منابع مفید برای آزمون ارشد رشته ژنتیک انسانی

shahrzad67

New member
:
من که ماشالا هر چی کتاب بوده خریدم :21:
از مقایسه ی این 3 تا کتاب که دارم به این نتیجه رسیدم که لودیش 2e کامل تره در مجموع
اما بخش اندامک ها تو مجد کامل تر توضیح داده شده ولی باز من سلولی مهدوی رو ترجیح می دم چون به نظرم خیلی خوب توضیح داده
این نظر منه
من اصلا مجد نمی خونم
فقط مهدوی می خونم و لودیش

merc mahnam jun pas hamun mahdavi khube:smiliess (3):

sajjad gholami

New member
نظرتون در رابطه با کتاب امری ترجمه یوسفیان چیه؟
به نظر روون تر میاد (یه اصلاحیه هم اولش داره)
ما که سال 93 کنکور داریم (با توجه به ترجمه سخت دکتر دلویی)به نظرتون این کتاب رو بخریم؟

hirkania

New member
من کتاب ترجمه یوسفیان و نخوندم ولی ترجمه دلویی سخت هست ولی با یکم تمرکز روی مطلب قابل فهمه......

naz

New member
سلام دوستان. کسی سلولی دکتر صالحی رو خونده؟ چه تفاوتی با مجد داره؟ برای زبان کنکور وزارت بهداشت چی بخونیم بهتره؟

najma

New member
سلام دوستان. کسی سلولی دکتر صالحی رو خونده؟ چه تفاوتی با مجد داره؟ برای زبان کنکور وزارت بهداشت چی بخونیم بهتره؟

سلام . شما با هیچکدوم از این دو کتاب فکر نکنم بتونید سوالات بهداشت رو جواب بدید (ضمن احترامی که برای جناب دکتر صالحی که مدیر گروهمون هستن قائلم )!! خب کتاب مجد قطعا اولین بار که منتشر شده در حد خودش شاهکاری بوده و هیچ کتابی ایرانی جامعیت اون رو نداره ولی متاسفانه دیگه ویرایش نشده و قدیمیه .
برای زبان هم کتاب زبان علوم پزشکی رضازاده و همینطور لزگی .

آخرین ویرایش:

naz

New member

سلام . شما با هیچکدوم از این دو کتاب فکر نکنم بتونید سوالات بهداشت رو جواب بدید (ضمن احترامی که برای جناب دکتر صالحی که مدیر گروهمون هستن قائلم )!! خب کتاب مجد قطعا اولین بار که منتشر شده در حد خودش شاهکاری بوده و هیچ کتابی ایرانی جامعیت اون رو نداره ولی متاسفانه دیگه ویرایش نشده و قدیمیه .
برای زبان هم کتاب زبان علوم پزشکی رضازاده و همینطور لزگی .
ممنون. ولی با این حساب برای سلولی چی بخونم؟

bitoo

New member
نجما جان من لوديش رو دارم مي خونم . ميخوام تمومش كه كردم برم سراغ مريم خالصي . چون خيلي چكيده و خوب گفته . نظرت در مورد اون كتاب چيه ؟؟؟؟

najma

New member
نجما جان من لوديش رو دارم مي خونم . ميخوام تمومش كه كردم برم سراغ مريم خالصي . چون خيلي چكيده و خوب گفته . نظرت در مورد اون كتاب چيه ؟؟؟؟

بله برای دوره خوبه . ولی اگر کسی صرفا بخواد برای سلولی فقط این کتاب رو بخونه جالب نیست .

hirkania

New member
مرسی نجما جان که انقد دوستان رو راهنمایی می کنی.....خودمونی تر بگم دمت گرم ....

mj1919

New member
نظرتون در رابطه با کتاب امری ترجمه یوسفیان چیه؟
به نظر روون تر میاد (یه اصلاحیه هم اولش داره)
ما که سال 93 کنکور داریم (با توجه به ترجمه سخت دکتر دلویی)به نظرتون این کتاب رو بخریم؟

با سلام آقا سجاد
بله، من خوندمش(برای آزمون دکتری ژنتیک پزشکی)
(برای آزمون ارشد ژنتیک انسانی سال 88 هم کتاب امری(ویرایش12) دکتر دلویی و چکیده امری مهدیه رو خوندم- رتبه 9 اون سال شدم)
تا الان 3 بار ترجمه یوسفیان رو بطور ریز خوندمش، و کاملا مطمئن میگم که از بهترین ترجمه های امری است(از ترجمه دکتر دلویی خیلی بهتره، از چاپ دکتر اکبری که سیاه و سفیده-فکر میکنم- هم بهتره). در طی مطالعه ام من یک لیست 30 و 40 تایی از غلط های املایی(عمدتا) رو برای خانم لیلا یوسفیان (رتبه اول دکتری ژنتیک بهداشت 90 و مترجم کتاب) ارسال کردم که بسیار استقبال کردند و در چاپهای بعدی انشا الله اصلاح خواهند کرد(که به کلیت کتاب لطمه نمیزنه).
در کل بسیار توصیه کردم به دوستانم و به شما هم توصیه میکنم.

در ضمن هفته آینده آزمون دکتری دارم ، از همتون التماس دعا دارم
کوچیک شما، مجتبی

آخرین ویرایش:

marjan_h67

New member
با سلام آقا سجاد
بله، من خوندمش(برای آزمون دکتری ژنتیک پزشکی)
(برای آزمون ارشد ژنتیک انسانی سال 88 هم کتاب امری(ویرایش12) دکتر دلویی و چکیده امری مهدیه رو خوندم- رتبه 9 اون سال شدم)
تا الان 3 بار ترجمه یوسفیان رو بطور ریز خوندمش، و کاملا مطمئن میگم که از بهترین ترجمه های امری است(از ترجمه دکتر دلویی خیلی بهتره، از چاپ دکتر اکبری که سیاه و سفیده-فکر میکنم- هم بهتره). در طی مطالعه ام من یک لیست 30 و 40 تایی از غلط های املایی(عمدتا) رو برای خانم لیلا یوسفیان (رتبه اول دکتری ژنتیک بهداشت 90 و مترجم کتاب) ارسال کردم که بسیار استقبال کردند و در چاپهای بعدی انشا الله اصلاح خواهند کرد(که به کلیت کتاب لطمه نمیزنه).
در کل بسیار توصیه کردم به دوستانم و به شما هم توصیه میکنم.
در ضمن هفته آینده آزمون دکتری دارم ، از همتون التماس دعا دارم
کوچیک شما، مجتبی

سلام
میشه بگید شما واسه ارشد چه کتابایی خوندید؟مخصوصا واسه درس سلولی
مرسی
ایشالا که همیشه موفق باشید:thanks:

mahnam

New member
سلام آقا مجتبی
چه خوب که یه رتبه ی برتر دیگه هم داریم اینجا
ممنون از حضورتون :thanks:
براتون آرزوی موفقیت دارم
ایشالا که با خبرای خوب بیاین :rose:

mj1919

New member
سلام
میشه بگید شما واسه ارشد چه کتابایی خوندید؟مخصوصا واسه درس سلولی
مرسی
ایشالا که همیشه موفق باشید:thanks:

سلام
ممنونم.
طبیعتا سال به سال نحوه ی طراحی سوالات و تاکید اساتید طراح(عمدتا از دانشگاه تهران، بهشتی، بهزیستی اند- درکل اعضای قوی برد ) فرق میکنه و بهتره از قبولی های امسال مشاوره بگیرید.
ولی برای درس زیست شناسی سلولی، از اونجایی که در دوره لیسانس در دانشگاه شاهد تهران، اساتید سلولی مولکولی، طراح وزارت علوم بودند(کارشناسی بیوتکنولوژی از دانشگاه شاهد گرفتم) ، بیشتر رفرنس ها را از تکست خوندیم:
زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش (که ترجمه اش الان موجوده)
مباحث رپلیکیشن و رونویسی و ترجمه از مالیکیولار بایولوژی او د ژین(mbog) جیمز واتسن که گمونم خانه ی زیست شناسی ترجمه و نشر کرده
برای مباحث مهندسی هم پرایمرز و کلونینگ براون(که هردو ترجمه شده اند به ترتیب اصفهان و خانه زیست شناسی)

در کل اینها چیزایی بوده که در دوره کارشناسی خوندیم و برای کنکور مرور کردم و شاید یکمی سخت باشه همشو واسه ی کنکور بخونید، بازم پیشنهادم اینه که از قبولی های امسال بپرسید خصوصا رتبه های 1و 2و 3(کاری که من اونسال کردم- و رفتم گروه ژنتیک دانشکده پزشکی تهران)

انشاء الله موفق باشید

marjan_h67

New member
سلام
ممنونم.
طبیعتا سال به سال نحوه ی طراحی سوالات و تاکید اساتید طراح(عمدتا از دانشگاه تهران، بهشتی، بهزیستی اند- درکل اعضای قوی برد ) فرق میکنه و بهتره از قبولی های امسال مشاوره بگیرید.
ولی برای درس زیست شناسی سلولی، از اونجایی که در دوره لیسانس در دانشگاه شاهد تهران، اساتید سلولی مولکولی، طراح وزارت علوم بودند(کارشناسی بیوتکنولوژی از دانشگاه شاهد گرفتم) ، بیشتر رفرنس ها را از تکست خوندیم:
زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش (که ترجمه اش الان موجوده)
مباحث رپلیکیشن و رونویسی و ترجمه از مالیکیولار بایولوژی او د ژین(mbog) جیمز واتسن که گمونم خانه ی زیست شناسی ترجمه و نشر کرده
برای مباحث مهندسی هم پرایمرز و کلونینگ براون(که هردو ترجمه شده اند به ترتیب اصفهان و خانه زیست شناسی)

در کل اینها چیزایی بوده که در دوره کارشناسی خوندیم و برای کنکور مرور کردم و شاید یکمی سخت باشه همشو واسه ی کنکور بخونید، بازم پیشنهادم اینه که از قبولی های امسال بپرسید خصوصا رتبه های 1و 2و 3(کاری که من اونسال کردم- و رفتم گروه ژنتیک دانشکده پزشکی تهران)

انشاء الله موفق باشید

مرسی از راهنماییتون:21:

بالا