reza.n
New member
بسته به عدد هایی که نشون میده و پخش بودنش و ...خودش یه سری معیارها داره یه سنی میگه واسه همینه که با تعداد اشتباه مساوی ممکنه سن مختلف نشون بده:dadad4:من 2 بار زدم دفع اول با 4 غلط شد28/دفعه دوم با 4 غلط شد37.چه جوریاست؟
بسته به عدد هایی که نشون میده و پخش بودنش و ...خودش یه سری معیارها داره یه سنی میگه واسه همینه که با تعداد اشتباه مساوی ممکنه سن مختلف نشون بده:dadad4:من 2 بار زدم دفع اول با 4 غلط شد28/دفعه دوم با 4 غلط شد37.چه جوریاست؟
آورین...حداقل شما خانواده رو رو سفید کن.....منو همین روزا میبرن سالمندان....خوشم میاد رکورد دست خودمه تا الان:thanks::65d6a5d6s:البته با یه بار انجام دادنا.7977cujr38iyymsu8:
نه ابجی شما ناهار نخورده بودی گرسنه بودی واسه همین اینجوری شد.:28:آورین...حداقل شما خانواده رو رو سفید کن.....منو همین روزا میبرن سالمندان....![]()
از آخر رکورد دارم....
عزیزم بار اول مهمه.وگرنه که با چند بار انجام دادن مسلما رکورد بهتر میشه جانم.:dadad4:من فعلا هم گشنمه،هم دستام یخ زده از بس سرده.وایسین برم خونه،رکورد همتونو میشکنم:a2d3:
من که نگفتم چند بار انجامش میدم که...با همون بار اول منظورمه.:rose:عزیزم بار اول مهمه.وگرنه که با چند بار انجام دادن مسلما رکورد بهتر میشه جانم.:dadad4:
خانمها و آقایون محترم:هرکدوم یه بار استفاده کنید تا خراب نشه!ژاپنیها ازمون شکایت میکننا!:New (6):من فعلا هم گشنمه،هم دستام یخ زده از بس سرده.وایسین برم خونه،رکورد همتونو میشکنم:a2d3:
چرا میزنین خب؟؟من که نگفتم چند بار انجام میدم که:dadad4:خانمها و آقایون محترم:هرکدوم یه بار استفاده کنید تا خراب نشه!ژاپنیها ازمون شکایت میکننا!:New (6):
ما جنس چینی نمیفروشیم فروزان جون!ژاپنی اصله.خودشون امتحان کردن دقیق سنشون رو گفته:rose:مرسی خیلی جالب بود.واسه من شد 30.:14:
فک کنم واسه خوده چینیا تو محدوده 0 تا 5سال باشه
وای لیلا جون تو دیگه مامان بزرگ شدی عزیزم!!!1:rolleyessmileyanim:
حالا ناراحت نشو لیلاجون.بیا با پدربزرگ دوستم ازدواج کن.انشالله خوشبخت بشین.چرا خودکشی دیگه!!:smiliess (8):وااااااااااااااای حلالم کنین من دیگه رفتنیم خیلی دپرس شدم اگه خودکشی کردم تقصیر تو بچه ها هم شاهدن