بچه ها.. اگه من ژنتیک امری رو با ترجمه حبیب نصیری بگیرم و ویرایش 13 باشه، مشکلی داره؟؟ آخه میگن ویرایش 14 ش معلوم نیست کی بیاد![]()
دوستان شما برای ژنتیک چه کتاب تستی خریدین؟
سلام به همه دوستان
من امسال میخوام کنکور شرکت کنم استرس زیادی دارم میخوام منابعی که من میخونم کافین یا نه؟
ژنتیک: امری و تامسون
بیوشیمی : ملک نیا شهبازی
سلولی و مولکولی: مریم خالصی و گیتی امتیازی
برا زبانم هر چی دستم بیاداونو مشکلی ندارم
سلام به همه دوستان
من امسال میخوام کنکور شرکت کنم استرس زیادی دارم میخوام منابعی که من میخونم کافین یا نه؟
ژنتیک: امری و تامسون
بیوشیمی : ملک نیا شهبازی
سلولی و مولکولی: مریم خالصی و گیتی امتیازی
برا زبانم هر چی دستم بیاداونو مشکلی ندارم
دوستان برای امری ترجمه خلج کندری بگیرم یا دکتر نصیری؟
هزاره چند جلده؟
باید امری و هزاره با هم خونده شن یا اول امری بعد هزاره؟
ممنون مبشم کمکم کنین:rose:
وای بروبچ
من پنچر شدم باز.
زبان خیلی مبتدی هستم.نمیدونم چیکار کنم.دایره لغاتم خیلی محدوده.شنیدم میگن 504 و تافل رو باید بخونی اما به همونام که میرسم از اونجاییکه جملاتشون برام پر از لغات جدیده از هر درس شونصدتا لغت جدید درمیارمو برام یادگیری لغات اصلی از اولویت درمیاد.یعنی واقعا یادگیری خود لغات اصلی هر درس کفایت میکنه؟؟؟؟(از باقی لغات جملات سرسری رد شدن)زبان امیر لزگی رو گرفتم بخش گرامرش که هیچی.تعطیله تعطیلم نه جملاتشو میفهمم نه نکات گرامری رو میگیرم
وای بروبچ
من پنچر شدم باز.
زبان خیلی مبتدی هستم.نمیدونم چیکار کنم.دایره لغاتم خیلی محدوده.شنیدم میگن 504 و تافل رو باید بخونی اما به همونام که میرسم از اونجاییکه جملاتشون برام پر از لغات جدیده از هر درس شونصدتا لغت جدید درمیارمو برام یادگیری لغات اصلی از اولویت درمیاد.یعنی واقعا یادگیری خود لغات اصلی هر درس کفایت میکنه؟؟؟؟(از باقی لغات جملات سرسری رد شدن)زبان امیر لزگی رو گرفتم بخش گرامرش که هیچی.تعطیله تعطیلم نه جملاتشو میفهمم نه نکات گرامری رو میگیرم
سلام بچه ها. من میخوام کتاب سلولی مولکولی دکتر عبادی رو بخرم. توی اینترنت سرچ کردم، دو نوع کتاب بهم داد که یکی جلدش قهوه ای هست و اون یکی جلدش سبزه. آیا هر دو این کتابها یکی هستن یا با هم فرق دارن؟ من باید کدومشون رو بخرم؟ ممنون از راهنماییتون...:rose:
مجموعه سؤالات طبقه بندی شده زیست سلولی و مولکولی ,دکتر غلامرضا بیدخوری- دکتر مصطفی عبادی - لاله عارف عشقی- نادیا کریم پور ,انتشارات کتابخان
زیست سلولی و مولکولی
:: فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز
انتشارات جفتش کتابخانه فرهنگه
فقط سال انتشارش فرق داره
به نظر من الان بخوای بخری همین سبز رو می تونی بخری، دیگه اون یکی نباید باشه طبعا
باز تماس بگیری خود انتشارات بهتره
اما اینجوری که به نظر میاد سبز حجمش بیشتره پس تستای بیشتری توش هست :black_eyed: