معرفی انسان های موفق معاصر

am-ml

New member
توی دانشگاه ما استادی هست که شبانه روز کار میکنه ساعتی فقط سه ساعت میخوابه و کل زندگیشو وقف علم و تربیت دانشجوهاش کرده ...
نمونه یک انسان کامله حدود 45 ساله است و دکتری اپیدمیولوژی داره ...اون میگه وضعیت جامعه و مردم ما خیلی خرابه ما خیلی از کشورهای دیگه عقبتریم پس باید برای بالاتر رفتنمون خیلی بیشتر از افرادی که در کشورهای دیگه هستن تلاش کنیم...تنها استادیه که همیشه برای دانشجوهاش وقت داره و با تمام وجودش کار میکنه... منم همیشه با دیدن اون همه شور و انرژی که در وجود این آدم هست خیلی انرژی می گیرم و برام یه الگوی واقعیه اما واقعا نمی دونم چطور همیشه انرژی داره، نمی دونم این همه شور و علاقه رو از کجا میاره که از صبح تا شب که ما تو دانشگاه می بینیمش تموم نمیشه...انگار به یه منبعی وصله که هرچی ازش خرج میکنه تمومی نداره نمیدونم چطوری میشه شبیه این آدم بود:33:
چرا ازشون نمي پرسي؟ منم يه نفر رو ميشناسم که اينطوريه ولي اونقد نزديک نيستم که ازش بپرسم ،خيلي دوست دارم از زبون خودش برامون بنويسي.
ممنونم دوست عزيز

am-ml

New member
بچه هایی یکی از راه هایی که وقتی دیگه حسابی رفتی توو خودت و میخواد اشکات دراد اینه که از جات بلند شی یا tv روشن کنی یا با هر وسیله ای که میشه یک آهنگ خیلی شاد بذاری و ولوم رو بزاری 100 بعد مثه خل ها جیغ بکشی بپری بالا پایین
من که ار این روش استفاده میکنم جواب میده.
احيانا معترضي نداري!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(50):

demyan

New member
بچه هایی یکی از راه هایی که وقتی دیگه حسابی رفتی توو خودت و میخواد اشکات دراد اینه که از جات بلند شی یا tv روشن کنی یا با هر وسیله ای که میشه یک آهنگ خیلی شاد بذاری و ولوم رو بزاری 100 بعد مثه خل ها جیغ بکشی بپری بالا پایین
من که ار این روش استفاده میکنم جواب میده.

شیما جون این کارت باعث میشه که انرژی های منفی ات تخلیه بشه آره منم سابقه این کارارو البته قبلنها قبول دارم خیلی جواب میده ولی باید یه جورایی امکاناتش فراهم باشه که به قول am-ml موجب اعتراض کسی نشه
پس تخلیه انرژی منفی یه راه دیگه است برای فرار از منفی ها

demyan

New member
چرا ازشون نمي پرسي؟ منم يه نفر رو ميشناسم که اينطوريه ولي اونقد نزديک نيستم که ازش بپرسم ،خيلي دوست دارم از زبون خودش برامون بنويسي.
ممنونم دوست عزيز

بارها سرکلاس باهم صحبت کردیم میگه هرکسی باید بدونه که برای کاری به این دنیا اومده حالا اگه آدم بتونه اون کاری رو که باید انجام بده پیدا کنه اونوقت کل زندگیش رو صرف اون کار میکنه اونم با عشق
بارها پیش اومده که میگه اگه کار نکنیم و تلاش نکنیم پس چه فرقی بین ما و موجودات دیگه است میگه اشرف مخلوقات بودن به هر موجودی که داده نشده تا اون رو به اوج برسونه که اگه به اوجش نرسونیم کم کاری کردیم...
خود من فکر می‌کنم پشت این آدم یه ایمان قوی هست یه تکیه گاه محکم ...

demyan

New member
آهان ... ایمان
چرا تا الان به ذهنم نرسیده بود
ایمان بچه ها یکی از اصلی ترین چیزهایی است که آدم رو شاد نگه میداره و کمتر شکننده و البته محکم و موفق

aram ft

New member
خود من عاشق دیدن بازی بچه‌هام هروقت دلم بگیره و غمگین باشم فقط کافیه ساعتی بازی کردن بچه‌ها رو ببینم یا خودم باهاشون بازی کنم...ساده خوشحال بودن مثل بچه ها ...
پس :thumbsupsmileyanim:حفظ کودک درون میتونه یکی دیگه از راه های شاد و درنتیجه موفق بودن باشه

آره واقعا. کاملا درسته. اصلا می گن سعی کنید همیشه مدتی رو با آدم های زیر 6 سال یا بالای 60 سال بگذرونید. پدربزرگا و مادر بزرگا ... من هم هر وقت یه چند ساعت با خواهر زاده ی کوچولیم که 2 سالشه تنها می مونم خیلی از نظر روحی ارضا میشم. خیلی دوسش دارم...

demyan

New member
داشتم تمام پیامهایی که از ظهر تا حالا گذاشتید رو بررسی می‌کردم به ذهنم رسید یه جمع بندی کلی از تمام آنچه که ما رو مثبت نگه میداره داشته باشم. لیستش اینطوری شد:
1- انگیزه و علاقه
2- فکر کردن به آینده
3- امید به تغییرشرایط
4- توجه بیشتر به زیبایی ها و نعمتهای اطرافمون
5- عدم فکر کردن به مسائل منفی
6-توجه به تمام معجزات اطرافمون(معجزه بودن خودمون)
7- ساده شاد بودن و سخت ناراحت شدن
8-تخلیه انرژی منفی به طریقی
9- حفظ کودک درون
10- ایمان
اوه ...خب بزار ببینم :smiliess (11):

demyan

New member
خودمونیم ها عجب لیست پرمغزی شد :thanks:
فکر کنم اگه موضوعات خوبی به نظرمون برسه بتونیم به صورت گروهی مطلبای خیلی خوبی بنویسیم و بعدش هم چاپش کنیم هم خودمون استفاده کنیم و هم دیگران :4d564ad6:

demyan

New member
جدا از تمام این حرفا نمی دونید از بودنتون توی این تاپیک چقدر لذت بردم و امید گرفتم و حرفهای زیادی یاد گرفتم
از همتون واقعا ممنونم
:riz304:

demyan

New member
لطفا اگه نمونه آدمهای موفق رو در زندگیتون می شناسید ازشون در اینجا حرف بزنید خیلی خوبه که اینجا پر بشه از آدمهایی که با تمام وجودشون دارن زندگی می کنن:smiliess (8):

mikhak s

New member
آدم بايد از زنده بودنش از اينكه سالمه و رو پاهاش واي مي اييسته خوشحال باشه. ماه رمضون امسال برنامه ماه عسل يه پسري رو دعوت كرده بودن كه كاملا فلج بود حتي نميتونست سرشو نگه داره،:sad: اين پسر آرزوش داشتن يه ويلچر بود كه بتونه باهاش هرجايي ميخواد بره از طبيعتي كه خدا در اختيارش گذاشته لذت ببره،‌مشكلش همين بود ، با تمام نقصاش خوشحال بود و وقتي يه خير قبول كردو يه ويلچر براش خريد خوشحاليش صد برابر شد. ماها چرا با وجود سلامتي كه داريم نبايد خوشحال باشيم؟

بالا