خود استراخان هم کتابشو کامل نخونده اونوقت شما اونو رفرنس ژنتیک برای رشته ایمنی معرفی میکنی.....بابا خیلی کارت درسته...همه رو زدی..
خدمت سروران عزیز و پویندگان ایمنی: برای قبولی در رشته دکترای ایمنولوژی (پیشنهاد من دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت گروه پاتوبیولوژی بخش ایمونولوژی...دکتر شکری یا دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده پزشکی گروه ایمونولوژی ..دکتر قادری ) باید درس ایمنی بالای 85 درصد ، بیوشیمی بالای 55 درصد ، ژنتیک بالای 65 درصد کسب کنید.
و اما منابع:
ایمونولوژی: کتاب جاودانه ابوالعباس (تسلط کامل تاکید میکنم کامل...درک مفهومی)-ایمونوبیولوژی جان وی (خیلی کتاب خوبیه و تاکید میکنم بعد از عباس مطالعه بشه...مخصوصاً جداول و شکلها)- کتاب سرولوژی دکتر پاکزاد (برای اینکه در رقابت با 10 نفر اول کم نیارین)- کتاب دکتر وجگانی (فقط چون طراح سوال هست و دیگر هیچ)- مباحث ویژه (مثلاً بگردین ببینین دکتر شکری و دکتر قادری و مثلاً دکتر حاجتی فیلد تحقیقاتشون چیه؟ شاید بیش از 5 تا سوال از همین مباحث طرح بشه)
بیوشیمی: تقریباً تمام کتابا مناسبن چون جوری سوال میدن که بیشتر از 70 نشه زد(استثناء همیشه هست) ولی کتاب محمدی دو جلدی اگر چه زیاده ولی خوبه.
ژنتیک: با تجه به اینکه از امثال مباحث پزشکی جای مولکولی رو در امتحان دکترای ایمنی گرفته پس چاره ای جز امری نیست.
موفق باشین
سلام دوست عزیزsalam bacheha
azmun doktoraye imono emsal hamash teknik bud.kasi ketabi dar in mored mitune moarefi kone?
سلام دوستای عزیز
من ارشد فیزیولوژی جانوری دارم،قصد دارم ایمونو شرکت کنم واسه دکترا و تقریبا بیس ایمونو ندارم
کسی تا حالا از جزوات ایمونو گروه آموزشی دکتر نوری استفاده کرده؟؟ آخه کتابایی که دوستان معرفی کردن خیلی حجمشون زیاده و فکر نمی کنم بتونم توی این فرصت بخونمشون! لطفا راهنماییم کنید دوستان، اگه کسی جایی دیگه میشناسه که های مناسبتری داره لطفا معرفی کنه ، خیلی ذهنم آشفته است لطفا کمکم کنید!!
سلام دوست عزیزلطفا اگه کسی اطلاع دقیقی از سر فصلهای درس ایمونو، بیوشیمی و ژنتیک برای آزمون دکترای ایمونولوژی پزشکی داره لطفا در اختیار بقیه بذاره ممنونم
سلام. آره همون ابوالعباسه.سلام ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه منظورتون ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباسه؟ [SIZ:smiliess (4):E=4] یا عنوان سلولی مولکولی رو نداره؟[/SIZE]
بله، ایمونولوژی سلولی ملوکولی ابوالعباس، ترجمه دکتر کیهانی.سلام ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه منظورتون ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباسه؟ [SIZ:smiliess (4):E=4] یا عنوان سلولی مولکولی رو نداره؟[/SIZE]
سلامبا سلام
من کتاب ایمونولوژی ابوالعباس رو تهیه کردم ولی ترجمه دکتر عبدالرحیم رضایی و همکاران هست، ویراش 2012،مشکلی نیست همین رو بخونم؟یاباید ترجمه دکتر کیهانی باشه حتما؟ در کنار این کتاب چه کتابی مطالعه کنم بهتره؟
من دارم برای کنکور دکترای سال 95 برنامه ریزی میکنم و قصد دارم حتما دانشگاه اصفهان قبول شم ولی هیج رزومه ای درزمینه ایمونو ندارم، این چقدر میتونه تاثیر منفی تو قبولیم داشته باشه؟ ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید
سلامba salam b modire mohtaram ehsanchandnokte khater neshan beshamk 2015 abbass khylintaghirate mohemi dare va etelaat daghigh b daneshjoyandade shavadaz jomle taghirat ezafe shodan 1 fasl jadid dar takamolva tamayoz cd8 va ezafe shodan lamphocit haye imeni zati va ................................