..:: منابع مطالعاتی کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی ::..

waria

New member
جددددددددددددددددیییییییی؟؟یعنی کار سختی نیست خیلی برام خب با توجه به اینکه پایمم زیسته و ایمنی رو پاس نکردممممممممممم
خب منم پایم میکروبه.که فقط 2 واحد ایمنی داریم.که اونم من هنوز پاس نکردم و تازه این ترم گرفتم....اصلا کار سختی نیست.3 سال وقت داری بابا...از کتابای ساده شروع میکنی،آروم پیش میری ولی پیوسته.میخوای اول با 4 استاد شروع کن.زبانم که هرروز باید بخونی:auizz3ffy9vla57584x

waria

New member
بچه ها کسی سرفصلای iqb برای سلولی مولکولی رو داره؟؟میشه اینجا بذارین؟؟:rose:

sara77

New member
خب منم پایم میکروبه.که فقط 2 واحد ایمنی داریم.که اونم من هنوز پاس نکردم و تازه این ترم گرفتم....اصلا کار سختی نیست.3 سال وقت داری بابا...از کتابای ساده شروع میکنی،آروم پیش میری ولی پیوسته.میخوای اول با 4 استاد شروع کن.زبانم که هرروز باید بخونی:auizz3ffy9vla57584x
جدی؟/4استاد چطوره واسه پایه خوبه من ایمنی گرفتم اونم بگیرممممممممممممم

waria

New member
آره عزیزم به نظرم برای شروع از 4 استاد شروع کنی بهتره...تو که وقت زیاد داری،اول از یه کتاب سبکتر شروع کن...:rose:البته بازم نظر بقیه بچه هام بپرس:smilies-azardl (181

sara77

New member
آره عزیزم به نظرم برای شروع از 4 استاد شروع کنی بهتره...تو که وقت زیاد داری،اول از یه کتاب سبکتر شروع کن...:rose:البته بازم نظر بقیه بچه هام بپرس:smilies-azardl (181
باشه جیگرررررررری بچها هرکی نظر داره کمک کنههههههههههههههههههههههه

alirj68

New member
سلام به همه دوستان ایمونولوژیست و ایمونولوژیست های آینده
میخواستم بدونم برای یکی مثل من که تا حالا هیچی ایمنی نخونده و با توجه به رشتم تو دانشگاه هم این واحدو بر نداشته با کدوم کتاب شروع کنه بهتره؟! رویت...وجگانی یا عباس؟
و اینکه برای زیست کتاب مریم خالصی مفید و کافی هست یا نه؟

waria

New member
سلام به شما....
منم شرایطم یکم شبیه شماست.البته من 2 واحد ایمنی دارم،که این ترم گرفتمش.والان که دارم از عباس میخونم،بدون هیچ آشنایی قبلی با ایمنیه...////من خودم اوایل یه کم مشکل داشتم.مخصوصا فصل 2 عباس رو.ولی الان بهتر شده...کتاب 4 استاد رو هم دارم.کتاب راحت تریه نسبت به عباس.///به نظرم شما همون عباس رو بخونید و جاهایی که دیدید خوب متوجه نمیشید رو از کتابای ساده تر بخونین.
در مورد خالصی هم فکر نکنم.کافی باشه...ما سلولی مولکولی مجید مهدوی+خلاصه لودیش رو میخونیم....
بازم اگه سوالی هست در خدمتم.

fari

New member
سلام به همه

[من نمی دونم باید واسه باکتری چی بخونم خیلی سردر گمم به نظرتون بهادر خوبه :21:

زیست مهدوی به همرا خلاصه لودیش ( لینک خرید آنلاین: خلاصه زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش 2008 - فروشگاه علوم پزشکی: کتاب | CD | ایبوک | مقاله | پایان نامه | استاندارد)

بیو برای کنکور انتشارات دیباج یا پاسالار انتشارات فنی تهران (لینک خرید آنلاین: برای کنکور بیوشیمی - فروشگاه علوم پزشکی: کتاب | CD | ایبوک | مقاله | پایان نامه | استاندارد)

باکتری برای کنکور دیباج (لینک خرید: برای کنکور باکتری و ویروس شناسی - فروشگاه علوم پزشکی: کتاب | CD | ایبوک | مقاله | پایان نامه | استاندارد)

زبان 504 با رضازاده....اگه اینارو بلدین برین لزگی. (لینک خرید آنلاین: زبان عمومی و تخصصی - فروشگاه علوم پزشکی: کتاب | CD | ایبوک | مقاله | پایان نامه | استاندارد)

بازم اگه سوالی داشتین...بگین.[/QUOTE]

svini

New member
سلام منم ایمنی ابوالعباس 2012 ترجمه گروه خلیلی دارم ( یه جاهاییش توضیحات اضافیم داده مترجم در مورد اصطلاحات نا آشنا ) کتاب خوبیه
سلولی فعلا مریم خالصی بعدم خلاصه لودیش
میکروب واکر به نظرم خوبه
بیوشیمی هارپر

biologiist

New member
سلام بچه ها من تازه عضو شدمچند تا سوال داشتم ممنونمیشم راهنماییم کنین
1. اولین سالم اینه که من ترم 5 زیست عمومی هستم برای خوندن ایمنولوژی زود نیست؟
2.اگه از الن بخوام بخونم پیشنهادتون چیه چه چیزایی رو باید بخونم
3.با این که من زمینه ای از ایمنلوژی ندارم میتونم تو این رشته موفق باشم؟
ممنون

sepidh gh

New member
سلام بچه ها من تازه عضو شدمچند تا سوال داشتم ممنونمیشم راهنماییم کنین
1. اولین سالم اینه که من ترم 5 زیست عمومی هستم برای خوندن ایمنولوژی زود نیست؟
2.اگه از الن بخوام بخونم پیشنهادتون چیه چه چیزایی رو باید بخونم
3.با این که من زمینه ای از ایمنلوژی ندارم میتونم تو این رشته موفق باشم؟
ممنون

به نظر من اگه از تابستون سال سوم ( ترم 6 ) شروع کنی واسه خوندن هم بد نیست ... ولی خب اگه می خوای زودتر شروع کنی بهتره هم زمان با ایمنی که توی دانشگاه می خونی حتمن خود کتاب ابوالعباس رو بخونی ... اگه این کار و بکنی ایمنیت خیلی قوی می شه .....بقیه درسا هم اگه رو رفرنس بخونی خوبه البته درسای دیگه فرارترن و زود یادت می ره... اما ایمنی اگه تکرار زیاد باشه به این زودیا یادت نمی ره .....

NAZANIN***

New member
منم پایه ایمنی نداشتم اما با ابوالعباس شروع کردم . به نظرم یه نگاه بهش بنداز اگه برات سخت بود با 4 استاد شروع کن

NAZANIN***

New member
4 استاد ساده تر و روان تره.. البته فقط برای شروع مناسبه. ابوالعباس رو هم حتما باید در کنارش بخونی

آخرین ویرایش:

biologiist

New member
اره میدونم فقط چون زمینه ای ندارم میخوام باهاش آشنا بشم بعد برم سراغ کنکور

biologiist

New member
ببخشید بچه ها یه سوال
اگه من بخوام از این ترم شروع به خوندن کنم چه درسایی رو پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه من این ترم سلولی دارم ترم پیشم بیوشیمی پاس کردم اما بیوشیمیم خیلی داغونه زیاد چیزی ازش سر در نمیارم لطفا راهنماییم کنین ممنون:riz304:

helena

New member
ببخشید بچه ها یه سوال
اگه من بخوام از این ترم شروع به خوندن کنم چه درسایی رو پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه من این ترم سلولی دارم ترم پیشم بیوشیمی پاس کردم اما بیوشیمیم خیلی داغونه زیاد چیزی ازش سر در نمیارم لطفا راهنماییم کنین ممنون:riz304:

من بیوشیمی جزوه دکتر خلیلی راخوندم ومتابولیسمها را از روی بیوشیمی برای کنکور پروین پاسالار ولی ضروریات بیوشیمی رضا محمدی خوبه
ایمنی حتما ابوالعباس رابخون با250صفحه اول پاکزاد
سلولی را از روی لودیش وخالصی-مولکولی زیست برای کنکور کامله
باکتری:عباس بهادر و باکتری برای کنکور.من چون بکتریمو2درصد زده بودم ترازم کشید پایین وق نشدم.من باکتری اصلا نخونده بودم شما اشتباه من رو تکرار نکن
من سم ازادمیخونم ولی ایمنی رشته ی اصلیم بود و با چند اختلاف پذیرفته نشدم.خیالت راحت باشه فک نکن چون سم شناسیم از درسهای ایمنی اطلاع دقیق ندارم.درست بهت گفتم

biologiist

New member
ممنون دوست عزیز ولی من چون تو این درسا غیر میکروب پایه ام قوی نیست میخوام برم سراغ کتابایی که از پایه باشه به نظرتون لودیش خیی سنگین نیست یا اینکه خالصی؟؟

بالا