مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

az_sa_ja

New member
سلام من دیروز 30 صفحه از باکتری خوندم که شد قسمت شیگلا و سالونلا و انتروباکتر و سراشیا

az_sa_ja

New member
بچه ها لطفا بیاین گزارش بدین فقط لطفا نییاین گلایه کنین که ما نتونستیم چیزی بخونیم البته قصد جسارت به کسیو ندارم
لطفا بیاین یه تعامل درسی ایجاد کنیم تا هم رقابت ایجاد بشه و هم امید به درس خوندن افزایش پیدا کنه بییاین گزارش بدین لطفا

sefidrooze

New member
بچه ها لطفا بگین واسه باکتری چه کتابی میخونین و ترجمه کیه؟؟؟من خودم جاوتز ترجمه قاضی سعیدی مورای ترجمه جلال مردانه دارم.........

az_sa_ja

New member
سلام اصلا ترجمه مهم نیست مهم اینه که خونده بشه من که از روی جزوه دانشگاه خودمون میخونم
بچه ها لطفا بگین واسه باکتری چه کتابی میخونین و ترجمه کیه؟؟؟من خودم جاوتز ترجمه قاضی سعیدی مورای ترجمه جلال مردانه دارم.........

بانو

New member
چرا به حرف بچه ها گیر میدین؟ اینجا برای حرف زدنه چه کاهلی باشه چه خوندنامون؟
باسیلوس میخوای چه خبر باشه؟وقتی اینقد تند حرف میزنید همه فراری میشن.
پس بچه هارو فراری ندین لطفا.

من میخواستم باکتری جمیله نوروزی بخونم اما پیش کسی ترجمه بهادر دیدم ازس خوشم اومد میخونمش البته همشون یکین نوروزی ساده تر گفته بر کسی که با جاوتز راحت نیست . برا من فرق نمیکنه چون هرکاری کنیم جاوتز کمه وکاستی داره کاملا متوجه شدم. بین کتابای زینسر والکر و مورای کد.مش کاملتره کسی خوندشونه؟
من دیگه از شنبه آزادم که درست حسابی بخونم

bacillus.bs

New member
چرا به حرف بچه ها گیر میدین؟ اینجا برای حرف زدنه چه کاهلی باشه چه خوندنامون؟
باسیلوس میخوای چه خبر باشه؟وقتی اینقد تند حرف میزنید همه فراری میشن.
پس بچه هارو فراری ندین لطفا.

من میخواستم باکتری جمیله نوروزی بخونم اما پیش کسی ترجمه بهادر دیدم ازس خوشم اومد میخونمش البته همشون یکین نوروزی ساده تر گفته بر کسی که با جاوتز راحت نیست . برا من فرق نمیکنه چون هرکاری کنیم جاوتز کمه وکاستی داره کاملا متوجه شدم. بین کتابای زینسر والکر و مورای کد.مش کاملتره کسی خوندشونه؟
من دیگه از شنبه آزادم که درست حسابی بخونم
منظورتون چی بود دقیقا؟:smiliess (11):من بچه ها را فراری میدم؟:smiliess (7):اینجا جای گزارش تنبلی نیستتتتتتتتتتتتتتتتت/چون باعث میشه بقیه سست بشند/اسم تاپیکم مطالعه ی گروهیه:28: نه تنبلیه گروهی:65d6a5d6s:

sokot

New member
بچه ها جوووون من انگل رو با چه روشی بخونم که یادم نره؟

az_sa_ja

New member
سلام دوستان
اطفا با هم نکنید
باسیلوس جان درست میگن اینجا محل گزارش دادنه اینه که ما درس خوندیم تا باعث ایجاد حس رقابت در هم بشیم پس لطفا درس بخونید بیاین گزارش بدین

az_sa_ja

New member
در ضمن در قسمت سوالات طلایی چند سوال طرح کردم لطفا حتما بهشون سر بزنید

bacillus.bs

New member
منم امروز مایکوباکتریوم ها را خوندم انگل تریپانوزوم بیماری خواب ویروسم تست هرپس ها

بانو

New member
Man emroz estafilokokos khondam faghat ro javtz morayam k brese dastam ba ham mikhonamshon
Fday hamy mikiha.dige harshab miyam gozarsh midam albate y on grohi bashe behtare masalan 10 shab.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا