معتاد به علوم پزشکی دات کام!!!

waria

New member
یادمه قبلنا قول داده بودم به ازای هر یه ساعت که اینجام سه ساعت درس بخونم...مرسی اراده که همونم نتونستم:13:

mikhak s

New member
یادمه قبلنا قول داده بودم به ازای هر یه ساعت که اینجام سه ساعت درس بخونم...مرسی اراده که همونم نتونستم:13:

واريا منم امروز از خودم قول گرفتم كمتر بيام اينجا ولي نشد:14: لامصب چه جاذبه اي هم داره هنوز نرفتم دوباره برميگردم:13:

waria

New member
واريا منم امروز از خودم قول گرفتم كمتر بيام اينجا ولي نشد:14: لامصب چه جاذبه اي هم داره هنوز نرفتم دوباره برميگردم:13:
ای خواهر...میخوایم بشینیم خونه غصه بخوریم،خب حداقل میایم اینجا یه کم دلمون وا میشه:riz277:....
(چه روییم دارم به خدا...انگار نه انگار کلی درس دارم
:(50):)

mikhak s

New member
ای خواهر...میخوایم بشینیم خونه غصه بخوریم،خب حداقل میایم اینجا یه کم دلمون وا میشه::....
(چه روییم دارم به خدا...انگار نه انگار کلی درس دارم
:(50):)

خوب همين ديگه وقتي يادم مي افته درس دارم عذاب وجدان مياد سراغم:sadsmiley: :dadad4:البته فقط مياد ها، كار خاصي نميكنه:25r30wi:

waria

New member
من هم کاملا یادمه واریا!!!
چرا وقتی من یه قولی میدم همه یادشونه....ولی برعکسش اتفاق نمیفته؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آقا ما در راستای ترک اعتیاد میریم ساعت 3 بعد از ظهر میایم...خوبه؟:smiliess (10): :smilies-azardl (181

estel

Member
بشه ها من تاژه از مرکژ ترک اعتیاد اومدم
الان پاک پاکم دیژه به من نژین معتاد ها
ماااااااااااااماااااااااااااااااان بده اون مودم لامصبو

hoorsa

New member
منم در معرض خطرم
این روزا دوز بازدیدم رفته بالا
چیزی برای پیشگیری این اعتیاد تو دست و بالتون هس ؟

estel

Member
داداش من که گفتم باید بری مرکژ اونم از نوع ترک اعتیاد

**^^**

New member
نه دیگه میدونم شما پاکین میگم این چند روز دنیا ارزشش رو نداره سخت بگبربن برگردین به همون روال عادی

estel

Member
من که میگم نمیدن این مودم لامصبو بدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننن مودمو

mikhak s

New member
منم در معرض خطرم
این روزا دوز بازدیدم رفته بالا
چیزی برای پیشگیری این اعتیاد تو دست و بالتون هس ؟

معتاداي اين جا رو ببين، همين برات كافي نيست؟:25r30wi: الان بايد بترسي ببين چقدر اوضاع خرابه:sad: برو جانم برو اينجا واگير داره برو تابهت سرايت نكرده:dadad4:

نگاه

New member
خیلی سخته ترک کردن!!

هر چی میگم بابا برو درست رو بخون! باز یه بهونه پیدا میکنم میام اینجا!!
3497.gif

parnian24

New member
از امروز 23/6/91 ساعت 16:30 یک هفته ترک میکنم.بدون هیچ دلیلی صرفا جهت مازوخیسم:motat::dadad4:

parnian24

New member
پپهههههههههههه.....دوباره اومدم.مدت ترکم تموم شد.چه شکنجه ای بود!:p

بالا