..:: منابع مطالعاتی کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی ::..

biologiist

New member
ببخشید به نظرتون من بیوشیمی رو که پاس کردم دیگه دنبال نباشم واسه تقویتش فقط بیوشیمی برای کنکور رو بخونم؟
من ترم 5 زیست عمومیه

Leyenda

Well-known member
سلام...
میشه یکی راهنمایی کنه، کدوم ترجمه ابوالعباس بهتره؟
دکتر مسعود یا میراحمیان؟2012
ممنون

waria

New member
سلام...
میشه یکی راهنمایی کنه، کدوم ترجمه ابوالعباس بهتره؟
دکتر مسعود یا میراحمیان؟2012
ممنون
سلام
مگه ترجمه میر احمدیان 2012 اومده؟؟اگه اومده که کلا فکر کنم ترجمش از همه بهتره.کتاب دکترمسعودم عکساش خیلی خوبه...

Leyenda

Well-known member
سلام
مگه ترجمه میر احمدیان 2012 اومده؟؟اگه اومده که کلا فکر کنم ترجمش از همه بهتره.کتاب دکترمسعودم عکساش خیلی خوبه...

اوهوم اومده، یکی از دوستام دیروز گرفت.
اره کتاب دکتر مسعود رنگی و واضح بود ولی کتاب میراحمدیان، سیاه و سفید..
در کل موندم کدومو بگیرم!!

waria

New member
اوهوم اومده، یکی از دوستام دیروز گرفت.
اره کتاب دکتر مسعود رنگی و واضح بود ولی کتاب میراحمدیان، سیاه و سفید..
در کل موندم کدومو بگیرم!!
دوتا شو بگیر.عکسارو از رویکی ببین، متنو از رو اون یکی بخون:ph34r-smiley:

TUMS

Well-known member

ترجمه ای که زیرنظر احمد مسعود را من گرفتمش به جز چندتا فصلش بقییه اش خوبه
شکل هاش هم خیلی خوبه
از این کتاب به اون کتاب نرید
همونی را که دارید بخونید زیاد فرق نمیکنه

nastaran8

New member
سلام دوستان
من برای باکتری یه منبع میخوام همچنین سلولی مولکولی ممنون میشم راهنماییم کنید

NAZANIN***

New member
سلام نسترن جان، این منابع می تونن برات مفید باشن
باکتری برای کنکور انتشارات دیباج
سلولی و مولکولی: خلاصه لودیش و کتاب مجید مهدوی

سلام دوستان
یک کتاب خوب واسه باکتری میخوام به غیر بهادر ودیباج در حد 300 ص که بتونم از الان شروع کنم بخونم 40-50 بزنم!!

waria

New member
سلام دوستان
یک کتاب خوب واسه باکتری میخوام به غیر بهادر ودیباج در حد 300 ص که بتونم از الان شروع کنم بخونم 40-50 بزنم!!
سلام
به غیر از دیباج فکر نکنم کتاب دیگه ای باشه در حد 300 ص...
ولی کتاب اموزگار-پوران پژوهش هم هست...ولی خب حدودا 400 ص میشه...
اگه جزوه های دانشگاتو داری و کامله اونارو بخون...

emmy

Member
سلام دوستان خوب
یک سری کتاب هست به اسم درس آزمون که خیلی فشرده نکات راتوضیح داده وبعد تستهای ارشد ودکترا را گذاشته با پاسخ تشریحی که خود پاسخها هم پر از نکات هست ....من امتحان کردمش خدایی نکاتی که داره تقریبا کافیه....واسه وقت کم خوبه....تعداد صفحاتش زیاده ولی میتونین فقط نکات ارشدو از روش بخونین و نکات دکترا را بزارید کنار...

xavi

New member
سلام دوستان
میخواستم بدونم جزوه ه ی ایمنی دکتر عقیل که موسسه پایتخت میفروشه خوبه؟همونی هست که سر کلاس کنکورش درس میده؟یا؟

تو رو خدا کمک کنید

سلام به همه ی دوستان
من سال دیگه آزمون ارشد دارم. همینجا برای همه ی شما دوستای گلم آرزوی موفقیت می کنم.
خواستم بدونم :
1. چقدر از شرکت کننده ها غیر علوم آزمایشگاهی هستند و آیا این درسته که علوم آزمایشگاهی ها شانس بیشتری دارند ؟
2. با توجه به شرایطی که دارم ، من فقط می خوام اهواز در بیام . برای اهواز چقدر باید بخونم ؟
3. فکر می کنم بیوشیمی همش ساختار هست و لذا برای خوندش علاقه ای ندارم . به نظر شما چه کتابی رو بخونم ؟
4. خواستم بدونم بیشتر روی کدوم درس ها سرمایه گذاری کنم و کدوم درس ها رو بیشتر بخونم ؟ :riz304:
ممنون میشم تا جایی که بتونید راهنماییم کنید . خیلی ممنون . منتظر راهنمایی های قشنگتون هستم

arshade90

New member
سلام به همه ی دوستان
من سال دیگه آزمون ارشد دارم. همینجا برای همه ی شما دوستای گلم آرزوی موفقیت می کنم.
خواستم بدونم :
1. چقدر از شرکت کننده ها غیر علوم آزمایشگاهی هستند و آیا این درسته که علوم آزمایشگاهی ها شانس بیشتری دارند ؟
2. با توجه به شرایطی که دارم ، من فقط می خوام اهواز در بیام . برای اهواز چقدر باید بخونم ؟
3. فکر می کنم بیوشیمی همش ساختار هست و لذا برای خوندش علاقه ای ندارم . به نظر شما چه کتابی رو بخونم ؟
4. خواستم بدونم بیشتر روی کدوم درس ها سرمایه گذاری کنم و کدوم درس ها رو بیشتر بخونم ؟ :riz304:
ممنون میشم تا جایی که بتونید راهنماییم کنید . خیلی ممنون . منتظر راهنمایی های قشنگتون هستم

سلام.
1) ؟ - بله
2)هر سال درصدا فرق میکنه.
3)پاسالار - شکوهی
4)ایمنی - زبان
موفق باشین

ببخشید یه سوال دیگه :
با توجه به اینکه معافیت تحصیلی مدتش بیشتر شده، میتونم آزمون ارشد اولم رو ندم و سال بعد شرکت کنم ؟ اگه کسی میدونه جواب بده ! . ممنون

saharrr

New member
سلام دوستان
اول از همه به همه ی شمایی که عاشقانه در راه ایمونولوژی قدم برمیدارید خدا قوت عرض میکنم.اینجا میشه درد دل کرد و راهنمایی خواست؟!
خوب من فکر میکنم بشه!
من نیاز به چندتا جواب دارم:33:
اول اینکه ما علوم ازهابرای کارشناسی ارشد میتونیم سال 4 ام کنکور ندیم و بگذاریم سال بعدش کنکور بدیم یا اینکه نه باید بریم طرح؟؟؟
و اینکه برای کنکور ایمونو کتاب بهتر است یا جزوه؟؟؟
بچها من باید حتما تهران قبول بشم به نظرتون با توجه به این که الان ترم6 هستم باید چی کار بکنم که حتما موفق بشم؟
لطفااااااا جوابم رو بدید.ممنونم.

avenger.1992

New member
سلام سحر فکر کنم اگه امتحان ندی باید بری طرح-چون این برادوستم اتفاق افتاد-حالا دوستان دیگه اگه قانون جدیدی هس بگن..فقط یه قانون جدید اومده که اگه یه سال از شرکت کردن در آزمون بگذره سال بعد میتونی شرکت کنی
اما جزوه یا کتاب:من کتاب که رفرنس باشه رو ترجیح میدم..جزوه فقط برای جاهایی که از کتاب متوجه نمی شی خوبه
یا علی

آخرین ویرایش:
بالا