ایران چی میگین؟!؟!؟
در مورد مدرک باید بگم که شما چه مدرکی می*خواین؟!؟!؟!
من قبلا هم گفتم اعتقادی به مهریه های سنگین و عجیب ندارم و با این جمله شما که گفتین:"در کل بحث مهریه و طلاق اگه تو کشور ما درست اجرا میشد و درست بود این وضعیت فعلی نبود !!!! " موافقم. در ضمن منم گفتم قانون ما و اجرای اون مشکل داره و به نظر من اگه رو فرهنگ مردم یه کم کار بشه، خواهند فهمید که صرفا مهریه تضمین خوشبختی نیست و مهم اخلاق و فرهنگ هستش.

8521413

New member
اصلا اشتباه نیست و البته در همه جای دنیا از جمله اروپا و امریکا وجود داره.( اینو گفتم که نگین فقط کشورهای جهان سومی و مسلمونا مهریه دارن!)
البته مهریه عندالمطالبه ست و حضرت فاطمه مهریه اش رو گرفت و باهاش جهیزیه و مقداری از هزینه عروسی رو دادن.
اما ایران امروز طوریه که اگه مهریه ات رو بخوای میگن طلاق می*خوای؟؟؟ اگه زیاد باشه مهریه، میگن احمقانه است!!! اگه مهریه رو کم بگی میگن خوبه،اما به این فکر نمیکنن که همین یه شاخه گل موقع طلاق از صد تا فحش هم بدتره!!! :eek:fftopic:

در مورد کشورهای اروپایی اطلاعی ندارم... اما در آمریکا، پس از طلاق، نصف کل دارایی مرد به زن می رسد و خرج بچه ها بر عهده ی مرد است.
در مورد حضرت فاطمه، تا اونجایی که من شنیدم یه حوضی توی بهشت مهریه اش هست و مهریه مادی نبوده. ولی خب شنیدم و زیاد هم مطمئن نیستم.

8521413

New member
متاسفانه در حال حاضر کشور در یک دوره ی گذار قرار داره... که خیلی هم طولانی شده و اکثر مردم در حال گذار از فرهنگ سنتی به فرهنگ مدرن هستن... البته طبق آمارب که چند وقت پیش مسئولین منتشر کرده بودن و الان اصلا یادم نیست کی منتشر کرده بود، درصدی از مردم جامعه هم وارد دوره ی پست مدرنیسم شدن... اما اکثریت در حال گذار هستن... فرهنگ سنتی رو رها کردن... اما هنوز در فرهنگ مدرن به طور کامل تثبیت نشدن و یه جورایی بین سنت گرایی و شاخه های بسیار گسترده ی مدرنیسم در نواسان هستن... حتا بین شاخه های مختلف مدرنیسم... به این دلیل تفاوت فرهنگی و سطح فکر در کشور بسیار بالا رفته... همین مساله موجب عدم ایجاد تفاهم مناسب بین زوجین میشه... اگر به آمارهایی که از میزان ازدواج و طلاق در کشور و جهان منتشر میشه توجه کنین... به یک آمار بسیار عجیب برخورد میکنیم... میزان ازدواج جوانان زیر 30 سال در کشور کاهش چشمگیری داشته و متاسفانه نسبت به خیلی از کشورهای دنیا عقب تر هستیم... و اما آمار طلاق... متاسفانه درصد طلاق در ایران در سال 2011 رتبه ی یک جهان رو داشت... بسیار تامل بر انگیزه... چند سال پیش یه آمار رسمی دولت منتشر کرد ایران رتبه ی چهارم جهان رو داشت... اما سال گذشته به رتبه ی اول طلاق رسیدیم... با وجود کاهش شدید ازدواج... افزایش چشگیر طلاق رو داریم...
مطالبی که عرض کردم دیدگاه خودمه و اصلا جنبه ی علمی نداره ... فقط نظرم رو درباره ی افزایش طلاق در ایران گفتم...
خیلی از خانم ها به دلیل افزایش شدید طلاق... احساس نا امنی میکنن.... از این میترسن که شوهرشون مشکلی داشته باشه... معتاد باشه و خیلی از مشکلات دیگه که الان میبینیم جزء مهمترین دلایل طلاق هست.... به همین دلیل به مهریه های سنگین رو میارن تا بتونن تا حد ممکن جلوی طلاق رو بگیرن... یا پس از طلاق حداقل پشتوانه ای داشته باشن...
تا یه حدی حق دارن... ترسشون کاملا منطقیه... اما مشکلی که وجود داره اینه که آقایون هیچ دستآویزی ندارن... اگر خانمشون مشکلی داشته باشه... عملا هیچ پناهگاهی ندارن...
مهریه در واقع هدیه ای از طرف مرد به همسرشه که نشونگر عشق به زنشه... اما متاسفانه الان دیگه از اون حالت خارج شده...

بالا