sara77
New member
هه کلا تو کف تشخیصاتم خو همه با هم فرق دارن پ اگه اینطوریه چه فرقی داره واسه کی نظر بذاری جیگرررررررررررببخشید با آوا اشتباه گرفتم.عیب نداره اون هم دختره تو هم دختری دیگه!!
هه کلا تو کف تشخیصاتم خو همه با هم فرق دارن پ اگه اینطوریه چه فرقی داره واسه کی نظر بذاری جیگرررررررررررببخشید با آوا اشتباه گرفتم.عیب نداره اون هم دختره تو هم دختری دیگه!!
تو چه نسبتی با تارا داری؟اونم زیادی فضولی میکردا سارا جون(ببخشید تارا جون):tonguesmiley:هه کلا تو کف تشخیصاتم خو همه با هم فرق دارن پ اگه اینطوریه چه فرقی داره واسه کی نظر بذاری جیگررررررررررر
برا من هیچ جا گزینه ی استارت نداره.چیکار کنم؟
وااای نگو خواهر، بی خانمانم!!
بچه هام منو ول کردن به امان خدا :14:
دوستی تو این سن واقعا ضروریه!!!! :riz277:
شما آدرس بدی سه سوته میام :a2d3:
37 سال . خوبه؟ خودم 24 م
برای منم shart کار نمیکنه بدبختانه
اینو نگی چی بگی جانم:25r30wi::motat:من اعتراض دارم...29:sad:...عیب نداره.آدم دلش باید جوون باشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
مخلصیم.آره.خوب بود.این تاپیک واسه همیشه ماندگارخواهد بود !!!:ad54ad:بابا این یه ترفنده که خانوم ها سن هاشون رو لو بدن . مگزین داداش خوب موفق شدی . آفرین :bunnyearsmiley:
باوشه بخند بابابزرگ جان.در تست های بعدی میبینمتون.:motat:اینو نگی چی بگی جانم:25r30wi::motat:
وای... مغزم 33 سالشه...
نگرانش شدم ..داره وارد دوره میانسالی میشه ..
خودم تازه اول جوانیمه
نکنه چند سال دیگه باهم تفاهم نداشته باشیم..چیکار کنم اون موقع وای ؟
:smiliess (6)::smiliess (7)::sad:واي بچه ها من نااميد شدم
عزیزم فعلا که امار نشون میده کی پیرتره:4d564ad6:من تست های بعدی و بدم 14 15 میشه شما بعدی و بدی تازه شاید به بار اول من برسی:a2d3:باوشه بخند بابابزرگ جان.در تست های بعدی میبینمتون.:motat:
برا من هیچ جا گزینه ی استارت نداره.چیکار کنم؟
پدر جان منظورم دفعه هایه بعدیه این تست نبود که...تست هوشای دیگه رو میگم:motat:عزیزم فعلا که امار نشون میده کی پیرتره:4d564ad6:من تست های بعدی و بدم 14 15 میشه شما بعدی و بدی تازه شاید به بار اول من برسی:a2d3:
اها از او ن لحاظ که اصلا مشکلی ندارم جانم.عمرا یعنی بالاتر از من بشی.:smilies:پدر جان منظورم دفعه هایه بعدیه این تست نبود که...تست هوشای دیگه رو میگم:motat:
پدر جان منظورم دفعه هایه بعدیه این تست نبود که...تست هوشای دیگه رو میگم:motat:
خواهیم دید جانم.خواهیم دید...:motat:اها از او ن لحاظ که اصلا مشکلی ندارم جانم.عمرا یعنی بالاتر از من بشی.:smilies: