مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بانو

New member
مرسی باسیلوس .من دیگه امتحان وزارت علوم نمیدم فقط برا بهداشت میخونم.......امیدوارم ههمون سال دیگه قبولشیم.

خیلی خوشحالم که با شماها شروع میکنم انرژیم بیشتر شده.شروع کردم اما کند پیش میرم:sadsmiley:

بانو

New member
دوستان شما زبان رو چی و چطوری میخونید؟من میخوام اول 504 بعد لزگی بخونم نظرتون؟ میخوام ویروس ایمنی باکتری انگل رو جاوتز و کتابای کوچک برای کنکورشونو بخونم کافیه؟ کسی کتابای iqb گرفته؟خیلی تعریفشونو میکنن ....تست برا همراه خوندنم میخوام همینا خوبن؟

بانو

New member
آقای mojtabak62 ممنون میشم بگین این منابعی من گفتم کافیه برا خوندن؟ چطور زبان بخونم؟

بانو

New member
باسیلوس تو که زود به زود میومدی :sad:

یکی جواب منو بده منابعی میخونم بدرد میخوره....:sad:

swan20

New member
به نظرمن برو ببین بچه هایی که امسال قبول شدن چی خوندن،یه سربه تاپیک قبولی های ارشد بزن

bacillus.bs

New member
رفرنس اصلیو باید بخونید و در کنارش جزوه ها و کتاب های معتبر و جدید

بانو

New member
سلام......................... دوستاي ارشدي من ي پشتيبان ميخوام كسي هست؟ يا ي كسي كه باهاش درس بخونم اينجا خيلي سوتو كوره جو درس خوندنو ازم گرفت...

az_sa_ja

New member
sallam khedmate dostane mohtaram
man modati bod ke sar enemizadam
akhe bacheha inja aslan faaliat nadaran
az tarafi ham man ye meghdar dars khundan ro shol gereftam
vali az emroz jeditar mikhonam
say mikonam har 3 ya 4 roz ye bar biam

bahramian0935

New member
l

سلام بچه هاي ارشد خون.من تاز بااين سايت اشنا شدم.چهار ماه است واسه ميكروب ميخونم/لطفا من را هم توجمع خودتون بياري:rolleyessmileyanim:د

swan20

New member
سلام بچه هاي ارشد خون.من تاز بااين سايت اشنا شدم.چهار ماه است واسه ميكروب ميخونم/لطفا من را هم توجمع خودتون بياري:rolleyessmileyanim:د
مگه میشه ما شمارو توجمع خودمون نیاریم!!!!راحت باش!!!اینجا کلا کسی فعالیتی نداره میتونی هروقت خواستی بیای هروقت خواستی بری:motat:
کلا یه وضعیه اینجا:smiliess (8):

swan20

New member
راستی من گرم منفیارو شروع کردم!!!اگه کسی قبلا این مبحثارو مطالعه کرده بگه فقط من چیزایی که خوندمو زود زود فراموش میکنم یا شماهم همینطورید؟؟؟
یه سوال دیگه به نظرتون اگه بخوام بین دوتا درس بیوشیمی و ایمونو روی یکیش انرژی بیشتری بذارم کدومش بهترجواب میده اخه ضریب هردوشون یکیه!!!

بانو

New member
به به میکی های درس خون ما نبودیم طلسم اینجا شکسته شد... :smiliess (3):
عزیزم swan اول ی دور اول مفهومی بخونش دور دوم حفظشون کن دور اول نکاتشو بنویس با جدول نکات اصلی جموجور کن خیلی جواب میده. :riz277:
من برا بیوشیمی قبلا خیلی وقت گذاشتم ولی بازم کم بود بیوشیمی شیرینه ولی کار داره وایمنی اصلا باهاش آشنایی ندارم که نظر بدم.

swan20

New member
به نظر خودم ایمونو یه ذره البته فقط یه ذره اسونتره!!!فعلا که دارم لاک پشت وار هم بیوهم ایمونو رو میخونم

@... zahra

New member
میشه منم با شماها شروع کنم...وقتی نمیرسونم منظم بخونم ناامید میشم...ولی میخام امسال حتما قبول شم.

@... zahra

New member
:13میشه با هم برنامه بزاریم باهم بخونیم؟اگه از درسا جا بمونیمم بدونیم چقد عقب موندیم.:13:

آخرین ویرایش:

swan20

New member
:13میشه با هم برنامه بزاریم باهم بخونیم؟اگه از درسا جا بمونیمم بدونیم چقد عقب موندیم.:13:[/QUOT
ما اینکارو یه بار ازمایشی انجام دادیم ولی خوب جواب نداد!!!شاید بخاطر اینکه حجم مبحثایی که واسه هر هفته میگفتیم زیاد بود یا شایدم بخاطراینکه مبحثارو با ترتیب درستی واسه مطالعه قرار نمیدادیم!!!ولی بازم اگه همچین برنامه ای بزارین من که استقبال میکنم:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا