منابع مفید برای آزمون ارشد رشته ژنتیک انسانی

RBC!

New member
بچه ها.. اگه من ژنتیک امری رو با ترجمه حبیب نصیری بگیرم و ویرایش 13 باشه، مشکلی داره؟؟ آخه میگن ویرایش 14 ش معلوم نیست کی بیاد :(

RBC!

New member
بچه هااااااااااااا
بانک جامع سوالات ژنتیک نجات مهدیه چاپ نشد؟؟

کسی خبر داره؟

mahnam

New member
بچه ها.. اگه من ژنتیک امری رو با ترجمه حبیب نصیری بگیرم و ویرایش 13 باشه، مشکلی داره؟؟ آخه میگن ویرایش 14 ش معلوم نیست کی بیاد :(

اگه اصلا کتابشو نداری به نظرم همونو بگیر
چون ممکنه دیر بشه!

mahnam

New member
دوستان شما برای ژنتیک چه کتاب تستی خریدین؟

تا اون جایی که یادمه دوستان نجات مهدیه رو پیشنهاد کردن
اما iqb هم که الان با پاسخ تشریحی هست خوبه گویا
من خودمم نگرفتم تا حالا تست ژنتیک
دوستایی که گرفتن نظر بدن لطفا

DNA.2013

New member
من نجات مهدیه رو دارم.بد نیس.جواباش زیادم تشریحی نیس!خیلی مختصره

mahnam

New member
بچه ها کسی زیست شناسی مولکولی دکتر عبادی و بید خوری که از انتشارات پوران پژوهش هست رو خونده یا دیده؟؟!!!
نظری نداره؟؟!
من خیلی دوس داشتم ببینمش تا اینکه یه جلدشو از کتابخونه ی یه دانشگاه گرفتم و الان دستمه
من که با فونت ریز اصلا میونه ی خوبی ندارم !!! این برام یه جوریه
فقطم همین جلد یکش 475 صفحه اس
حالا اگه جلد 2 ام همین قد باشه که دیگه :wacsmiley:
من همون مهدوی رو به همه چی ترجیح می دم :tonguesmiley:
ولی واقعا خوب (کامل و ریز) توضیح داده من خوشم اومد اما به خاطر حجمش یه کمی سخته برام خوندنش
چون من بعد مهدوی می خوام خلاصه ی لودیش رو بخونم و فکر نکنم وقت بشه اینو بخونم
خلاصه خواستم نظرمو در مورد این کتابم بگم که تو منابع باشه

شبنم

New member
سلام به همه دوستان
من امسال میخوام کنکور شرکت کنم استرس زیادی دارم میخوام منابعی که من میخونم کافین یا نه؟
ژنتیک: امری و تامسون
بیوشیمی : ملک نیا شهبازی
سلولی و مولکولی: مریم خالصی و گیتی امتیازی
برا زبانم هر چی دستم بیاداونو مشکلی ندارم

*فرناز*

New member
سلام به همه دوستان
من امسال میخوام کنکور شرکت کنم استرس زیادی دارم میخوام منابعی که من میخونم کافین یا نه؟

دوست گلم اگه برا بهداشت میخونی تامسون رو حذف کن هزاره بخون
سلولی هم لودیش یا مهدوی البته شاید برات مهدوی بهتر باشه چون حجم لودیش زیاده

mahnam

New member
سلام به همه دوستان

سلام عزیزم
خوش اومدی
از منابع خوبی استفاده می کنی
با نظر فرناز موافقم
چون هزاره خوندنش حتمیه
اما مریم خالصی رو گویا دوستان زیاد نمی پسندیدن به عنوان منبع اصلی، شاید کتاب دکتر امتیازی پوشش بده اون ضعف رو
باز مهدوی و لودیش ارجحه
همین تاپیک رو اگه از اول بخونی نتیجه ی خوبی میگیری
تست یادت نره
حالا ببینیم نظر سایر دوستان چیه

melodi6908

New member
دوستان برای امری ترجمه خلج کندری بگیرم یا دکتر نصیری؟
هزاره چند جلده؟
باید امری و هزاره با هم خونده شن یا اول امری بعد هزاره؟
ممنون مبشم کمکم کنین:rose:

mahnam

New member
دوستان برای امری ترجمه خلج کندری بگیرم یا دکتر نصیری؟
هزاره چند جلده؟
باید امری و هزاره با هم خونده شن یا اول امری بعد هزاره؟
ممنون مبشم کمکم کنین:rose:

من تعریف نصیری رو بیشتر شنیدم
هزاره 2 جلده
اول امری رو بخون بعد هزاره
چون امری ارجح تره
اما هزاره هم حتما بخون

بهار دخت

New member
وای بروبچ
من پنچر شدم باز.
زبان خیلی مبتدی هستم.نمیدونم چیکار کنم.دایره لغاتم خیلی محدوده.شنیدم میگن 504 و تافل رو باید بخونی اما به همونام که میرسم از اونجاییکه جملاتشون برام پر از لغات جدیده از هر درس شونصدتا لغت جدید درمیارمو برام یادگیری لغات اصلی از اولویت درمیاد.یعنی واقعا یادگیری خود لغات اصلی هر درس کفایت میکنه؟؟؟؟(از باقی لغات جملات سرسری رد شدن)زبان امیر لزگی رو گرفتم بخش گرامرش که هیچی.تعطیله تعطیلم نه جملاتشو میفهمم نه نکات گرامری رو میگیرم

mahnam

New member
وای بروبچ
من پنچر شدم باز.
زبان خیلی مبتدی هستم.نمیدونم چیکار کنم.دایره لغاتم خیلی محدوده.شنیدم میگن 504 و تافل رو باید بخونی اما به همونام که میرسم از اونجاییکه جملاتشون برام پر از لغات جدیده از هر درس شونصدتا لغت جدید درمیارمو برام یادگیری لغات اصلی از اولویت درمیاد.یعنی واقعا یادگیری خود لغات اصلی هر درس کفایت میکنه؟؟؟؟(از باقی لغات جملات سرسری رد شدن)زبان امیر لزگی رو گرفتم بخش گرامرش که هیچی.تعطیله تعطیلم نه جملاتشو میفهمم نه نکات گرامری رو میگیرم

نه عزیزم
وقتی شما لغتای اونقد اساسی و پایه رو بلد نیستی نمی تونی فقط معنیه لغتای اصلی تو 504 یا toefl رو حفظ کنی
نمونش همینه که مثلا آیا تو با دونستنه اون یه لغت جمله های زیرشو که به عنوان مثال آورده می تونی خوب متوجه شی؟؟
خودت میگی نه
تو کنکورم همینه
یا باید همون جوری دونه به دونه به هر لغت جدید که رسیدی معنیش رو حفظ کنی یا اینکه برگردی از لغتای دبیرستان شروع کنی به خوندن

*فرناز*

New member
وای بروبچ
من پنچر شدم باز.

پس حتما واسه ثبت نام کلاسای زبان اقدام کن
دوستم مثل تو بود تو 2 ماه پیشرفتش واقعا خوب بود

karshenasgh

New member
سلام بچه ها. من میخوام کتاب سلولی مولکولی دکتر عبادی رو بخرم. توی اینترنت سرچ کردم، دو نوع کتاب بهم داد که یکی جلدش قهوه ای هست و اون یکی جلدش سبزه. آیا هر دو این کتابها یکی هستن یا با هم فرق دارن؟ من باید کدومشون رو بخرم؟ ممنون از راهنماییتون...:rose:

مجموعه سؤالات طبقه بندی شده زیست سلولی و مولکولی ,دکتر غلامرضا بیدخوری- دکتر مصطفی عبادی - لاله عارف عشقی- نادیا کریم پور ,انتشارات کتابخان

زیست سلولی و مولکولی

http://nashr.sums.ac.ir/view_book.php?book=4660

mahnam

New member
سلام بچه ها. من میخوام کتاب سلولی مولکولی دکتر عبادی رو بخرم. توی اینترنت سرچ کردم، دو نوع کتاب بهم داد که یکی جلدش قهوه ای هست و اون یکی جلدش سبزه. آیا هر دو این کتابها یکی هستن یا با هم فرق دارن؟ من باید کدومشون رو بخرم؟ ممنون از راهنماییتون...:rose:

مجموعه سؤالات طبقه بندی شده زیست سلولی و مولکولی ,دکتر غلامرضا بیدخوری- دکتر مصطفی عبادی - لاله عارف عشقی- نادیا کریم پور ,انتشارات کتابخان

زیست سلولی و مولکولی

:: فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز

انتشارات جفتش کتابخانه فرهنگه
فقط سال انتشارش فرق داره
به نظر من الان بخوای بخری همین سبز رو می تونی بخری، دیگه اون یکی نباید باشه طبعا
باز تماس بگیری خود انتشارات بهتره
اما اینجوری که به نظر میاد سبز حجمش بیشتره پس تستای بیشتری توش هست :black_eyed:

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
انتشارات جفتش کتابخانه فرهنگه
فقط سال انتشارش فرق داره
به نظر من الان بخوای بخری همین سبز رو می تونی بخری، دیگه اون یکی نباید باشه طبعا
باز تماس بگیری خود انتشارات بهتره
اما اینجوری که به نظر میاد سبز حجمش بیشتره پس تستای بیشتری توش هست :black_eyed:

ممنون که جوابمو دادین.:ad54ad:

karshenasgh

New member
چرا من می خوام توی سایت انتشارات کتابخانه فرهنگ ثبت نام کنم نمیشه و پیغام خطا میده. پس اگه بخوام اینترنتی ازش کتاب بخرم باید چیکار کنم؟!:14:
بهشون ایمیل هم زدم، فکر میکنین جوابمو میدن؟!!!:sadsmiley:

آخرین ویرایش:
بالا