مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

az_sa_ja

New member
سلام خدمت دوستان دست همه تون درد نکنه
افرین به همه شما
لطفا منظم و مرتب بیاید گزیارش بدین
من 30 صفحه ایمونو و 10 صفحه باکتری خوندم یعنی قسمت یرسینیا رو کامل خوندم

az_sa_ja

New member
با عرض پوزش از تمام دوستان خواهشمندم که با توجه به تاپیک در این قسمت نظر بدن لطفا موضوعات متفرقه رو اینجا ننویسید در این قسمت صرفا گزارش بدین

sefidrooze

New member
سلام.من میکروب عقبم.من تازه کلیات رو تموم کردم.ایمنی چون قبلا خوندم. تازه 3 فصل اول هستم.بقیه رو به یه جاهایی برسونم میگم بعدا

sokot

New member
مرسی باسیلوس جان.یعنی نخونده با تست نکته های مهم رو یاد میگیرم؟

sokot

New member
منم آدنو ویروس ها و پارو ویروس ها و یه ذره از هرپس ها رو خوندم.

az_sa_ja

New member
همیشه یادتون باشه هیچ چیز خطر ناکتر از این نیست که بیاین نخونده تست بزنید البته برای یادگیری
وقتی چیزی بلد نیستسن تست زدن فقط برای اینکه کنجکاوب شما رو روی درس افزایش بده خوبه

sokot

New member
همیشه یادتون باشه هیچ چیز خطر ناکتر از این نیست که بیاین نخونده تست بزنید البته برای یادگیری
وقتی چیزی بلد نیستسن تست زدن فقط برای اینکه کنجکاوب شما رو روی درس افزایش بده خوبه

ممنون.میخونم اما یادم نمیمونه که تستاشو بزنم.اما به هر حال ممنون از راهنماییت دوست عزیز

sokot

New member
امروز بعد از ظهر و فردا جمعه که وقت دارم باید یکماز عقب افتادگیمو جبران کنم:a2d3:

az_sa_ja

New member
خواهش میکنم کاری نکردم
اگه می خایید تاثیر درسهای متفرقه رو افزایش بدید مباحث و موضوعات اونها رو به صورت مقایسه ای بخونید
ممنون.میخونم اما یادم نمیمونه که تستاشو بزنم.اما به هر حال ممنون از راهنماییت دوست عزیز

az_sa_ja

New member
مثلا درس ایمونو شما می تونید قسمت لمفوسیت ها رو به صورت مقایسه بخونید درس ای دیگه هم همینطور

bacillus.bs

New member
سکوت جان اول یک دور روزنامه وار بخون اگر تا حالا اصلا نخوندی/بعد دوره بعدی هر انگلب را که می خونی تست مبوط به اونو بزن

bacillus.bs

New member
مقایسه ای یعنی جدول بندی هم خودتون می تونید این کارو بکنید و هم کتاب هایی هست که جدول زیاد داشته باشه

بانو

New member
Ko gozarshtoooooooooooooon ?
Emroz man :
dory estafilokok.10 safy nafasgire imni.yekam orzhans bodam sarmakhordam......alanam ta 12 kalamat zaban

az_sa_ja

New member
سلام و عرض خسته نباشيد
من 30 صفحه باكتري خوندم 14 صفحه ايمونولوزي خوندم همرام با فيش برداري از ايمونو

bacillus.bs

New member
خواهشا فارسی تایپ کنید
از سا جا خیلی خوب پیش داری میری:smiliess (3):

بانو

New member
Salam emr0z man bioshimi shoro kardam 1 fasl khondam ama dor avalame .zabanam kalame
Khondam.man ba goshi vasl misham goshim far30 nadare pas bebakhshid.....

bacillus.bs

New member
منم امروز صبح تا حالا که ساعت نزذیک 8 هست 18 اذر 1 فصل مایکوباکتریم ها را خوندم /الانم دارم تست اشرشیا کلای را میزنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا